Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica etsem yine ovulasyon testi yapıp atar mısın bi kaç gün görelim bizde gebeyken nasıl çıktığını
Tabi ki atarım benim zaten regl e daha 10gün var beta hcg bin yükselmesini beklemem gerekiyor bu süreçte yapar atarım size de fikir olur, belki benimki de kimsyasaldır bilmiyorum çünkü ne belirti ne bişey ağustos ayında da böyle olup yükselmemişti yapacak bişeyim YÖK bekleyeceğim

Ay inşaallah kimyasal değildir hakkında hayırlısı olsun en hayırlısını nasip etsin rabbim

Rica etsem yine ovulasyon testi yapıp atar mısın bi kaç gün görelim bizde gebeyken nasıl çıktığını
Buda adetimin geçtiği 5 ci günde yapılan testler..ikiside damlatırken aynen böyle çıktı..gecikmenin 3 cü gün sabahı verdiğim kan sonucum 443 iki gün sonra verdiğim kan testi 1163 tekrar kan vermedim pazartesi dr gitmeyi düşünüyorum..eğer aynı şekilde katlama olduysa değerim pazartesi 5000 civarı olması gerekiyor..umarım hayırlı haberler alırım..seni takip ediyorum testlerini sanki bişeyler var gibi sende..yarın tekrar yaparım ovu testi fikir olsun..hepinizden hayırlı haberler alalım inş

Bu arada kızlar şunu da belirteyim testleri yaparken ne sıvı tüketimine dikkat ettim nede idrar tutma olayına kafama estiği anda yaptığım testler..birde ovulasyon tarihim adetin 19/20 günlerden biri..3 yada 4 aralık..bat 15 aralıktı

Canim sana birsey sorabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…