- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.001
İnşallah canım. Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah. Ovulasyon testi resimlerdeki tarihler adetten sonraki gün sayin mi yoksa aralik ayi günler miİnşallah kimyasal değildir korkuyorum dua edin
Bakalım bir kaç hafta daha deneyelim ne zaman koyulasacak sanmıyorum ama bı koyu bı açık bı koyu gidiyoruzLh değerine acilde bakılmazz
Aralık 12 de başladım regl tarihim 2 ocakİnşallah canım. Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah. Ovulasyon testi resimlerdeki tarihler adetten sonraki gün sayin mi yoksa aralik ayi günler mi
Benim de ucdört Ocak gibi ama olmayacagi için ilacsz hayali tarihAralık 12 de başladım regl tarihim 2 ocak
Canım tebrik ederim,inşallah değer yükselir çok sevindimKızlar test yaptırdım şuan beta değeri çıktı 25 hamileyimmmmmm umarım değer yükselir dua edin lütfennn ovu testinde koyu çıkınca yaptırdım
İnşallah yükselir heyecanla bekliyorum eşime de söylemedim henüzCanım tebrik ederim,inşallah değer yükselir çok sevindim
Canim cok sevindim insallah vardir. Tekrar bir test alip yapsana pazartesiye kadar beklemeBugün veremem oğlumu mecbur olmadığım sürece hastane ortamlarına sokmuyorum bırakacak kimsem de yok ancak Pazartesi günü olabilir
Insallah degerlerin yukselir canim bata kac kalmisti benimde testlerim koyu iki cizgi anlamadim gitti gebelik testlerumde sobradan 2.cizgi belirsiz cikiyoİnşallah yükselir heyecanla bekliyorum eşime de söylemedim henüz
Bu hangi marka evet koyulasiyor11 aralik regl dun basladim koyulasiyormu sīzce
Clearblue dijitalBu hangi marka evet koyulasiyor
Evet baya fark etmiş devam bakalımClearblue dijital
7 aydir deniyoruz ins.bu ay gebelik olurEvet baya fark etmiş devam bakalım
İnşallah nereden aldın bu testi fiyatı felan7 aydir deniyoruz ins.bu ay gebelik olur
İnşallah değer yükselir teşekkür ederim umarım hepimiz 2019 a hamile gireriz ben de hala şoktayımAln cns
Canim gozunaydin kismetinse seninledir bebisin bakGurbuzKedi 17 ile ogrendi onun da gunu vardi daha ...
Tebrik ederim darisi basimiza
Leyla merhaba canim.. catlamis gibi erken mi yumurtluyorsun?Selam kizlar, yukardaki dun yaptigim, asagdakini da az once yaptim, catlamis qaliba. Akintim da var.
Evet canim, erken yumurtluyorum genelde, bu gun adetin 12 ci gunu. Iyiyim, devamLeyla merhaba canim.. catlamis gibi erken mi yumurtluyorsun?
Nasil gidiyor..? Nasilsin?
Fena degilim yum.agrilarim var ama daha siftah yok :)) hayirlisi bakalim..Evet canim, erken yumurtluyorum genelde, bu gun adetin 12 ci gunu. Iyiyim, devam
iste her ay bir umut. Sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?