Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abla saglıkla ilerlesin ınsallah belirtilerin neydi benim de adet günüm yarın :))
amiin canım sağolasınn darısı sana olsuuun:) senin de mi yarııınn? senin belirtilerin ne?

bi sayfaya yazdıydım ordan kopyalıyorum canım

O vakit ben de belirtilerimi yazayım ama tabi bunlar adet belirtileri de :) belim sırtım ağrıyor.. kasıklar da değil de orta kısım ağrıyor.. çok iştahlıyımm ekşi tatlı tuzlu hepsini canım çekiyoor.. ağzım kuruyor. Memitolarda çok şişkinlik ağrı yok lakin dokununca hissediyosun. Sık idrara çıkma ama bu su çok içtiğimden olabilir psikolojik olarak duygusal sinirli isteksiz hissediyorum.. akıntı var gibi ama yoğunluk yok..

Abla cogu benzıyor ınsallaj olıur benım de boyle dun adet ha geldi ha gelecek hissi vardı su an yok bacaklarıma vurdu agrısı yıne gekmedi su an hıc yok ama belim hafif agrıdı göğüslerim de dokununca acıyor yarını bekleyeceğim ben ınsallaj nasıp eder Rabbım :))

How long after LH surge can you conceive a boy?
The best studies indicate ovulation occurs 30 hours after the onset of the LH surge. The LH surge begins in the blood several hours before it shows up in the urine, so you can generally assume that ovulation will occur about 24 hours after the LH surge is first detected

burada, genellikle testte Lh piki görüldükten 24 saat sonra ovulasyon olur diyor.normalde lh pikinden 30 saat sonra olumuş ama pik dozunun idrara geçmesi bir kaç saat sonra olurmuş..piki gördükten sonra ertesi gün ideal gibi

Meme hassasiyeti bende de var birde senin kasık orta kısm dedın ya bende de o oldu ama minik minik kramplar halinde oldu bebek dusunmesem hayatta kaale almam :))

kızlaaarr merhaba hamileyim kan verdim 258,23 çıktı adet günüm yarın.. darısı hepinizin başına inşallah.
aaaa gozun aydin canim ne kadar mutlusundur simdi tebrik ederim saglikla gelsin insallah. o zaman hemen sana bi soru sormam lazim ben yumurtlamadan bi gun oncesi ve 2 gun yumurtlamayi ve siliklestigi gunu degerlendirdim dunu gectik sence kacirdim mi senin nasildi bu ayki iliski duzenin belki bende heveslenirim

Sağol kuzum darısı başına valla testlerin güzeldi güzel de değerlenmiş.. bugünü de yap sonra keyfine göre takıl.. benim pikten önce 2 pik günü oldu bir de kuzu sonrası olmadu

aynı benn ama ben hamıle değilim.herkes aynı degıl işte bacılar

yaşlarınız da daha küçük sanıyorumm en azından hepiniz benden küçüksünüz.. hiiiç dert etmeyinn.. ben de düşündüm işte benim olmayacak galiba diye.. gezin tozun o vakti geldiğinde gelir.. kızımı da 30 yaşımda kucağıma almıştım.. nerdeyse 7 sene de onu bekledik... kısmet gerçekten :)

Sağol kuzum darısı başına valla testlerin güzeldi güzel de değerlenmiş.. bugünü de yap sonra keyfine göre takıl.. benim pikten önce 2 pik günü oldu bir de kuzu sonrası olmadu
pikten önce 2gün ve pik günümü demek istedin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…