- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.781
Aynen canım nasip artık. Ben değerlendireyim gerisi Rabbime kalmış. Olursa olur olmazsada diger aya da ovu testlerim varCanım tek ilişki ile bile hamile kalanlar var hiç öyle düşünme
4.olan belirginleşmiş gibi amaKızlar ovulasyon testine bakar mısınız bugün adetimin 6.günü iki gün üst üste hafif kırmızı çıktı Bugün ise çizgisi Çok silik acaba yumurtladım mı veya daha sonra yumurtlayacak mı yardım eder misiniz Çok zor durumdayım bebek sahibi olmayı çok istiyorum bu durumu yaşayıp daha sonra çizgisi koyulaşan var mı
Aynen canım nasip artık. Ben değerlendireyim gerisi Rabbime kalmış. Olursa olur olmazsada diger aya da ovu testlerim var
Aynen canım nasip artık. Ben değerlendireyim gerisi Rabbime kalmış. Olursa olur olmazsada diger aya da ovu testlerim var
bence 4 5 yumurtlama olmus gibi nette gorunmuyor ama 6da da catlamis insallah degerlendirmisinizdir kizlar ben bu testleri gordukce kendi kullandigim testin klitesini anliyorum bence bunlarla kafanizi karistirmayin innovita ovulasyon testlerini kullanin dagilma falan olmuyor bu kasettekiler gibiKızlar ovulasyon testine bakar mısınız bugün adetimin 6.günü iki gün üst üste hafif kırmızı çıktı Bugün ise çizgisi Çok silik acaba yumurtladım mı veya daha sonra yumurtlayacak mı yardım eder misiniz Çok zor durumdayım bebek sahibi olmayı çok istiyorum bu durumu yaşayıp daha sonra çizgisi koyulaşan var mı
dünde degerlendirdik ondan önceki günde bugün de degerlendirsek.mi acababence 4 5 te olmus sonrada catlamis gibi insallah deg
bence 4 5 yumurtlama olmus gibi nette gorunmuyor ama 6da da catlamis insallah degerlendirmisinizdir kizlar ben bu testleri gordukce kendi kullandigim testin klitesini anliyorum bence bunlarla kafanizi karistirmayin innovita ovulasyon testlerini kullanin dagilma falan olmuyor bu kasettekiler gibi
Yok canım olmamıs c ye yakın ya da daha koyu olması lazımKızlar sizce pik olmuş mu adetin 14.günü 28 günde bir oluyorum.. Tam koyu deıl gıbı ama durdukça koyulasıyor.. Bi de idrarı çok tutamadım
O zaman teste devamYok canım olmamıs c ye yakın ya da daha koyu olması lazım
Teste kacta basladın kacmıs olmasın cnm daha pık degıl t c ıle aynı yada t cden koyu olmalıKızlar sizce pik olmuş mu adetin 14.günü 28 günde bir oluyorum.. Tam koyu deıl gıbı ama durdukça koyulasıyor.. Bi de idrarı çok tutamadım
O zaman teste devamYok canım olmamıs c ye yakın ya da daha koyu olması lazım
bence 4 5 te olmus sonrada catlamis gibi insallah deg
bence 4 5 yumurtlama olmus gibi nette gorunmuyor ama 6da da catlamis insallah degerlendirmisinizdir kizlar ben bu testleri gordukce kendi kullandigim testin klitesini anliyorum bence bunlarla kafanizi karistirmayin innovita ovulasyon testlerini kullanin dagilma falan olmuyor bu kasettekiler gibi
bence 4 5 te olmus sonrada catlamis gibi insallah deg
8.gün basladım bugun 14. Gün.. Ikı gündür cizgi koyulasmaya ve kalınlasmaya basladı.. 2güne nazaran bugün çok çok belirgin..yarın tam koyu olur inşallahTeste kacta basladın kacmıs olmasın cnm daha pık degıl t c ıle aynı yada t cden koyu olmalı
Ozaman devam et cnm yakındır8.gün basladım bugun 14. Gün.. Ikı gündür cizgi koyulasmaya ve kalınlasmaya basladı.. 2güne nazaran bugün çok çok belirgin..yarın tam koyu olur inşallah
İnşallahOzaman devam et cnm yakındır
Lekeden ıtıbaren say bence cnm guzel erken yumurtlarsın belkıEki Görüntüle 2283130
Bende bugün başladım teste. Şimdiden 2. Cizgi çıktı. Ya 8. Ya da 10. Gün bugün. Reglimin ilk iki günü leke geldi o yüzden bu şekilde takip edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?