- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.041
Valla bilmiyorum iki üç tane kaldı testim bitince alıp almakta kararsızım bi yanım almak istiyor bi yanım böyle olduğu için alma diyorAh canım yaaa nedir bu böle
Yok canım yapmadım daha ama gebe olsam daha koyu çıkması gerekmez miydi? Veya günden güne koyulaşmasıUmarım sende hamilesindir bence öylesin test tekrar yaptın mı :)
Rica etsem yine ovulasyon testi yapıp atar mısın bi kaç gün görelim bizde gebeyken nasıl çıktığınıUmarım sende hamilesindir bence öylesin test tekrar yaptın mı :)
Tabi ki atarım benim zaten regl e daha 10gün var beta hcg bin yükselmesini beklemem gerekiyor bu süreçte yapar atarım size de fikir olur, belki benimki de kimsyasaldır bilmiyorum çünkü ne belirti ne bişey ağustos ayında da böyle olup yükselmemişti yapacak bişeyim YÖK bekleyeceğimRica etsem yine ovulasyon testi yapıp atar mısın bi kaç gün görelim bizde gebeyken nasıl çıktığını
PcosValla bilmiyorum iki üç tane kaldı testim bitince alıp almakta kararsızım bi yanım almak istiyor bi yanım böyle olduğu için alma diyor
pcos mu var sizde deValla bilmiyorum iki üç tane kaldı testim bitince alıp almakta kararsızım bi yanım almak istiyor bi yanım böyle olduğu için alma diyor
Yok sadece yumurtalık tembelliği var hormonlarım normal çok şükürPcos
pcos mu var sizde de
Ay inşaallah kimyasal değildir hakkında hayırlısı olsun en hayırlısını nasip etsin rabbimTabi ki atarım benim zaten regl e daha 10gün var beta hcg bin yükselmesini beklemem gerekiyor bu süreçte yapar atarım size de fikir olur, belki benimki de kimsyasaldır bilmiyorum çünkü ne belirti ne bişey ağustos ayında da böyle olup yükselmemişti yapacak bişeyim YÖK bekleyeceğim
Yaa inşallah almak zorunda kalmazsın canım ya aslında bi doktora mi gitsen kaç gündür koyuValla bilmiyorum iki üç tane kaldı testim bitince alıp almakta kararsızım bi yanım almak istiyor bi yanım böyle olduğu için alma diyor
her gün kaç tane tüketiyordum canım incirKızlar bende denedim ilk kez ovu testlerden. Ağrılar ara ara gelip gidiyor sol kasıktan vuruyor. Ortalama 10 12 günde oluyordu yumurtlama bakalım incir yiyorum bu ay erken mi olur acaba 6.GÜNDEYİM Eki Görüntüle 2217887 ..
Buda adetimin geçtiği 5 ci günde yapılan testler..ikiside damlatırken aynen böyle çıktı..gecikmenin 3 cü gün sabahı verdiğim kan sonucum 443 iki gün sonra verdiğim kan testi 1163 tekrar kan vermedim pazartesi dr gitmeyi düşünüyorum..eğer aynı şekilde katlama olduysa değerim pazartesi 5000 civarı olması gerekiyor..umarım hayırlı haberler alırım..seni takip ediyorum testlerini sanki bişeyler var gibi sende..yarın tekrar yaparım ovu testi fikir olsun..hepinizden hayırlı haberler alalım inşRica etsem yine ovulasyon testi yapıp atar mısın bi kaç gün görelim bizde gebeyken nasıl çıktığını
Canim sana birsey sorabilir miyim?Bu arada kızlar şunu da belirteyim testleri yaparken ne sıvı tüketimine dikkat ettim nede idrar tutma olayına kafama estiği anda yaptığım testler..birde ovulasyon tarihim adetin 19/20 günlerden biri..3 yada 4 aralık..bat 15 aralıktı
Ovu testi yaptin mi? Bat ne zaman?Fena degilim yum.agrilarim var ama daha siftah yok :)) hayirlisi bakalim..
Ovu yapmadim kuzum.. bat 11 ocak. Dur sindi bi yapiyim.cay may ictim su ictim ama bi bakalim.bakalim.:)Ovu testi yaptin mi? Bat ne zaman?
BekliyoruzzzzzOvu yapmadim kuzum.. bat 11 ocak. Dur sindi bi yapiyim.cay may ictim su ictim ama bi bakalim.bakalim.:)
Yap bakalim)) , ama en iyisi saat 2-5 arasi yapmak. Benim de 9 ocak, ama bu son 2 ayda 7-8 gun erken oldum.Ovu yapmadim kuzum.. bat 11 ocak. Dur sindi bi yapiyim.cay may ictim su ictim ama bi bakalim.bakalim.:)
Yaptim bekliyorum simdi..benim masallah gununde geliyor.. erken yumurtluyorsun senin de gununde geliyordur bence ama.Yap bakalim)) , ama en iyisi saat 2-5 arasi yapmak. Benim de 9 ocak, ama bu son 2 ayda 7-8 gun erken oldum.
Yook kiz heyecan yapilacak bir sey:))Bekliyoruzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?