Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım pikten önce 2 virgüüüll :)) ve pik günü :)
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benimde reglim bitti bakalım bu ay yeni bir sayfa. Daha yapmaya başlamadım ovulasyonu.
Benim aklıma takılan ilk iki gün leke şeklinde geldi kahverengi daha sonra 3. Gün söküldüm. Hangi günü 1. Gün baz almam gerek

Sağol canımm aminn sana da tekrar nasip olsun inşallah sağlıkla..
Sorun yoksa lekenmeyi saymak lazım diye biliyorum kontrole gittin mi?

Bu sefer fazla geldi sanırım gerçi 3 damla yaptım ama bu ay ki testlerden bişey anlamadım ama bidaha laboquick almayacağım tabi insallah bu ay hamile kalırım da ihtiyacım kalmaz çatladığını düşünüyorum bugün ne dersiniz kızlar

Eklentiler

• 15616400539593680235618002255249.webp
    48 KB · Görüntüleme: 35
kuzu o yatay çizgi dağılmıyor mu sende hata o mu? ne kadar bekledi çektin bunu dağılması lazım bi 15 dk falan geçtiyse. biz de ilk başlarda yaparken o yatay kırmızılığa takılmıştık lakin sonra dağıldığını gördüğümüz için önemsemedik.. sendeki hiç mi geçmiyor acabası

Kızlar Pazartesi yumurta olgunlaştı Salı testinde soluk çıktı ama yine çift çizgi kasıkta anlık ağrı oldu çatladı mı acaba Pazar Pazartesi Salı değerlendirdik şimdi gün aşırıya geçtik bi önceki testte silikleşmişti bunda öyle olmadı ilginç. Bu arada bu testi size öneriyorum sıvı aldığım ve öylesine yaptığım testte yumurtlamayı yakaladım

Sivi alimina dikkat ettiysen bu sefer catlamis gibi canim
Benimkide laboquick bende yeni cikan testlerden alacagim ama insallah gerek kalmaz

Pazartesi pik yapmis sali gunude catlama olmus canim degerlendirmelerde cok guzel insallah tutmustur
Bu teste gayet net nerden aldin canim benim testte kararsiz kaliyorum hep benimde bugun sag tarafta agri oldu

UOTE="can09e, post: 60363457, member: 885235"]
kuzu o yatay çizgi dağılmıyor mu sende hata o mu? ne kadar bekledi çektin bunu dağılması lazım bi 15 dk falan geçtiyse. biz de ilk başlarda yaparken o yatay kırmızılığa takılmıştık lakin sonra dağıldığını gördüğümüz için önemsemedik.. sendeki hiç mi geçmiyor acabası
[/QUOTE]

Yok canım daha da bulaşıyor hatta

Eklentiler

• 15616415911913102481382614123888.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 24
Pazartesi pik yapmis sali gunude catlama olmus canim degerlendirmelerde cok guzel insallah tutmustur
Bu teste gayet net nerden aldin canim benim testte kararsiz kaliyorum hep benimde bugun sag tarafta agri oldu

İnşallah canım seninki de tutar inşallah ben bu testleri instagramda ovulasyontakip diye bir sayfadan aldım 40lı+ 4 gebelik 65 TL’ye markası innovita. Aldığım sayfa takibini de yapıyor. Yapılış şekli kaç gün ilişki ne zaman olması gerektiği gebelik testini yapacağın zaman. Kesinlikle tavsiye ediyorum sayfada testle gebe kalanları da göreceksin

Sivi alimina dikkat ettiysen bu sefer catlamis gibi canim
Benimkide laboquick bende yeni cikan testlerden alacagim ama insallah gerek kalmaz

Ettim canım susuzluktan bayılcam hatta kana kana su içicem birazdan. Bidaha almıcam ilk defa böyle oluyo 2 ay kullanmıştım bundan önce belki de 3 bilmiyorum 2 ay ara vermiştim çünkü ilk defa böyle olıyor. İlk kez kullansam yanlış yapıyorum derdim ama ilginç bana denk geldi sanırım. 30 TL lik paket vardı onu aldım diğerleri 40 falandı acaba sorunlu mı diye bile düşünüyorum testler fiyat farkı var aynı satıcının ürünü

Anladim canim insallah gerek kalmaz bu ay herkes hamis kalir

Sağol canımm aminn sana da tekrar nasip olsun inşallah sağlıkla..
Sorun yoksa lekenmeyi saymak lazım diye biliyorum kontrole gittin mi?
Aminn inşallah canım.
Geçen ay ilk defa yumurtamın olduğuna canlı şahit oldum ve 45 günde bir regli olurken bu ay 35.günde oldum (eğer lekelenmeyi sayarsak) buda 21. Günde çatlama olduğunu kanıtlıyor aslında testlerle eşleşmiş oluyo. Neyse artık zaten ovulasyon testiyle takip edicem yine.

Kızlar merhaba herkese benimkinide yorumlar mısınız bu sabah 9 gibi yaptım bende çok heveslendim

Eklentiler

• 156164236924918318781203698933.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 29
anladım bu iyi bişey o zamann.. en azından teyit etmiş oldun.. takip et tabi nasıl istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…