- 28 Kasım 2006
- 3.481
- 748
- 648
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.921
Ben de çok kırmızı görmedim kızlar.. herkesin tsi cden koyu olmuyor.
Öyle kuzu takdir Allahtan.. hayırlısı bakalım❤Niye biz ezikmiyiz
Bizim yumurtalarin neyi eksik digerlerindenbizimde hakkimiz degilmi kirmizi görmek?
Yav zaten benim takvim uygulamama göre daha persembe günü yumurtlayacagim.
Bide o zaman degerlendirir,
dükkani kapatirim.
Şaka bir yana Cansiz yumurtaya ol deyip olduruveren Rabbim Hersey onun elinde. O yeterki ol desin gerisi gelir..
Hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun insallah.Biz elimizden geleni yaptik. Takdiri Allaha biraktik artik.
Öyle kuzu takdir Allahtan.. hayırlısı bakalım❤
Aminn sağol tam da ihtiyacım olan şeydi dua.. lekelenme oldu.. yattım dinleniyorum..Aynen Rabbim sizlerin de bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Aminn sağol tam da ihtiyacım olan şeydi dua.. lekelenme oldu.. yattım dinleniyorum..
Cuma gidicem cnmBisey olmaz insallah canim
Doktora gittin mi ?
Cuma gidicem cnm
Sağol çok tşk ederim❤Anladim Dinlenmeye devam o zaman.
Rabbim korusun meleginizi insallah.
Ben de 30 lu almıstım hepsi bıttı bu ay 2şer 4 er yapıncaVallahi bende az once tekrar yaptim. Aksam isten geliyorum ne doyasiya cay ne kahve icebiliyorum.Kurudum kaldim. Belki bizim yumurtalar biraz küçük catliyordur. Ondan böyle cok kirmizo cikmiyordur.
30 lu test almistim bitsin daha da almam Tövbeler olsun.
Kesinlikle herşeyin Bi vakti var..ol deyince oluverir.. Elimden geleni yaptım gerisi tevekkülNiye biz ezikmiyiz
Bizim yumurtalarin neyi eksik digerlerindenbizimde hakkimiz degilmi kirmizi görmek?
Yav zaten benim takvim uygulamama göre daha persembe günü yumurtlayacagim.
Bide o zaman degerlendirir,
dükkani kapatirim.
Şaka bir yana Cansiz yumurtaya ol deyip olduruveren Rabbim Hersey onun elinde. O yeterki ol desin gerisi gelir..
Hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun insallah.Biz elimizden geleni yaptik. Takdiri Allaha biraktik artik.
Koyu kırmızıyı göremeden mi hamile kaldınız? Hep aynı mı cıkıyordu testleriniz?Ben de çok kırmızı görmedim kızlar.. herkesin tsi cden koyu olmuyor.
Ben de 30 lu almıstım hepsi bıttı bu ay 2şer 4 er yapınca ☺ kurtuldum artık test yapmıyorum.. 2 gebelik 1 erken gebelik test kaldı
Yaaa inşallahTamam iste o elinde kalan testler ile de hamileliği ogrenip noktayi koyuyorsun bu ise.
İnsallahh nasip netsin Rabbim.
Bu arada teste ihtiyac olursa ben yollarim sana.
Evet cnm.. ama en koyudan 14 gün sonra adet geliyordu demek çok koyu olmuyor dedim..Koyu kırmızıyı göremeden mi hamile kaldınız? Hep aynı mı cıkıyordu testleriniz?
canim hazir burdasin bende bi sey sorcam 6 gun kaldi benimde adete ama vajinam kuru akinti yok yani bildigim kadariyla buda adet belirtisi kuru oldugu icin gebelik yok diye dusunebilir miyim sende varmiydi akintiEvet cnm.. ama en koyudan 14 gün sonra adet geliyordu demek çok koyu olmuyor dedim..
yok canım öyle düşünemezsin.. keskin bir ayrım yok biliyorsun.. benim akıntı da çok yoğun değildi..canim hazir burdasin bende bi sey sorcam 6 gun kaldi benimde adete ama vajinam kuru akinti yok yani bildigim kadariyla buda adet belirtisi kuru oldugu icin gebelik yok diye dusunebilir miyim sende varmiydi akinti
tamam canim saol beklicez artik ben pek hissetmiyorum bu ay da ama Allah bilir bakalimyok canım öyle düşünemezsin.. keskin bir ayrım yok biliyorsun.. benim akıntı da çok yoğun değildi..
az kalmış hayırlısı artık..
İçim rahatladı benim de tam kırmızı olmayınca acaba yumurtlama olmuyor mu diye içime şüphe düşmüştü. Çunku paylasıla. Testlere bakıyorum simsiyah çıkna bile var.. Neden bizimki az koyu çıkıyor acabaEvet cnm.. ama en koyudan 14 gün sonra adet geliyordu demek çok koyu olmuyor dedim..
herkesin vücut yapısı farklı canım.. sıvı falan dikkat etmediysen o da etki etmiştir..İçim rahatladı benim de tam kırmızı olmayınca acaba yumurtlama olmuyor mu diye içime şüphe düşmüştü. Çunku paylasıla. Testlere bakıyorum simsiyah çıkna bile var.. Neden bizimki az koyu çıkıyor acaba
Normalde adetlerim düzensizdi.. Bende insülin direnci varmış meğerse ilac içiyorum.. Bide keten tohumu aspir yağı hayıt suyu içiyorumm bunları kullandıktan sonra 3 aydır 28 günde oluyor insülinim de düşmüş çok şükür.. Ovulasyonu da emin olabilmek için almıştım 30 luyu bir ayda bitirdimherkesin vücut yapısı farklı canım.. sıvı falan dikkat etmediysen o da etki etmiştir..
aslında artık çözdüyseniz ovu testlerine de gerek yok ben de 30lu sipariş vermiştim 4 5 ay kullandım baktım düzenli programla aynı bir daha da sipariş vermedim keza ağrıdan da anlıyorumm..
hem sıvı almanıza da etki ediyor.. bu dönemde suya daha çok ihtiyaç var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?