- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.621
Olur gibi canım. aynı mı damlattın sayıyıKızlar üstteki sabah yaptığım test bozuk sanırım. Şikayetçi oldum 10 tane yeni test yolladılar ama elimde kalanlar hala bozuk sanırım. Altta net çıkan ise sonradan gelen test. Yarına pik olur mu sizce? Bu 3 günü değerlendirmek lazım değil mi? Eki Görüntüle 2282157
Aynı canım evet. 30lu almştm içinden 2 tane şuan düzgün sonuç veren çıktı. Yeni gönderdiğini de aynı şekilde yaptm sonuç gayet net. İlk defa böyle olduOlur gibi canım. aynı mı damlattın sayıyı
:) lavaboya gidiyorsun boşaltıyorsun sonra 2 saat sıvı almıyorsun :)Kızlar Bişey Daha Soracağım
Testten Önce Önemli Olan 2 Saat İdrarı Tutmak mı? 2 Saat Sıvı Almamak mı ? ? Yoksa Hepsimi?
:) lavaboya gidiyorsun boşaltıyorsun sonra 2 saat sıvı almıyorsun :)
Rica ederim canım ☺Çok Açıklayıcı Olmuş Teşekkür Ederim.
daha dinlenmek.yok canim 3 gun daha degerlendirmek gerekiyorDinlen biraz artik
insallah canim ya her ay bi hevesle yapiyoruz testleri.çok güzel tertemiz mis bir tablo.. tuttu inşallahh...
ben idrari hic tutmadim yani ona hic dikkat etmedim sadece siviya ozen gosterdim ve testlerim gayet net cikiyor. sadece sabah idrari olmamasi lazim oda tum gece yapmadigimiz icin yoksa 1 saat sivi almadigin surece her turlu cikar testinKızlar Bişey Daha Soracağım
Testten Önce Önemli Olan 2 Saat İdrarı Tutmak mı? 2 Saat Sıvı Almamak mı ? ? Yoksa Hepsimi?
ben idrari hic tutmadim yani ona hic dikkat etmedim sadece siviya ozen gosterdim ve testlerim gayet net cikiyor. sadece sabah idrari olmamasi lazim oda tum gece yapmadigimiz icin yoksa 1 saat sivi almadigin surece her turlu cikar testin
Hadi hayirlisi olsun insallah tutar canim. Cumaya kadar insallah bende piki yakalarim
rica ederim canim bende burda sora sora ogrendik bana yardimci olan arkadas suan hamile insallah sira bizede gelirAnladim canim bu daha cok isime geldi sanki
en iyisi böyle yapayim ben.
cok teşekkürler.
insallah sende gorursun canim kac gun oldu adet biteli duzensiz mi adetin? ben genelde ogleden sonra 2 gibi yaptim hep bu ay aksamda denedim ne zaman biter diye o yuzden sabah aksam yazdim testlereHadi hayirlisi olsun insallah tutar canim. Cumaya kadar insallah bende piki yakalarimYakalayamazsam bu ayda malesef
Sabah kac gibi testi yapiyorsun canim
İnsallah canim bugun 12 gunum. Cuma gunu eşim egitime gidecek 1 hafta yok. Cuma 15.gun oluyor. Gecen ay 16.gun yumurtlamistim. Şubat ayinda 4 aylik bebegimi kaybettim. Adetim yavas yavas duzene girdi gibiinsallah sende gorursun canim kac gun oldu adet biteli duzensiz mi adetin? ben genelde ogleden sonra 2 gibi yaptim hep bu ay aksamda denedim ne zaman biter diye o yuzden sabah aksam yazdim testlere
canim bende bayramda gidicez hadi olsun diye diye strese soktum kendimi hic strest yapma insallah gorursun biran once ama yumurtlamadan bi gun oncekide tutuyor cogu zaman Allah yarfimcin olsun bebegini kaybetmene cok uzuldum ama hamile kaldigini bilmek icini rahatlatsin bi saglik sorunun yok cok sukur insallah en kisa surede hayirlisiyla olsunİnsallah canim bugun 12 gunum. Cuma gunu eşim egitime gidecek 1 hafta yok. Cuma 15.gun oluyor. Gecen ay 16.gun yumurtlamistim. Şubat ayinda 4 aylik bebegimi kaybettim. Adetim yavas yavas duzene girdi gibi
Insallah canim önce sen. Sonra hic çocuğu olmayanlara, bu duyguyu yasamayanlara nasip etsin Rabbim.rica ederim canim bende burda sora sora ogrendik bana yardimci olan arkadas suan hamile insallah sira bizede gelir
Amin canım herseyin hayırlısı olsun. Stres yapmamak lazım olacagi varsa olur zatencanim bende bayramda gidicez hadi olsun diye diye strese soktum kendimi hic strest yapma insallah gorursun biran once ama yumurtlamadan bi gun oncekide tutuyor cogu zaman Allah yarfimcin olsun bebegini kaybetmene cok uzuldum ama hamile kaldigini bilmek icini rahatlatsin bi saglik sorunun yok cok sukur insallah en kisa surede hayirlisiyla olsun
canim benimde boyleydi testlerim sonra silimlesti seninkide siliklesmeye baslamis bile 16 yazdigin daha koyuymus. ama o kanama dedigin seyi hic bilmiyorum malesef ultrasona girdiginde sormadin mi doktora yada hemsireye ?Gunaydın kızlar dunden berı koyu benım testler dun ultrasonda 20*13 mm sag over kanlanması yazıyodu ne demek bılen var mı bırde hala yumurta catlamadımı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?