- 12 Haziran 2019
- 202
- 199
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.761
Benim bat 14 senin ne zaman canımAy ıns bakalım en az 10gun beklıcez cnm nasıp
Canım ovulasyon testinde hamilelik t çizgisi c den daha koyu olursa ortaya çıkıyorKızlar adetime iki gün kala ovülasyon yaptım bu şekilde çıktı
Üç çarpı olan iki gün kala adete
Sizce gebelik var mı yoksa yok mu benim gibi silik çıkıp hamile olan var mı
Benim silik yarın adet günüm bakalım adeti bekliyorum belki silik çıkıp hamile olan arkadaşlar vardır dedimCanım ovulasyon testinde hamilelik t çizgisi c den daha koyu olursa ortaya çıkıyor
Bu testler cok iyiymis ya seninkide gayet net canim 16.gun pik yapmis 17.gun catlamis insallah tutmusturBenımde senın gıbı oldu 16 mı 17 mı catladı anlamadım elımde teste yoktu butun gun dısardaydım ovuyu pek yapamadım hayırlısı artık
16 gece yada 17 catladı diye dusunuyö cnm hayırlısı adete kadar beklıcez ısteBu testler cok iyiymis ya seninkide gayet net canim 16.gun pik yapmis 17.gun catlamis insallah tutmustur
Pık olmus gıbı cnm degerlendırmeye basla bugunun akşamından 3 4 gun yarın engec catlar heraldeKizlarrr bugün t hemen cikti en koyu bugün yarınada insallah catlar
Aynen dünden basladim degerlendirmeye bu aksam da olur baskada olmaz artikPık olmus gıbı cnm degerlendırmeye basla bugunun akşamından 3 4 gun yarın engec catlar heralde
Canım tek ilişki ile bile hamile kalanlar var hiç öyle düşünmeAynen dünden basladim degerlendirmeye bu aksam da olur baskada olmaz artikesim ctesi egitime gidiyor. Hayirlisi artik
Kızlar gebelik testi yaptım bakar mısınız sizce var mı sanki çoookk silik çizgi var gibi ben kafayı yedim galiba çizgiler görüyorumCanım tek ilişki ile bile hamile kalanlar var hiç öyle düşünme
Bugün adet günüm galiba yok canım ben görmek istediğim için görüyorum bencecanim ben goremedim ama fotoda zaten cok net cikmiyor cizgiler insallah vardir
Bende göremedim cnm hayırlısı olsun vardır bundada Bi hayır bidakine inş olur insana sanki var gibi gelio ikinci cizgi cünkü öyle olmasını istiyoruz ama adet olmadın demi daha adet gelmediğine göre ümidini kesmeBugün adet günüm galiba yok canım ben görmek istediğim için görüyorum bence
Yok ama feci şekilde adet sancısı çekiyorum yarına kadar olurumBende göremedim cnm hayırlısı olsun vardır bundada Bi hayır bidakine inş olur insana sanki var gibi gelio ikinci cizgi cünkü öyle olmasını istiyoruz ama adet olmadın demi daha adet gelmediğine göre ümidini kesme
Hayırlısı olsun kuzu ama ben ilk hamileliğimde aynı adet agrısı gibi karnım agrıdı yani gebelikte de adet agrısı gibi agrılar oluyorYok ama feci şekilde adet sancısı çekiyorum yarına kadar olurum
Ama ben görüyorum canım t nin tam altinda coook silik umutlandirmakta istemiyorum yumurtlamadan kac gün gectiBugün adet günüm galiba yok canım ben görmek istediğim için görüyorum bence
Bir arkadas vardi canim adet gunu ovu silik gebelik testi de silik cikmisti 4 gun gecince t koyu cikmisti ovuda bulabilirsem atayim fotosunuBenim silik yarın adet günüm bakalım adeti bekliyorum belki silik çıkıp hamile olan arkadaşlar vardır dedim
Canım adet oldum şimdi çok üzüldümBir arkadas vardi canim adet gunu ovu silik gebelik testi de silik cikmisti 4 gun gecince t koyu cikmisti ovuda bulabilirsem atayim fotosunu
Canım üzülme vakti vardır rahat bırak kendini takınca bütün belirtileri üzerinde hissediyor insan geçen ay öyle oldum benCanım adet oldum şimdi çok üzüldüm
Yaaaa insan üzülüyor biliyorum ama yapacak birsey yok canim. Rabbim tez zamanda hayırla nasip etsin. Mesajı yazarken cok tereddüt etmistim testine evirip cevirip bakmistim ama gördugumu söyledim bende üzüldüm şimdiCanım adet oldum şimdi çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?