Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim yumurtlama günüm ovulasyon programına göre 5. Günü yarın en yüksek ihtimalinin olduğunu gösteriyor programda adet gününe göre hesapliyorya bende testi dün aldım leboquick diye bı test dünden beri hep böyle yumurtlama yapmıyor olarak mı görünüyorum buna göre sence

Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza ovulasyon testi adetten sonra 12.gün koyulastı Ogünü degerlendiremedik ertesi gün gece degerlendirebildik baştaki değerlendirdiğmizin sabahına yaptığım ovulasyon testi alttakide ilk yaptığım test reglime 7gün var ve kasıklarımda agrı var herhalde yine olmadı böyle olupta gebe kalan varmı

Canım ikinci attığın testte koyulaşmış değerlendir bence.

Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre versin belki çok kafaya takıyoruz ama eminim şuan aynı duyguları yaşıyoruz kafamiza takmamak elde değil doktor hiç bir problem yok demesine rağmen çok aceleci davranıyorum bende hemen olsun istiyoruz ama rabbimin dediginden ötesine yol yok inşallah burda hepimiz mutlu haberlerinizi alırız kuzum

Reglime 7gün var öyle hiç gebelik belirtiside yok(9 aydır denediğimiz için bütün belirtileri yaşayıp tükketiğimden herhalde) sadece kasıklarım agrıyo

Amin inş cok şükür öpmeye koklamaya Bi kızım var oda cok istiyor kardeş bende cok anaç biriyim galiba bende cok istiyorum istedikçe olmuyor hayırlısını versin yinede Allah

Benim kullandığımda aynı markaydı cnm

Baya koyu çıkmış senin ki
Evet sabahkine gore koyu sabah sag kasigimda agrimisti Ovulasyon oncesi tutma olasiligi daha yüksekmis canim ama siliklestiginin aksami yapmissin belkide tutmustur

Adetin kaçinci gunu canim. Bide testi oglen 12-4 yada 20-22 saatleri arasinda yapmayi öneriyorlar. Testin negatif . Testi bir anda koyulaşanda var yavas yavas koyulasanda insallah yakalarsin

Canım koyulaştığı zaman yumurta olgunlaşıyor silikleştiği zaman çatlıyor çatlama zamanı değerlendirmişsin muhtemelen inşallah tutmuştur ama test yaptığında çift çizgiyi gördüğün zaman üç gün art arda ilişki sonra bir gün boş bir gün dolu gün aşırı olacak şekilde toplam 9 gün ilişki olması gerekiyor

Benımde senın gıbı oldu 16 mı 17 mı catladı anlamadım elımde teste yoktu butun gun dısardaydım ovuyu pek yapamadım hayırlısı artık

Eklentiler

• 6BE8CEF6-D7D4-4EA9-92B0-458E64C6D393.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar t cden koyu coktıgında ultrasona gırdım 20*13 mm sagda yumurtam vardı catlamak uzereydı bır sonrakını aksam 5 gıbı yaptım sonrakı gunde yaptıgımde esıttı bugun tamamen sılık olanı yaptım sımdı benım yumurta heralde dun catladı dıye tahmın edıyorum 2 gun ust uste ılıskı oldu bugun yarında olsun mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…