- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.061
Tabi Can'ım seve seve yardımcı olabilirim inşCanim sana birsey sorabilir miyim?
Adet günü başladım max 5 tane canım arasına ceviz fındık koyarak eşime de yediriyorum bakalım.her gün kaç tane tüketiyordum canım incir
Bende bugün yaptığım hiç dikkat etmedim çay kahve içmiştim öyle esti hadi bi deneyeyim yapayım öylesine dedim çıktı silik canım 6.gün birde daha acaba sıvıyla falan bir alakası yok mu acaba dedim bende
Evet de kimisinde fark ediyor demekki diye dusundum ben de.. hamile arkadas yazinca siviya ragmen deneyim dedim.. gerci 10.gundeyim normal boyle cikmasi.. 28i de yumurtlama gorunuyor bakalim.. agrilarim erken basladi ama.Bende bugün yaptığım hiç dikkat etmedim çay kahve içmiştim öyle esti hadi bi deneyeyim yapayım öylesine dedim çıktı silik canım 6.gün birde daha acaba sıvıyla falan bir alakası yok mu acaba dedim bende
Ptesi salı bi daha dene o zaman canım bende yarında yapayım devam edeyimEvet de kimisinde fark ediyor demekki diye dusundum ben de.. hamile arkadas yazinca siviya ragmen deneyim dedim.. gerci 10.gundeyim normal boyle cikmasi.. 28i de yumurtlama gorunuyor bakalim.. agrilarim erken basladi ama.
Ama degerlendiremiyoz ki bos yere bakmayim benPtesi salı bi daha dene o zaman canım bende yarında yapayım devam edeyim
Belli olmaz canım :))Ama degerlendiremiyoz ki bos yere bakmayim ben
Hayirlisi bakalim
Aaa ayni donem bakalim bat ne peki? 11 ocak benimkiBenimde 26yada 27 aralık ovulasyon bakalım yakalasak da tuttursak da sağlıkla gelseler :))
Benimde canım 11 ocak aynıyızzz :))Aaa ayni donem bakalim bat ne peki? 11 ocak benimki
Insallah aminn saglikla gelsinler bebislerr
Ayyyy ne guzel yaaa rabbim kucagina almayi nasip etsin canim yaaaEki Görüntüle 2217895
Canım bak bu benim adetime 2 gün kala yaptığım test biri ovu biri gebelik testi
AMİNNN canım inş..daha eşime söylemedim vallahiAyyyy ne guzel yaaa rabbim kucagina almayi nasip etsin canim yaaa
AMİNNN canım inş..daha eşime söylemedim vallahidr gideyim hayırlı bi haber alayım öyle süpriz yaparım diye bekliyorum.bir haftadır içimde patladı resmen..darısı başınıza inşallah
Pfff benim galiba test bitince pik olacak ben goreeyeceğim 26 Sina randevu aldım bakalım
İnan her zaman ediyorum..allahım evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hepinize sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin inş...gozlerim doldu canim insallah hayirli haberler alirsun canim amin kuzum insallah duanda eksik etme tatlim
Belki senin de cok koyu olmuyordur 17si en koyusu gibi cnm.Pfff benim galiba test bitince pik olacak ben goreeyeceğim 26 Sina randevu aldım bakalım
İnan her zaman ediyorum..allahım evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hepinize sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin inş...
Bende öyle düşündüm o günü değerlendirdik bugün kan verdim negatif di zaten her ihtimal e karşı dedim verimBelki senin de cok koyu olmuyordur 17si en koyusu gibi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?