Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bnmde oyle oluyordu fazla damlatiyosun 2 damla yeterli bi dene istersen

canim benimde boyleydi testlerim sonra silimlesti seninkide siliklesmeye baslamis bile 16 yazdigin daha koyuymus. ama o kanama dedigin seyi hic bilmiyorum malesef ultrasona girdiginde sormadin mi doktora yada hemsireye ?
Cok ılgısızlerdı kıst dedıler 16.gunde ya dedım ben daha yumırtlamadım belkı yumurtlamadan dolayı bılmıyorum kostte yumurtada olabılır dedı enfeksıyonum var bıde bu sılıklestımı bılmıyorum ki yarın mı yapsam test elımde bıtane kaldı

Canim iki gun pik olmasi cok normal benimde 2 gun pik kalip 3. Gun catliyo.

Canim iki gun pik olmasi cok normal benimde 2 gun pik kalip 3. Gun catliyo.
Evet cnm gun ıcınde de catlayabılır yarında catlayabılır bakamım benım sıkıntım ıdrarda kan ccıktı yarın dr angıdıcem yenıden bobrekte sıkıntı cıkabılırmıs korkuyorum artık

canim sen bilirsin ama ben bugun siliklesmistir diye dusunuyorum bende ayni seyi yasadim birazda panikledim aslinda ama 2 gun sonunda siliklesti bence zaten senin testin dunde siliklesmeye baslamis

canim sen bilirsin ama ben bugun siliklesmistir diye dusunuyorum bende ayni seyi yasadim birazda panikledim aslinda ama 2 gun sonunda siliklesti bence zaten senin testin dunde siliklesmeye baslamis
Catladımı dıyosun cnm duruma gore aksama dogru yada yarın yaoarım artık pık gıbı duruypr hala anlayamadım yarında bobrek ıcın dr a gıdıcem korkuyorum artık

Canim enfeksiyon varsa bu ay bebek dusunme derim. Cunku enfeksiyon oldugu zaman tutunamaz. Ins bobrekle ilgili bi sorunun yoktur. Cok su icmen lazim. Allah sifa versin ins

Gunaydin kızlar bugun 13.gunum sizce ne zamana pik yapar

Eklentiler

• 20190626_105924.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba...

Yaş 32, 3 senelik evliyim, 3 sene korundum, Haziran ayı ilk deneme ayım. 7 temmuz beklenen adet tarihim. (Pardon önceki mesajımda yanlış yazmışım)

Bu ay adetimin 10. günü kadın-doğum doktoruna gittim genel bir muayene için. Sağ tarafta yumurtan gelişmiş, rahmin gebeliğe hazırlanmış eğer bebek istiyorsan 13 ve 14. günü değerlendir dedi. Yalnız daha sonra ben hiçbir akıntı vs. hissetmedim. Ara ara o yumurta akıntıyı hissederdim daha önce. Yine de 11, 13 ve 15. günleri değerlendirdim. Bu arada laboquick marka ovülasyon testi de yaptım ama t çizgisi hep silik çıktı bu süreçte ve 17.gün tamamen silindi...Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Beklediğim adet tarihim 4 ağustos, elimde erken gebelik ve gebelik testleri var belki adete 1-2 gün kala yaparım diyorum. Heyecanlı bir süreçmiş bu kadar heyecanlı olacağımı tahmin etmemiştim daha önce:)

Bu arada gittiğim doktor neden geldin ki gibi bir muamele yaptı. 6 ay en az deneyeceksin dedi. 1 ay olmadı diye sakın gelme dedi. Bütün bi dışarıdan müdahaleler sizi strese sokuyor dedi. Rahat ol ve sık sık ilişkiye gir diye tavsiye verdi.
Kan değerlerimi de kontrol etti. Çok şükür herşeyim iyi çıktı. Folattro folik asit vermişti daha önce (2-3 ay sonra bebek düşünüyorum dediğimde) ona da devam et dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…