Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evwt canim ama neden tam pik olmuyor ya emin degilim yumurtlamişmiyim diye o yuzden devam ediyorum ovulasyona
Merhaba canım,
Bende de hiç tam pik olmadı ama bir akşam tamamen siliklesti 2.cizgi..bende yumurtlamadim heralde bu ay diye düşündum. Ama şuan forumu okuyorum tamamen siliklestikten 2 gün önce yumurtlama olmuş herkeste. Sanırım 2.çizginin tam koyu olmasına gererek yok. Çünkü ben adetimin 10.günü doktora gittim, doktor sağ tarafta iyi bir yumurtan var var ve rahmin de gebeliğe hazırlanmış dedi ama. Yumurtlayamayacak olsam başka bisey derdi heralde...Suan bat 7 temmuz ve bekliyorum bakalım ne olacak..

Mrb cnm bnm bat 13 temmuz bende beklemedeyim
Ne olur ne olmaz diye yine ovulasyona devam ediyorum

Ben 1 1.5 saat tutuyorum canim hic sıvı almıyorum. İdrari 3 damla damlatiyorum düz bir zeminde 5-10dk bekliyorum canım. Bal çörekotu tarcin karisimi yedim
Bende söyle yapıyorum, mesela aksam 5'e kadar yedin içtim. 6 gibi bir wc ye gidiyorum, sonra 1 saat tutup 7 de test yapıyorum. Ama düşününce yaptığım yanlış geldi, lh 4-5 saat içinde yavaş yavaş salınık yapıyordur o 1 saate denk gelmesi de zor. Heralde dedim en az 3 saat tutmak lazim..bende deneyeyim olmassa bu ay

Kızlar bugün doktora gittik eşimle onda ve bende yanma oluyordu doktor eşime eşinden sana geçiyor kadın Doğuma görünsün 20 gün ilişki yasak dedi birde sprem testi yaptırdık sayısı iyi ama hareketi yavaş dedi varikosel varmış Çarşamba ultrason çektirecek bıraktım testi ilişkiyi vs

Hamileliğe engel mi bu duyan bilen yaşayanınız var mı?

Varikoselle ilgili ameliyat olanlar var bi ara okumuştum baya ve sonrasında hamile kalan çok. Sadece bizde bitmiyor işte Erkeklerde çok önemli bende ne olur ne olmaz diye eşimin gitmesini istiyorum bakalım.
Allah şifa versin cnm tedavilerinizi ihmal eymeyin

Amin canım inşallah götürdüm ama ne dil döktüm doktora gitmek için ya bişey çıkarsa diyordu varsa çıksın da tedbirimizi alalım dedim gittik sonunda yarın ultrasona girecek bakalım sende kontrole götür tedbir bizden takdir Allah’tan

Aynen öyle valla.

Kizlar sizce dün pik olmus mu?
Eger öyleyse kacirdim.

Eklentiler

• 20190701_210237.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 39
Hamileliğe engel mi bu duyan bilen yaşayanınız var mı?
Varikosel durumunda operasyon yapılıyor, düzelince sperm değerleri de yükseliyor. Merak etme düzelecek. Ama bazen kısırlığa neden olacak boyutta da olmayabiliyor operasyon bile yapmıyolar

Ne zormus bu pik olayi yav.
Icime sinmedi hic bugün yaptigim test.
Ama ben bugünü Değerlendirdim bile. Cevap icin sagol tatlim
Darin bize bulassin insallah
O piki görecem diye mahvoldum ben de ya bu ay kafayı bozdum resmen testlerle emin olmak ıcın ikişer ikişer yaptım hatta dün 4 test yaptım..benimki de sizinki gibiydi tam koyu deildi.. Ertesi gün silikleşti devam ettim silik çıkıyor test artık. Herhalde en fazla bu kadar koyılasabılıyor veya bizim testler arızalı

Vallahi bende az once tekrar yaptim. Aksam isten geliyorum ne doyasiya cay ne kahve icebiliyorum. Kurudum kaldim. Belki bizim yumurtalar biraz küçük catliyordur. Ondan böyle cok kirmizo cikmiyordur.
30 lu test almistim bitsin daha da almam Tövbeler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…