- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.661
ben bu testleri kullanmadim hic daha fazla koyulasiyormu bilmiyorum o yuzden ama bence bugunu degerlendirmelisin benim takip ettigim sayfa yumurtlamayi ve sonraki 3 gunu degerlendirim diyor hep sen buhunden basla yarinki test sonucuna gore bunun pik olup olmadigi anlasilir ama sen degerlendirki kacirmamis olursun. yarin siliklesirse 3 gun daha degerlendirirsin koyulasirsada bi sey kaybetmis olmazsin degerlendirmeye devam edersinKızlar sizce pik mi? Hangi günleri değerlendirmek lazım kesin olarak? Eki Görüntüle 2282525
Pike cok yakın canim benim saat 15de yaptigimda boyle cikti yarina pik yapar diye düşünüyorum. Pik yaptigi gun ve pikten sonraki 3 gün diyorlar canim. Sen bence bugunu de degerlendir ne olur ne olmazKızlar sizce pik mi? Hangi günleri değerlendirmek lazım kesin olarak? Eki Görüntüle 2282525
ben iki hun yumurtlama bi gun oncesi ve sonrasini degerlendirdim dun saolsun kocam eve gec geldi bende kustum yinede Allah buyuk eger tutmazada bu ay kocamin basinin etini yerim kesim :)P
Pike cok yakın canim benim saat 15de yaptigimda boyle cikti yarina pik yapar diye düşünüyorum. Pik yaptigi gun ve pikten sonraki 3 gün diyorlar canim. Sen bence bugunu de degerlendir ne olur ne olmaz
En önemli günleri degerlendirmişsin canim sıkıntı yapma tek iliskiyle gebe kalanlar var insallah tutarben iki hun yumurtlama bi gun oncesi ve sonrasini degerlendirdim dun saolsun kocam eve gec geldi bende kustum yinede Allah buyuk eger tutmazada bu ay kocamin basinin etini yerim kesim :)
evet aynen oyle Allah kismet eder insallah hepimizeEn önemli günleri degerlendirmişsin canim sıkıntı yapma tek iliskiyle gebe kalanlar var insallah tutar
bence oyle degerlendirmeye baslamalisin ogleden sonra tekrar yaparsan daha da koyulasmis olur sanirimKızlar benim testler nasıl bugun 14.gunum pik mi biraz sabirsiz davranip saat 9 da ikinci idrarla yaptim
Insallah canim bir de 4 gibi yapayim diyorum.Bugün ve yarin degerlendirebilirim zaten cumartesi esim yokbence oyle degerlendirmeye baslamalisin ogleden sonra tekrar yaparsan daha da koyulasmis olur sanirim
aslinda tam zamanina gelmis cumartesi de sabahi degerlendirebilirsen degerlendir yoksa da Allah buyuk bakalim insallah tutarInsallah canim bir de 4 gibi yapayim diyorum.Bugün ve yarin degerlendirebilirim zaten cumartesi esim yokhayirlisi artik
Dünü değerlendirdik bakalım bugün de bi test yapayım bakalım ne çıkacak inşallah çatlarda biran önceben bu testleri kullanmadim hic daha fazla koyulasiyormu bilmiyorum o yuzden ama bence bugunu degerlendirmelisin benim takip ettigim sayfa yumurtlamayi ve sonraki 3 gunu degerlendirim diyor hep sen buhunden basla yarinki test sonucuna gore bunun pik olup olmadigi anlasilir ama sen degerlendirki kacirmamis olursun. yarin siliklesirse 3 gun daha degerlendirirsin koyulasirsada bi sey kaybetmis olmazsin degerlendirmeye devam edersin
Pike cok yakın canim benim saat 15de yaptigimda boyle cikti yarina pik yapar diye düşünüyorum. Pik yaptigi gun ve pikten sonraki 3 gün diyorlar canim. Sen bence bugunu de degerlendir ne olur ne olmaz
Kızlar benim testler nasıl bugun 14.gunum pik mi biraz sabirsiz davranip saat 9 da ikinci idrarla yaptim
Tamam canim yapinca atarim senin nasil cikti test insallah tuttururuzCanım senin de baya koyulaşmış akşama doğruda test yap bakalım varsa ne çıkacak bazen T daha koyulaşabiliyor. Yine değerlendir tabi
Tamam canim yapinca atarim senin nasil cikti test insallah tuttururuz
ovulasyon takibiylemi oldu canım. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah gözün aydın. bizlerede dua etkızlaaarr merhaba hamileyim kan verdim 258,23 çıktı adet günüm yarın.. darısı hepinizin başına inşallah.
kızlaaarr merhaba hamileyim kan verdim 258,23 çıktı adet günüm yarın.. darısı hepinizin başına inşallah.
kizlar ben o bi gun araylayo yapamiyorum her an kaciracakmisim gibi geliyor ama spermlerde bi sorun yoksa hamile kalan bi suru insan var bu sekilde ancak doktora gidilip eslerde sperm azli hareket azlogi falan varsa o sekilde ara vererek degerlendiriyorlar
ovulasyon takibiylemi oldu canım. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah gözün aydın. bizlerede dua et
Canım tebrik ederim. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin, hayırlısıyla kucağınıza almayı naisp etsin, ve tabi bize de naisp etsin inşallah. Senin varmıydı denediğin bir şey hamile kalmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?