- 26 Haziran 2019
- 707
- 828
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.721
Canım ikinci attığın testte koyulaşmış değerlendir bence.Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza ovulasyon testi adetten sonra 12.gün koyulastı Ogünü degerlendiremedik ertesi gün gece degerlendirebildik baştaki değerlendirdiğmizin sabahına yaptığım ovulasyon testi alttakide ilk yaptığım test reglime 7gün var ve kasıklarımda agrı var herhalde yine olmadı böyle olupta gebe kalan varmı Eki Görüntüle 2282773 Eki Görüntüle 2282774
O zaten yumurtlamanın olupta degerlendiremediğimiz testCanım ikinci attığın testte koyulaşmış değerlendir bence.
Amin inş cok şükür öpmeye koklamaya Bi kızım var oda cok istiyor kardeş bende cok anaç biriyim galiba bende cok istiyorum istedikçe olmuyor hayırlısını versin yinede AllahRabbim inşallah hepimizin gönlüne göre versin belki çok kafaya takıyoruz ama eminim şuan aynı duyguları yaşıyoruz kafamiza takmamak elde değil doktor hiç bir problem yok demesine rağmen çok aceleci davranıyorum bende hemen olsun istiyoruz ama rabbimin dediginden ötesine yol yok inşallah burda hepimiz mutlu haberlerinizi alırız kuzum
Amin hepimizinkini olmayanlarada tez zamanda versin inş (arada benide unutma allahımAllah bağışlasın canım
Benim kullandığımda aynı markaydı cnmCanım benim yumurtlama günüm ovulasyon programına göre 5. Günü yarın en yüksek ihtimalinin olduğunu gösteriyor programda adet gününe göre hesapliyorya bende testi dün aldım leboquick diye bı test dünden beri hep böyle yumurtlama yapmıyor olarak mı görünüyorum buna göre sence
Evet sabahkine gore koyu sabah sag kasigimda agrimistiBaya koyu çıkmış senin ki
Ovulasyon oncesi tutma olasiligi daha yüksekmis canim ama siliklestiginin aksami yapmissin belkide tutmusturMerhaba kızlar yeni katıldım aranıza ovulasyon testi adetten sonra 12.gün koyulastı Ogünü degerlendiremedik ertesi gün gece degerlendirebildik baştaki değerlendirdiğmizin sabahına yaptığım ovulasyon testi alttakide ilk yaptığım test reglime 7gün var ve kasıklarımda agrı var herhalde yine olmadı böyle olupta gebe kalan varmı Eki Görüntüle 2282773 Eki Görüntüle 2282774
İşte oyüzden kafamda deli sorular var acaba olmuşmudur yok yok yine olmadı gibi soru cevaplar veriyorum kendimeEvet sabahkine gore koyu sabah sag kasigimda agrimisti
Ovulasyon oncesi tutma olasiligi daha yüksekmis canim ama siliklestiginin aksami yapmissin belkide tutmustur
Sen evrene pozitif enerji gönderİşte oyüzden kafamda deli sorular var acaba olmuşmudur yok yok yine olmadı gibi soru cevaplar veriyorum kendime
Adetin kaçinci gunu canim. Bide testi oglen 12-4 yada 20-22 saatleri arasinda yapmayi öneriyorlar. Testin negatif . Testi bir anda koyulaşanda var yavas yavas koyulasanda insallah yakalarsinCanım benim yumurtlama günüm ovulasyon programına göre 5. Günü yarın en yüksek ihtimalinin olduğunu gösteriyor programda adet gününe göre hesapliyorya bende testi dün aldım leboquick diye bı test dünden beri hep böyle yumurtlama yapmıyor olarak mı görünüyorum buna göre sence
Hepimiz için gönderim bari evrene pozitif enerjiyiSen evrene pozitif enerji gönder
Canım koyulaştığı zaman yumurta olgunlaşıyor silikleştiği zaman çatlıyor çatlama zamanı değerlendirmişsin muhtemelen inşallah tutmuştur ama test yaptığında çift çizgiyi gördüğün zaman üç gün art arda ilişki sonra bir gün boş bir gün dolu gün aşırı olacak şekilde toplam 9 gün ilişki olması gerekiyorMerhaba kızlar yeni katıldım aranıza ovulasyon testi adetten sonra 12.gün koyulastı Ogünü degerlendiremedik ertesi gün gece degerlendirebildik baştaki değerlendirdiğmizin sabahına yaptığım ovulasyon testi alttakide ilk yaptığım test reglime 7gün var ve kasıklarımda agrı var herhalde yine olmadı böyle olupta gebe kalan varmı Eki Görüntüle 2282773 Eki Görüntüle 2282774
Benımde senın gıbı oldu 16 mı 17 mı catladı anlamadım elımde teste yoktu butun gun dısardaydım ovuyu pek yapamadım hayırlısı artıkEki Görüntüle 2282733 Eki Görüntüle 2282733
Kızlar Pazartesi yumurta olgunlaştı Salı testinde soluk çıktı ama yine çift çizgi kasıkta anlık ağrı oldu çatladı mı acabaPazar Pazartesi Salı değerlendirdik şimdi gün aşırıya geçtik bi önceki testte silikleşmişti bunda öyle olmadı ilginç. Bu arada bu testi size öneriyorum sıvı aldığım ve öylesine yaptığım testte yumurtlamayı yakaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?