Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2217895
Canım bak bu benim adetime 2 gün kala yaptığım test biri ovu biri gebelik testi

Çok çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eylesin iki gün kala ovulasyon testin çokta koyu çıkmamış aslında demekki illa çok koyu olması gerekmiyor benim kafamı karıştıran benim testlerim bi çok koyu çıkıyor bi koyuya yakın bi düzensiz yani anlam veremiyorum gebelik olsa git gide koyulaşmaz mıydı merak ettiğim bu hiç hissetmiyorum ama gebe olabileceğimi ne umudum ne de heyecanım kalmadı artık

Ayyy böyle görünce çok mutlu oluyorum canim Allah'ım saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

İkinci yaptığım testle arasında çok fark var canım ikinci yüklediğim resim regl in geçmesinin 5 ci günüydü ve nerdeyse c çizgisi yok denecek kadar silikti t çizgisi ise çok net koyu ve idrarı damlatırken öyle çıktı bekleme yok yani..

Benimde işte dün ve önceki gün öyle oldu ama bugün biraz silikti evet adetten iki gün önce yaptığınla beşinci gün yaptığının arasında çok fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…