- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.601
insallah insallah degerlendirdim bugunde degerlendircem ama aksam bi daha test yapcam siliklesie artik buyuk ihtimalle Allah bizimde yuzumuze bakaer insallah hepimizinyımırtalar kaliteliye benziyor güzelce değerlendi inşallah:)
Niye duramadın ki pikleri gördün bir gün sonra da silikleştiğini görsen yeterdikizlar ya deli gibi test yaptim bu yumurtlamada sanirim yakinda kafayi yicem butun testlerimi bitirdim bi seferde
bilemm ki ne zaman siliklesecek diye merak ettim dun oglen koyuydu hala ayni bi sorun yoktur demi kizlarNiye duramadın ki pikleri gördün bir gün sonra da silikleştiğini görsen yeterdi
Düne göre Siliklesmeye baslamis canim bugun bitecek gibi hadi hayirlisi insallahEki Görüntüle 2281863
bendemi durumda bu bu gece buyuk ihtimalle biticek
Evet canim yaklasmaya baslamis yarina ya da öbür gune pik yapar gibiKızlar nasılsınız benım pıke yaklasmaya basladı sızşer ne durumdasınız
insallah canim innovita testin markasi ben instavramdan bi sayfadan aldim fiyati uygun geldi bu testlerin 2019 uretimi olup yanilma payi olmadigini soyluyorlar eczaneden aldim bir ay cok maliyetli oluyor bunlarin daha guzel oldugunu dusunuyorum benDüne göre Siliklesmeye baslamis canim bugun bitecek gibi hadi hayirlisi insallah
Bu arada bu testlerin markasi ne canim kaset tipi mi bu mu daha iyi
Yarın pıknyapıp bıanda catlayabolır bakalım cnm yarını ve ertesı bılac gunu guzel degerlendırırım ınsEvet canim yaklasmaya baslamis yarina ya da öbür gune pik yapar gibi
Anladim canim ben kaset tipi almistim bir dahakine bundan alayim olmazsainsallah canim innovita testin markasi ben instavramdan bi sayfadan aldim fiyati uygun geldi bu testlerin 2019 uretimi olup yanilma payi olmadigini soyluyorlar eczaneden aldim bir ay cok maliyetli oluyor bunlarin daha guzel oldugunu dusunuyorum ben
canim t cizgisi c kadar koyu olmali suan koyu sayilmaz yani yumurtlama yok henuzKizlar merhaba ilkdefa ovulasyon testi yaptim az once. Adetin 9.günü bugün.
Testin böyle koyu cikmasi normal mi ?
Bu arada sivi alimina filan dikkat etmedim.
Merak ettigim icin yaptim.
canim t cizgisi c kadar koyu olmali suan koyu sayilmaz yani yumurtlama yok henuz
rica ederim test yapmaya devam edersen buraya atabilirsin arkadaslarda bende yardimci oluruz.Cok tesekkur ederim cevap icin
Canim en dogru sonucu almak istiyorsan sabah 8 gibi kalkip ilk idrari yapip yarim bardak su icip saat 11 de test yap. Ben de 3 aydir test kullaniyorum en dogru sonucu bu sekilde aldim.Kizlar merhaba ilkdefa ovulasyon testi yaptim az once. Adetin 9.günü bugün.
Testin böyle koyu cikmasi normal mi ?
Bu arada sivi alimina filan dikkat etmedim.
Merak ettigim icin yaptim.
Canim en dogru sonucu almak istiyorsan sabah 8 gibi kalkip ilk idrari yapip yarim bardak su icip saat 11 de test yap. Ben de 3 aydir test kullaniyorum en dogru sonucu bu sekilde aldim.
Anladim canim. Allah kolaylik versin. Testlerini paylasirsan yardimci olurum ins.Calisiyorum canim
Sabah yapmam pek mumkun olmaz.
Is yerinde hic yapamam.
anca aksam yapabilirim.
çok güzel tertemiz mis bir tablo.. tuttu inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?