Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ocak diyorsunn bata
epey de var yani daha neydi durumun pcolu ve duzensizmiydin kuzum? Neler yaptin? Ovular mi koyu cikiyordu?
Bak canım bu şekildeydi bi belirti de yoktu bugun çalışıyorum hemşireyim kan alıp baktırdım beta hcg 25 çıktı yumurtalıma günüm hangi gün hala bilmiyorum anlayamadım da

Eklentiler

• 024841E2-9BAC-4FD4-96D6-AE7E4F14AA27.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 66
Bak canım bu şekildeydi bi belirti de yoktu bugun çalışıyorum hemşireyim kan alıp baktırdım beta hcg 25 çıktı yumurtalıma günüm hangi gün hala bilmiyorum anlayamadım da
Daha once gorduydum galiba 13 u 18 i koyu gibi ama kismet iste gelince geliyorlar:))

Ay insallah saglikli sekilde yukselsin canim.. meslegin de lehine olmus pazartesi bir daha verecek misin?
Yarın da bakacağımm hayatta duramam :)Yükselecek mi ama baza filan kaldırdım uçağa bindim bu hafta hatta defalarca bişeyler indirip kaldırdık umarım bişey olmaz

Yarın da bakacağımm hayatta duramam :)Yükselecek mi ama baza filan kaldırdım uçağa bindim bu hafta hatta defalarca bişeyler indirip kaldırdık umarım bişey olmaz
Iste olacak olanin onunde hic bir sey durmuyor..
Bosuna yarin verme yazik sana elinin altinda diye.. bir de pazartesi verirsin sonrasinda beklersin..

Adetimin ilk gününden saydığımda 11.günümdeyim sizce yumurtlama ne zaman olur kızLar

Eklentiler

• 0D5AC0F7-0C44-45B7-A278-F3C62C77BAEE.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…