Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon testine bakar mısınız bugün adetimin 6.günü iki gün üst üste hafif kırmızı çıktı Bugün ise çizgisi Çok silik acaba yumurtladım mı veya daha sonra yumurtlayacak mı yardım eder misiniz Çok zor durumdayım bebek sahibi olmayı çok istiyorum bu durumu yaşayıp daha sonra çizgisi koyulaşan var mı

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-28-15-57-18.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 34
4.olan belirginleşmiş gibi ama

bence 4 5 te olmus sonrada catlamis gibi insallah deg bence 4 5 yumurtlama olmus gibi nette gorunmuyor ama 6da da catlamis insallah degerlendirmisinizdir kizlar ben bu testleri gordukce kendi kullandigim testin klitesini anliyorum bence bunlarla kafanizi karistirmayin innovita ovulasyon testlerini kullanin dagilma falan olmuyor bu kasettekiler gibi

Kızlar sizce pik olmuş mu adetin 14.günü 28 günde bir oluyorum.. Tam koyu deıl gıbı ama durdukça koyulasıyor.. Bi de idrarı çok tutamadım

Eklentiler

• IMG_20190628_174256.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 43
dünde degerlendirdik ondan önceki günde bugün de degerlendirsek.mi acaba

B
Bende ondan aldım bu sefer. Fiyatı biraz daha pahalı laboquicke göre ama uçurum bir fark yok. 14 tane laboquick var elimde ikisindende yapayım diyorum

B
Bende ondan aldım bu sefer. Fiyatı biraz daha pahalı laboquicke göre ama uçurum bir fark yok. 14 tane laboquick var elimde ikisindende yapayım diyorum

Bende bugün başladım teste. Şimdiden 2. Cizgi çıktı. Ya 8. Ya da 10. Gün bugün. Reglimin ilk iki günü leke geldi o yüzden bu şekilde takip edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…