- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.681
Abla saglıkla ilerlesin ınsallah belirtilerin neydi benim de adet günüm yarın :))kızlaaarr merhaba hamileyim kan verdim 258,23 çıktı adet günüm yarın.. darısı hepinizin başına inşallah.
amiin canım sağolasınn darısı sana olsuuun:) senin de mi yarııınn? senin belirtilerin ne?Abla saglıkla ilerlesin ınsallah belirtilerin neydi benim de adet günüm yarın :))
Abla cogu benzıyor ınsallaj olıur benım de boyle dun adet ha geldi ha gelecek hissi vardı su an yok bacaklarıma vurdu agrısı yıne gekmedi su an hıc yok ama belim hafif agrıdı göğüslerim de dokununca acıyor yarını bekleyeceğim ben ınsallaj nasıp eder Rabbım :))amiin canım sağolasınn darısı sana olsuuun:) senin de mi yarııınn? senin belirtilerin ne?
bi sayfaya yazdıydım ordan kopyalıyorum canım
O vakit ben de belirtilerimi yazayım ama tabi bunlar adet belirtileri de :) belim sırtım ağrıyor.. kasıklar da değil de orta kısım ağrıyor.. çok iştahlıyımm ekşi tatlı tuzlu hepsini canım çekiyoor.. ağzım kuruyor. Memitolarda çok şişkinlik ağrı yok lakin dokununca hissediyosun. Sık idrara çıkma ama bu su çok içtiğimden olabilirpsikolojik olarak duygusal sinirli isteksiz hissediyorum.. akıntı var gibi ama yoğunluk yok..
Meme hassasiyeti bende de var birde senin kasık orta kısm dedın ya bende de o oldu ama minik minik kramplar halinde oldu bebek dusunmesem hayatta kaale almam :))amiin canım sağolasınn darısı sana olsuuun:) senin de mi yarııınn? senin belirtilerin ne?
O vakit ben de belirtilerimi yazayım ama tabi bunlar adet belirtileri de :) belim sırtım ağrıyor.. kasıklar da değil de orta kısım ağrıyor.. çok iştahlıyımm ekşi tatlı tuzlu hepsini canım çekiyoor.. ağzım kuruyor. Memitolarda çok şişkinlik ağrı yok lakin dokununca hissediyosun. Sık idrara çıkma ama bu su çok içtiğimden olabilirpsikolojik olarak duygusal sinirli isteksiz hissediyorum.. akıntı var gibi ama yoğunluk yok..
Sağlı sollu batmalar da olduu canım..Meme hassasiyeti bende de var birde senin kasık orta kısm dedın ya bende de o oldu ama minik minik kramplar halinde oldu bebek dusunmesem hayatta kaale almam :))
aaaa gozun aydin canim ne kadar mutlusundur simdi tebrik ederim saglikla gelsin insallah. o zaman hemen sana bi soru sormam lazim ben yumurtlamadan bi gun oncesi ve 2 gun yumurtlamayi ve siliklestigi gunu degerlendirdim dunu gectik sence kacirdim mi senin nasildi bu ayki iliski duzenin belki bende heveslenirimkızlaaarr merhaba hamileyim kan verdim 258,23 çıktı adet günüm yarın.. darısı hepinizin başına inşallah.
Sağol kuzum darısı başına valla testlerin güzeldi güzel de değerlenmiş.. bugünü de yap sonra keyfine göre takıl.. benim pikten önce 2 pik günü oldu bir de kuzu sonrası olmaduaaaa gozun aydin canim ne kadar mutlusundur simdi tebrik ederim saglikla gelsin insallah. o zaman hemen sana bi soru sormam lazim ben yumurtlamadan bi gun oncesi ve 2 gun yumurtlamayi ve siliklestigi gunu degerlendirdim dunu gectik sence kacirdim mi senin nasildi bu ayki iliski duzenin belki bende heveslenirim
Ayyyy cok sevindim maşallah canim Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlerekızlaaarr merhaba hamileyim kan verdim 258,23 çıktı adet günüm yarın.. darısı hepinizin başına inşallah.
Canımm çok teşekkür ederiimmm amiin darısı başınaa❤Ayyyy cok sevindim maşallah canim Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere
aslinda isin ozu kismette iste isteyince duramiyoruz sor sor :) sana hayirli gebelikler bizede hayirli bebisler insallah.
amiin inşallah canımaslinda isin ozu kismette iste isteyince duramiyoruz sor sor :) sana hayirli gebelikler bizede hayirli bebisler insallah.
aynı bennamiin canım sağolasınn darısı sana olsuuun:) senin de mi yarııınn? senin belirtilerin ne?
pikten önce 2gün ve pik günümü demek istedin canım?Sağol kuzum darısı başına valla testlerin güzeldi güzel de değerlenmiş.. bugünü de yap sonra keyfine göre takıl.. benim pikten önce 2 pik günü oldu bir de kuzu sonrası olmadu
pikten once olmus iki gunde yumurtlamasi olmus o gunleri degerlendirmis baskada olmamis ben ole anladimpikten önce 2gün ve pik günümü demek istedin canım?
evet canım pikten önce 2 virgüüüll :)) ve pik günü :)pikten önce 2gün ve pik günümü demek istedin canım?
tamamdırevet canım pikten önce 2 virgüüüll :)) ve pik günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?