- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.641
Cnm bnmde oyle oluyordu fazla damlatiyosun 2 damla yeterli bi dene istersenKızlar üstteki sabah yaptığım test bozuk sanırım. Şikayetçi oldum 10 tane yeni test yolladılar ama elimde kalanlar hala bozuk sanırım. Altta net çıkan ise sonradan gelen test. Yarına pik olur mu sizce? Bu 3 günü değerlendirmek lazım değil mi? Eki Görüntüle 2282157
Cok ılgısızlerdı kıst dedıler 16.gunde ya dedım ben daha yumırtlamadım belkı yumurtlamadan dolayı bılmıyorum kostte yumurtada olabılır dedı enfeksıyonum var bıde bu sılıklestımı bılmıyorum ki yarın mı yapsam test elımde bıtane kaldıcanim benimde boyleydi testlerim sonra silimlesti seninkide siliklesmeye baslamis bile 16 yazdigin daha koyuymus. ama o kanama dedigin seyi hic bilmiyorum malesef ultrasona girdiginde sormadin mi doktora yada hemsireye ?
Kızlar nasılsınız benım pıke yaklasmaya basladı sızşer ne durumdasınız
Canim iki gun pik olmasi cok normal benimde 2 gun pik kalip 3. Gun catliyo.Cok ılgısızlerdı kıst dedıler 16.gunde ya dedım ben daha yumırtlamadım belkı yumurtlamadan dolayı bılmıyorum kostte yumurtada olabılır dedı enfeksıyonum var bıde bu sılıklestımı bılmıyorum ki yarın mı yapsam test elımde bıtane kaldı
Cnm bnmde oyle oluyordu fazla damlatiyosun 2 damla yeterli bi dene istersen
Evet cnm gun ıcınde de catlayabılır yarında catlayabılır bakamım benım sıkıntım ıdrarda kan ccıktı yarın dr angıdıcem yenıden bobrekte sıkıntı cıkabılırmıs korkuyorum artıkCanim iki gun pik olmasi cok normal benimde 2 gun pik kalip 3. Gun catliyo.
Iyı barı yenı ay yenı umutlar sana cnm ben artık umut etmeyı bıraktımBenim daha yeni bitti reglim daha teste başlamadım
canim sen bilirsin ama ben bugun siliklesmistir diye dusunuyorum bende ayni seyi yasadim birazda panikledim aslinda ama 2 gun sonunda siliklesti bence zaten senin testin dunde siliklesmeye baslamisCok ılgısızlerdı kıst dedıler 16.gunde ya dedım ben daha yumırtlamadım belkı yumurtlamadan dolayı bılmıyorum kostte yumurtada olabılır dedı enfeksıyonum var bıde bu sılıklestımı bılmıyorum ki yarın mı yapsam test elımde bıtane kaldı
Catladımı dıyosun cnm duruma gore aksama dogru yada yarın yaoarım artık pık gıbı duruypr hala anlayamadım yarında bobrek ıcın dr a gıdıcem korkuyorum artıkcanim sen bilirsin ama ben bugun siliklesmistir diye dusunuyorum bende ayni seyi yasadim birazda panikledim aslinda ama 2 gun sonunda siliklesti bence zaten senin testin dunde siliklesmeye baslamis
Canim enfeksiyon varsa bu ay bebek dusunme derim. Cunku enfeksiyon oldugu zaman tutunamaz. Ins bobrekle ilgili bi sorunun yoktur. Cok su icmen lazim. Allah sifa versin insEvet cnm gun ıcınde de catlayabılır yarında catlayabılır bakamım benım sıkıntım ıdrarda kan ccıktı yarın dr angıdıcem yenıden bobrekte sıkıntı cıkabılırmıs korkuyorum artık
Canim bende 3 damla attimda biraz dagiliyodu sadece 2 damla koy duzelmesi gerek son kullanma tarihi gecmişmiBilmiyorum ki canım 2 testinde aynı şekilde yaptım. Kağıtta 3-4 damla yazıyor 3 damla yapıyprum ben de
Yok canım geçmiş tarihli değil. Akşam bidaha denerim bakalım ilk aldığım testleriCanim bende 3 damla attimda biraz dagiliyodu sadece 2 damla koy duzelmesi gerek son kullanma tarihi gecmişmi
Tamm unutma sadece 2 damlaYok canım geçmiş tarihli değil. Akşam bidaha denerim bakalım ilk aldığım testleri
Tamam canım bakalım ne olacakTamm unutma sadece 2 damla
Gunaydin kızlar bugun 13.gunum sizce ne zamana pik yapar
Tamam canım insallah yarına pik yapar hayirlisi insallahCanım baya koyu sen değerlendir bence bugünleri yarın olur bence
Tamam canım insallah yarına pik yapar hayirlisi insallah
Amin canım benim inşallah. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.İNŞALLAH canım. En kısa zaman da hepimiz müjdeli haberler veririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?