- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.701
Catlamis gibi canim dunküyle arasinda bayagi fark var. Bence 1 saat sivi almadan tekrar yap saat 4 gibi ancak o zaman anlarsin yine silik cikarsa catlamisKxıslr sizce çatlamış mı? Kahvaltı yaptım 11 gibi falan 3 kupa çay içtim o seyrekleştirir mi? Eki Görüntüle 2282671
Catlamis gibi canim dunküyle arasinda bayagi fark var. Bence 1 saat sivi almadan tekrar yap saat 4 gibi ancak o zaman anlarsin yine silik cikarsa catlamis
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.evet canım pikten önce 2 virgüüüll :)) ve pik günü :)
Sağol canımm aminn sana da tekrar nasip olsun inşallah sağlıkla..Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benimde reglim bitti bakalım bu ay yeni bir sayfa. Daha yapmaya başlamadım ovulasyonu.
Benim aklıma takılan ilk iki gün leke şeklinde geldi kahverengi daha sonra 3. Gün söküldüm. Hangi günü 1. Gün baz almam gerek
kuzu o yatay çizgi dağılmıyor mu sende hata o mu? ne kadar bekledi çektin bunu dağılması lazım bi 15 dk falan geçtiyse. biz de ilk başlarda yaparken o yatay kırmızılığa takılmıştık lakin sonra dağıldığını gördüğümüz için önemsemedik.. sendeki hiç mi geçmiyor acabasıBu sefer fazla geldi sanırım gerçi 3 damla yaptım ama bu ay ki testlerden bişey anlamadım ama bidaha laboquick almayacağım tabi insallah bu ay hamile kalırım da ihtiyacım kalmaz çatladığını düşünüyorum bugün ne dersiniz kızlar
Sivi alimina dikkat ettiysen bu sefer catlamis gibi canimBu sefer fazla geldi sanırım gerçi 3 damla yaptım ama bu ay ki testlerden bişey anlamadım ama bidaha laboquick almayacağım tabi insallah bu ay hamile kalırım da ihtiyacım kalmaz çatladığını düşünüyorum bugün ne dersiniz kızlar
Pazartesi pik yapmis sali gunude catlama olmus canim degerlendirmelerde cok guzel insallah tutmusturEki Görüntüle 2282733 Eki Görüntüle 2282733
Kızlar Pazartesi yumurta olgunlaştı Salı testinde soluk çıktı ama yine çift çizgi kasıkta anlık ağrı oldu çatladı mı acabaPazar Pazartesi Salı değerlendirdik şimdi gün aşırıya geçtik bi önceki testte silikleşmişti bunda öyle olmadı ilginç. Bu arada bu testi size öneriyorum sıvı aldığım ve öylesine yaptığım testte yumurtlamayı yakaladım
Pazartesi pik yapmis sali gunude catlama olmus canim degerlendirmelerde cok guzel insallah tutmustur
Bu teste gayet net nerden aldin canim benim testte kararsiz kaliyorum hep benimde bugun sag tarafta agri oldu
Sivi alimina dikkat ettiysen bu sefer catlamis gibi canim
Benimkide laboquick bende yeni cikan testlerden alacagim ama insallah gerek kalmaz
Baya koyu çıkmış senin kiBen de simdi bir daha yaptim
Anladim canim insallah gerek kalmaz bu ay herkes hamis kalirİnşallah canım seninki de tutar inşallah ben bu testleri instagramda ovulasyontakip diye bir sayfadan aldım 40lı+ 4 gebelik 65 TL’ye markası innovita. Aldığım sayfa takibini de yapıyor. Yapılış şekli kaç gün ilişki ne zaman olması gerektiği gebelik testini yapacağın zaman. Kesinlikle tavsiye ediyorum sayfada testle gebe kalanları da göreceksin
Aminn inşallah canım.Sağol canımm aminn sana da tekrar nasip olsun inşallah sağlıkla..
Sorun yoksa lekenmeyi saymak lazım diye biliyorum kontrole gittin mi?
İnşallah canım rabbim herkese nasip etsinAnladim canim insallah gerek kalmaz bu ay herkes hamis kalir
anladım bu iyi bişey o zamann.. en azından teyit etmiş oldun.. takip et tabi nasıl istersen..Aminn inşallah canım.
Geçen ay ilk defa yumurtamın olduğuna canlı şahit oldum ve 45 günde bir regli olurken bu ay 35.günde oldum (eğer lekelenmeyi sayarsak) buda 21. Günde çatlama olduğunu kanıtlıyor aslında testlerle eşleşmiş oluyo. Neyse artık zaten ovulasyon testiyle takip edicem yine.
Kızlar merhaba herkese benimkinide yorumlar mısınız bu sabah 9 gibi yaptım bende çok heveslendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?