- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.741
Cnm tbr ederım bızlerede dua et lutfen ıns saglıkla kucagına al bende 28 ım ıns en kısa zamanda anne oluruz hepımızanladım bu iyi bişey o zamann.. en azından teyit etmiş oldun.. takip et tabi nasıl istersen..
Canım tşkler rabbim size de nasip etsin hayırlısıyla..❤ değerlendirebiliyosanız olsun olmadı yarın yaparsınCnm tbr ederım bızlerede dua et lutfen ıns saglıkla kucagına al bende 28 ım ıns en kısa zamanda anne oluruz hepımız
Bizim testler aynı gibi canım yaBenımde senın gıbı oldu 16 mı 17 mı catladı anlamadım elımde teste yoktu butun gun dısardaydım ovuyu pek yapamadım hayırlısı artık
Valla aynen yumurtlamamı o cok koyudan sonra esıte dusunce yoksa sonrakı gunmu bende tam kavrayamadım 17.gunden saycam oyuzden her ıhtımale karsı 16 dantam pıkte ultrasonda yumurtam vardı 20 mm bakalım tabı saat kacta catladı bılmıyoruz bence esınde problem yoksa uc gun uat uste degerlendırBizim testler aynı gibi canım yabende bugün yine yaptım yine çift çizgi ama yumurtlamadaki gibi koyu değil tabi gün aşırı değerlendirmeye devam ediyoruz
Evet cnm ıkı gun degerlendırdık bugunde gece anca esım gelcek nasıp artık tutarsa ıcerdekı spermlerde yeter Allah verdıkten sonraCanım tşkler rabbim size de nasip etsin hayırlısıyla..❤ değerlendirebiliyosanız olsun olmadı yarın yaparsın
Aynen onun için dedim bir de 2 gün üstüste olmuş zaten, şart değil yarın yaparsın o zmnEvet cnm ıkı gun degerlendırdık bugunde gece anca esım gelcek nasıp artık tutarsa ıcerdekı spermlerde yeter Allah verdıkten sonra
Yaptın mı testi merak ettim2 gündür canım bakalım 9 gibi tekrar yapicam haberleşiriz
Nasıp cnm yanı bugun olsun dıye sartlandırmadım aynen bundan sonra takmıyorum ıkıgın once 20mm deyınce dr ıkıgun degerlendır dedı muhtemelen heran catlar dedı bende ovuyla baktm gercekten dogru ovular artık hayırlısıAynen onun için dedim bir de 2 gün üstüste olmuş zaten, şart değil yarın yaparsın o zmn
Dilekcim kafanı rahatlat kendine iyi bak. İlişki olursa olur plan yapma. Zaten dün çatlamış,iki gün gayet güzel değerlenmiş. On gün sonra güzel haberler alalım :)Nasıp cnm yanı bugun olsun dıye sartlandırmadım aynen bundan sonra takmıyorum ıkıgın once 20mm deyınce dr ıkıgun degerlendır dedı muhtemelen heran catlar dedı bende ovuyla baktm gercekten dogru ovular artık hayırlısı
3 gün değerlendirdik canım Pazar pazartesi Salı bi gün ara verdik bugün yine değerlendircez gün aşırı gidecek öyle bakalımValla aynen yumurtlamamı o cok koyudan sonra esıte dusunce yoksa sonrakı gunmu bende tam kavrayamadım 17.gunden saycam oyuzden her ıhtımale karsı 16 dantam pıkte ultrasonda yumurtam vardı 20 mm bakalım tabı saat kacta catladı bılmıyoruz bence esınde problem yoksa uc gun uat uste degerlendır
Dilekcim kafanı rahatlat kendine iyi bak. İlişki olursa olur plan yapma. Zaten dün çatlamış,iki gün gayet güzel değerlenmiş. On gün sonra güzel haberler alalım :)
3 gün değerlendirdik canım Pazar pazartesi Salı bi gün ara verdik bugün yine değerlendircez gün aşırı gidecek öyle bakalım
Ben iyiyim 8hafta 5 gün oldu her şey yolunda şimdilik :)Ay cnm nasılsın cok rahatım bu ay ıkıgındır dr dr dolastıgım ıcın dusunemedımkum dokuyomusum ya onla ugrasıyodum bıde cok sıcak ılıskı zor ne zaman kısmetse artık degerlendırdık allaha kaldı nasp bu ay olmazsa bıdahakı ay dıcez
Ns arkandam gelırız cnm bu ay saldım zaten burası 47 derecryı gordu hıc halım yok kasmaya bakalım nadıpBen iyiyim 8hafta 5 gün oldu her şey yolunda şimdilik :)
Çok yazmıyorum ama burayı hep takip ediyorum aklımdasınız :)
umarım herkes en çabuk şekilde mutlu sona ulaşır
Bende merak ediyorum da bakalım haberleşirizEvet gun asırı gıt cnm bızde ıkıgın oldu bugunude bakalım belkı degerlendırırız belkı yarın nasıp artık ama senle aynıyı cok merak edıyorum senı buay
Cnm ovunhıc guvenılır degıl anca 14 15 gun yumurtlamadan en az gecsın kı tamamen koyu cıkarsa bır ıhtımal bunlara guvenmeKızlar adetime iki gün kala ovülasyon yaptım bu şekilde çıktı
Üç çarpı olan iki gün kala adete
Sizce gebelik var mı yoksa yok mu benim gibi silik çıkıp hamile olan var mı
Ay ıns bakalım en az 10gun beklıcez cnm nasıpBende merak ediyorum da bakalım haberleşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?