Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar üstteki sabah yaptığım test bozuk sanırım. Şikayetçi oldum 10 tane yeni test yolladılar ama elimde kalanlar hala bozuk sanırım. Altta net çıkan ise sonradan gelen test. Yarına pik olur mu sizce? Bu 3 günü değerlendirmek lazım değil mi?

Olur gibi canım. aynı mı damlattın sayıyı

Kızlar Bişey Daha Soracağım
Testten Önce Önemli Olan 2 Saat İdrarı Tutmak mı? 2 Saat Sıvı Almamak mı ? ? Yoksa Hepsimi?

Kızlar Bişey Daha Soracağım
Testten Önce Önemli Olan 2 Saat İdrarı Tutmak mı? 2 Saat Sıvı Almamak mı ? ? Yoksa Hepsimi?
ben idrari hic tutmadim yani ona hic dikkat etmedim sadece siviya ozen gosterdim ve testlerim gayet net cikiyor. sadece sabah idrari olmamasi lazim oda tum gece yapmadigimiz icin yoksa 1 saat sivi almadigin surece her turlu cikar testin

ben idrari hic tutmadim yani ona hic dikkat etmedim sadece siviya ozen gosterdim ve testlerim gayet net cikiyor. sadece sabah idrari olmamasi lazim oda tum gece yapmadigimiz icin yoksa 1 saat sivi almadigin surece her turlu cikar testin

Anladim canim bu daha cok isime geldi sanki
en iyisi böyle yapayim ben.
cok teşekkürler.

Hadi hayirlisi olsun insallah tutar canim. Cumaya kadar insallah bende piki yakalarim Yakalayamazsam bu ayda malesef
Sabah kac gibi testi yapiyorsun canim
insallah sende gorursun canim kac gun oldu adet biteli duzensiz mi adetin? ben genelde ogleden sonra 2 gibi yaptim hep bu ay aksamda denedim ne zaman biter diye o yuzden sabah aksam yazdim testlere

insallah sende gorursun canim kac gun oldu adet biteli duzensiz mi adetin? ben genelde ogleden sonra 2 gibi yaptim hep bu ay aksamda denedim ne zaman biter diye o yuzden sabah aksam yazdim testlere
İnsallah canim bugun 12 gunum. Cuma gunu eşim egitime gidecek 1 hafta yok. Cuma 15.gun oluyor. Gecen ay 16.gun yumurtlamistim. Şubat ayinda 4 aylik bebegimi kaybettim. Adetim yavas yavas duzene girdi gibi

İnsallah canim bugun 12 gunum. Cuma gunu eşim egitime gidecek 1 hafta yok. Cuma 15.gun oluyor. Gecen ay 16.gun yumurtlamistim. Şubat ayinda 4 aylik bebegimi kaybettim. Adetim yavas yavas duzene girdi gibi
canim bende bayramda gidicez hadi olsun diye diye strese soktum kendimi hic strest yapma insallah gorursun biran once ama yumurtlamadan bi gun oncekide tutuyor cogu zaman Allah yarfimcin olsun bebegini kaybetmene cok uzuldum ama hamile kaldigini bilmek icini rahatlatsin bi saglik sorunun yok cok sukur insallah en kisa surede hayirlisiyla olsun

rica ederim canim bende burda sora sora ogrendik bana yardimci olan arkadas suan hamile insallah sira bizede gelir
Insallah canim önce sen. Sonra hic çocuğu olmayanlara, bu duyguyu yasamayanlara nasip etsin Rabbim.
Sonra Birtanede bizim gibi ikinci cocuk isteyenlere versin insallah.

Amin canım herseyin hayırlısı olsun. Stres yapmamak lazım olacagi varsa olur zaten

Gunaydın kızlar dunden berı koyu benım testler dun ultrasonda 20*13 mm sag over kanlanması yazıyodu ne demek bılen var mı bırde hala yumurta catlamadımı anlamadım

Eklentiler

• image.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 31
Gunaydın kızlar dunden berı koyu benım testler dun ultrasonda 20*13 mm sag over kanlanması yazıyodu ne demek bılen var mı bırde hala yumurta catlamadımı anlamadım
canim benimde boyleydi testlerim sonra silimlesti seninkide siliklesmeye baslamis bile 16 yazdigin daha koyuymus. ama o kanama dedigin seyi hic bilmiyorum malesef ultrasona girdiginde sormadin mi doktora yada hemsireye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…