Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de çok kırmızı görmedim kızlar.. herkesin tsi cden koyu olmuyor.

Niye biz ezikmiyiz
Bizim yumurtalarin neyi eksik digerlerinden bizimde hakkimiz degilmi kirmizi görmek?
Yav zaten benim takvim uygulamama göre daha persembe günü yumurtlayacagim.
Bide o zaman degerlendirir,
dükkani kapatirim.
Şaka bir yana Cansiz yumurtaya ol deyip olduruveren Rabbim Hersey onun elinde. O yeterki ol desin gerisi gelir..
Hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun insallah.Biz elimizden geleni yaptik. Takdiri Allaha biraktik artik.

Öyle kuzu takdir Allahtan.. hayırlısı bakalım❤

Ben de 30 lu almıstım hepsi bıttı bu ay 2şer 4 er yapınca kurtuldum artık test yapmıyorum.. 2 gebelik 1 erken gebelik test kaldı

Kesinlikle herşeyin Bi vakti var..ol deyince oluverir.. Elimden geleni yaptım gerisi tevekkül

Ben de 30 lu almıstım hepsi bıttı bu ay 2şer 4 er yapınca ☺ kurtuldum artık test yapmıyorum.. 2 gebelik 1 erken gebelik test kaldı

Tamam iste o elinde kalan testler ile de hamileliği ogrenip noktayi koyuyorsun bu ise.
İnsallahh nasip netsin Rabbim.
Bu arada teste ihtiyac olursa ben yollarim sana.

Tamam iste o elinde kalan testler ile de hamileliği ogrenip noktayi koyuyorsun bu ise.
İnsallahh nasip netsin Rabbim.
Bu arada teste ihtiyac olursa ben yollarim sana.
Yaaa inşallah çok teşekkür ederim ama bidaha ovulasyon testi yapmam sanırım bu ay gerçekten kafayı bozdum testlerle tatil yaramadı bana.. İnşallah hepimiz kavusuruz bebişlerimize en kısa zamanda

canim hazir burdasin bende bi sey sorcam 6 gun kaldi benimde adete ama vajinam kuru akinti yok yani bildigim kadariyla buda adet belirtisi kuru oldugu icin gebelik yok diye dusunebilir miyim sende varmiydi akinti
yok canım öyle düşünemezsin.. keskin bir ayrım yok biliyorsun.. benim akıntı da çok yoğun değildi..
az kalmış hayırlısı artık..

Evet cnm.. ama en koyudan 14 gün sonra adet geliyordu demek çok koyu olmuyor dedim..
İçim rahatladı benim de tam kırmızı olmayınca acaba yumurtlama olmuyor mu diye içime şüphe düşmüştü. Çunku paylasıla. Testlere bakıyorum simsiyah çıkna bile var.. Neden bizimki az koyu çıkıyor acaba

herkesin vücut yapısı farklı canım.. sıvı falan dikkat etmediysen o da etki etmiştir..
aslında artık çözdüyseniz ovu testlerine de gerek yok ben de 30lu sipariş vermiştim 4 5 ay kullandım baktım düzenli programla aynı bir daha da sipariş vermedim keza ağrıdan da anlıyorumm..
hem sıvı almanıza da etki ediyor.. bu dönemde suya daha çok ihtiyaç var.

Normalde adetlerim düzensizdi.. Bende insülin direnci varmış meğerse ilac içiyorum.. Bide keten tohumu aspir yağı hayıt suyu içiyorumm bunları kullandıktan sonra 3 aydır 28 günde oluyor insülinim de düşmüş çok şükür.. Ovulasyonu da emin olabilmek için almıştım 30 luyu bir ayda bitirdim takvimdeki tarıhte en koyu oldu. Ama tam koyu deil işte.. İnşallah en kısa zamanda kavusurum ben de bebişime.. Hayırlı olsun sizin de bebeginiz saglıcakla kucağınıza da alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…