- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.021
2 ocak diyorsunn bataİnşallah değer yükselir teşekkür ederim umarım hepimiz 2019 a hamile gireriz ben de hala şoktayım
2 ocak diyorsunn bata
epey de var yani daha neydi durumun pcolu ve duzensizmiydin kuzum? Neler yaptin? Ovular mi koyu cikiyordu?
Bak canım bu şekildeydi bi belirti de yoktu bugun çalışıyorum hemşireyim kan alıp baktırdım beta hcg 25 çıktı yumurtalıma günüm hangi gün hala bilmiyorum anlayamadım da2 ocak diyorsunn bata
epey de var yani daha neydi durumun pcolu ve duzensizmiydin kuzum? Neler yaptin? Ovular mi koyu cikiyordu?
Daha once gorduydum galiba 13 u 18 i koyu gibi ama kismet iste gelince geliyorlar:))Bak canım bu şekildeydi bi belirti de yoktu bugun çalışıyorum hemşireyim kan alıp baktırdım beta hcg 25 çıktı yumurtalıma günüm hangi gün hala bilmiyorum anlayamadım da
Evet bugun de koyu çizgigaliba 13 de yumurtladım onun dışında incir Yedim sadeceDaha once gorduydum galiba 13 u 18 i koyu gibi ama kismet iste gelince geliyorlar:))
Amazonİnşallah nereden aldın bu testi fiyatı felan
Inciri nasil tukettin cnm.?Evet bugun de koyu çizgigaliba 13 de yumurtladım onun dışında incir Yedim sadece
Gün içinde aklıma estikçe yedim suyunu filan içmedim annem de bol bol taze soğan yedirdi Kısırın içinde salatada filan farklı bişey yokInciri nasil tukettin cnm.?
Ay insallah saglikli sekilde yukselsin canim.. meslegin de lehine olmus pazartesi bir daha verecek misin?Gün içinde aklıma estikçe yedim suyunu filan içmedim annem de bol bol taze soğan yedirdi Kısırın içinde salatada filan farklı bişey yok
Yarın da bakacağımm hayatta duramam :)Yükselecek mi ama baza filan kaldırdım uçağa bindim bu hafta hatta defalarca bişeyler indirip kaldırdık umarım bişey olmazAy insallah saglikli sekilde yukselsin canim.. meslegin de lehine olmus pazartesi bir daha verecek misin?
Iste olacak olanin onunde hic bir sey durmuyor..Yarın da bakacağımm hayatta duramam :)Yükselecek mi ama baza filan kaldırdım uçağa bindim bu hafta hatta defalarca bişeyler indirip kaldırdık umarım bişey olmaz
Bakalım dayanabilirsem pazartesiye kadar :)Iste olacak olanin onunde hic bir sey durmuyor..
Bosuna yarin verme yazik sana elinin altinda diye..bir de pazartesi verirsin sonrasinda beklersin..
Çok sevindim ya hayırlı uğurlu olsun inşaallah sağlıklı şekilde artar değerlerinBakalım dayanabilirsem pazartesiye kadar :)
Gebelik testi yaptın mı peki testte çıktı mı?Bak canım bu şekildeydi bi belirti de yoktu bugun çalışıyorum hemşireyim kan alıp baktırdım beta hcg 25 çıktı yumurtalıma günüm hangi gün hala bilmiyorum anlayamadım da
Ah canım yaaa nedir bu böleEki Görüntüle 2217856
Resmini atarım demiştim benim bugünkü ovulasyon testim
Umarım sende hamilesindir bence öylesin test tekrar yaptın mı :)Eki Görüntüle 2217856
Canım ben bugün kan verdim yok bişey sende ver bence belleğe artıkEki Görüntüle 2217856
Silik henuz valla olur elbet yapmaya devam cnm.Adetimin ilk gününden saydığımda 11.günümdeyim sizce yumurtlama ne zaman olur kızLar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?