- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.081
Âmin canım benim cümlemizin inş..ne güzel dualar ettin akşam akşam içim ferahladıAllah razi olsun rabbim gonlunden ne geciyosa hersyin hayirlisini versi
Iyi yapmissin dr randevusunu..Bende öyle düşündüm o günü değerlendirdik bugün kan verdim negatif di zaten her ihtimal e karşı dedim verim
Ama kanicin de erken gibi daha.. hayirlisi bakalim.. umut var hala..Bende öyle düşündüm o günü değerlendirdik bugün kan verdim negatif di zaten her ihtimal e karşı dedim verim
Gidicem inşaallah canım hele bi hafta içi olsunYaa inşallah almak zorunda kalmazsın canım ya aslında bi doktora mi gitsen kaç gündür koyu
Eki Görüntüle 2217895
Canım bak bu benim adetime 2 gün kala yaptığım test biri ovu biri gebelik testi
Çok çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eylesinEki Görüntüle 2217898
Buda adetimin geçtiği 5 ci günde yapılan testler..ikiside damlatırken aynen böyle çıktı..gecikmenin 3 cü gün sabahı verdiğim kan sonucum 443 iki gün sonra verdiğim kan testi 1163 tekrar kan vermedim pazartesi dr gitmeyi düşünüyorum..eğer aynı şekilde katlama olduysa değerim pazartesi 5000 civarı olması gerekiyor..umarım hayırlı haberler alırım..seni takip ediyorum testlerini sanki bişeyler var gibi sende..yarın tekrar yaparım ovu testi fikir olsun..hepinizden hayırlı haberler alalım inş
Test yaptın mı canım gebelik ovulasyon?Ayyyy ne guzel yaaa rabbim kucagina almayi nasip etsin canim yaaa
Dualarla ayaktayiz canim dua kardesiyiz biz allah izin verirseÂmin canım benim cümlemizin inş..ne güzel dualar ettin akşam akşam içim ferahladı
Gebelik yaptim negatif simdi aklimdan ovu testi yapmak geciyodu canimTest yaptın mı canım gebelik ovulasyon?
Gebeliklerini sabah ilk idrarla yap canım daha net sonuç veriyorGebelik yaptim negatif simdi aklimdan ovu testi yapmak geciyodu canim
Ayyy böyle görünce çok mutlu oluyorum canim Allah'ım saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsinEki Görüntüle 2217898
Buda adetimin geçtiği 5 ci günde yapılan testler..ikiside damlatırken aynen böyle çıktı..gecikmenin 3 cü gün sabahı verdiğim kan sonucum 443 iki gün sonra verdiğim kan testi 1163 tekrar kan vermedim pazartesi dr gitmeyi düşünüyorum..eğer aynı şekilde katlama olduysa değerim pazartesi 5000 civarı olması gerekiyor..umarım hayırlı haberler alırım..seni takip ediyorum testlerini sanki bişeyler var gibi sende..yarın tekrar yaparım ovu testi fikir olsun..hepinizden hayırlı haberler alalım inş
Yaparsan haber et canım merak ederimGebelik yaptim negatif simdi aklimdan ovu testi yapmak geciyodu canim
Evet canim sabah ta yapicam ama ovu testim silik ciktiGebeliklerini sabah ilk idrarla yap canım daha net sonuç veriyor
Yani biraz silik ciktiEvet canim sabah ta yapicam ama ovu testim silik cikti
İkinci yaptığım testle arasında çok fark var canım ikinci yüklediğim resim regl in geçmesinin 5 ci günüydü ve nerdeyse c çizgisi yok denecek kadar silikti t çizgisi ise çok net koyu ve idrarı damlatırken öyle çıktı bekleme yok yani..Çok çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eylesiniki gün kala ovulasyon testin çokta koyu çıkmamış aslında demekki illa çok koyu olması gerekmiyor benim kafamı karıştıran benim testlerim bi çok koyu çıkıyor bi koyuya yakın bi düzensiz yani anlam veremiyorum gebelik olsa git gide koyulaşmaz mıydı merak ettiğim bu hiç hissetmiyorum ama gebe olabileceğimi ne umudum ne de heyecanım kalmadı artık
Âmin camım benim çok tşk ederim inşallah dr da güzel şeyler söylerAyyy böyle görünce çok mutlu oluyorum canim Allah'ım saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bugün benimki de silik çıktıEvet canim sabah ta yapicam ama ovu testim silik cikti
Insallah guzel haberleri simgeleyen seyler bunlar bizeBugün benimki de silik çıktı
Benimde işte dün ve önceki gün öyle oldu ama bugün biraz silikti evet adetten iki gün önce yaptığınla beşinci gün yaptığının arasında çok fark varİkinci yaptığım testle arasında çok fark var canım ikinci yüklediğim resim regl in geçmesinin 5 ci günüydü ve nerdeyse c çizgisi yok denecek kadar silikti t çizgisi ise çok net koyu ve idrarı damlatırken öyle çıktı bekleme yok yani..
Ben senden umutluyum canım kendimden umudu kestim en kısa sürede doktora gidicemInsallah guzel haberleri simgeleyen seyler bunlar bize
Çokta silik çıkmamış aslında benimki daha da silikYani biraz silik cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?