Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce pik mi? Hangi günleri değerlendirmek lazım kesin olarak? Eki Görüntüle 2282525
ben bu testleri kullanmadim hic daha fazla koyulasiyormu bilmiyorum o yuzden ama bence bugunu degerlendirmelisin benim takip ettigim sayfa yumurtlamayi ve sonraki 3 gunu degerlendirim diyor hep sen buhunden basla yarinki test sonucuna gore bunun pik olup olmadigi anlasilir ama sen degerlendirki kacirmamis olursun. yarin siliklesirse 3 gun daha degerlendirirsin koyulasirsada bi sey kaybetmis olmazsin degerlendirmeye devam edersin

P
Kızlar sizce pik mi? Hangi günleri değerlendirmek lazım kesin olarak? Eki Görüntüle 2282525
Pike cok yakın canim benim saat 15de yaptigimda boyle cikti yarina pik yapar diye düşünüyorum. Pik yaptigi gun ve pikten sonraki 3 gün diyorlar canim. Sen bence bugunu de degerlendir ne olur ne olmaz

P

Pike cok yakın canim benim saat 15de yaptigimda boyle cikti yarina pik yapar diye düşünüyorum. Pik yaptigi gun ve pikten sonraki 3 gün diyorlar canim. Sen bence bugunu de degerlendir ne olur ne olmaz
ben iki hun yumurtlama bi gun oncesi ve sonrasini degerlendirdim dun saolsun kocam eve gec geldi bende kustum yinede Allah buyuk eger tutmazada bu ay kocamin basinin etini yerim kesim :)

ben iki hun yumurtlama bi gun oncesi ve sonrasini degerlendirdim dun saolsun kocam eve gec geldi bende kustum yinede Allah buyuk eger tutmazada bu ay kocamin basinin etini yerim kesim :)
En önemli günleri degerlendirmişsin canim sıkıntı yapma tek iliskiyle gebe kalanlar var insallah tutar

Kızlar benim testler nasıl bugun 14.gunum pik mi biraz sabirsiz davranip saat 9 da ikinci idrarla yaptim

Eklentiler

• inCollage_20190627_094039627.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 34
Dünü değerlendirdik bakalım bugün de bi test yapayım bakalım ne çıkacak inşallah çatlarda biran önce

2 gün üstüste olmasın diyor bazı yerlerde onu nasıl çözüyoruz. Sperm kalitesi için. Dün değerlendirdik salıda öyle. Bakalım bugün piktir herhalde bugünü pas geçersek olmaz mı acaba

kizlar ben o bi gun araylayo yapamiyorum her an kaciracakmisim gibi geliyor ama spermlerde bi sorun yoksa hamile kalan bi suru insan var bu sekilde ancak doktora gidilip eslerde sperm azli hareket azlogi falan varsa o sekilde ara vererek degerlendiriyorlar

kızlaaarr merhaba hamileyim kan verdim 258,23 çıktı adet günüm yarın.. darısı hepinizin başına inşallah.

Canım tebrik ederim. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin, hayırlısıyla kucağınıza almayı naisp etsin, ve tabi bize de naisp etsin inşallah. Senin varmıydı denediğin bir şey hamile kalmak için

Sağlıklıysa sorun olmuyor yani iyi o zaman

amiiinn amiin çokk sağolunn dua ettim tabi..

1 sene oldu kızlar bekleyeli buradan yola devam etmiştik o zamanlar yapıyordum ovu testi 4 5 ay kullandım sonrasında sipariş vermedim tekrar. yaptığım ekstra bir şey hmm kalkmamak oldu sanırım.. pik öncesi 2 pik günü oldu bide deneme sonrasında olmadı.. rabbim nasip etti oldu inşallah Rabbim sizlere de nasip etsiin.. en kısa zamanda hayırlısıyla.

ovulasyon takibiylemi oldu canım. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah gözün aydın. bizlerede dua et
Canım tebrik ederim. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin, hayırlısıyla kucağınıza almayı naisp etsin, ve tabi bize de naisp etsin inşallah. Senin varmıydı denediğin bir şey hamile kalmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…