- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.941
sağol kuzum amin Allah razı olsun.. bak düzene de koymuşsun.. gelir bebişin yakındır.Normalde adetlerim düzensizdi.. Bende insülin direnci varmış meğerse ilac içiyorum.. Bide keten tohumu aspir yağı hayıt suyu içiyorumm bunları kullandıktan sonra 3 aydır 28 günde oluyor insülinim de düşmüş çok şükür.. Ovulasyonu da emin olabilmek için almıştım 30 luyu bir ayda bitirdimtakvimdeki tarıhte en koyu oldu. Ama tam koyu deil işte.. İnşallah en kısa zamanda kavusurum ben de bebişime.. Hayırlı olsun sizin de bebeginiz saglıcakla kucağınıza da alırsınız inşallah ☺
İnşallahsağol kuzum amin Allah razı olsun.. bak düzene de koymuşsun.. gelir bebişin yakındır.
Canım benimde hep böyle çıktı sürekli devam et benim 22 inci gün bugun yeni pik oldu bende dedim bu ay kesin yumurtlamam olmicak sürekli aynı çıkıyordu
Evet ben birebir yaşadım eşimde varikosel varmış bir türlü hamile kalamadım ameliyat oldu şuan iyileşme sürecinde sayı neyse de hareketlilik berbattı yaniHamileliğe engel mi bu duyan bilen yaşayanınız var mı?
Benim zaten hep 18-19-20-21. Günlerde oluyor yumurtlama o yüzden devam edicem cnm mecburCanım benimde hep böyle çıktı sürekli devam et benim 22 inci gün bugun yeni pik oldu bende dedim bu ay kesin yumurtlamam olmicak sürekli aynı çıkıyordu
Burdayım ☺
Canim testimi degerlendirir misin?Burdayım ☺
Normalde pik diyemeyiz ama baya koyu. Dün bahsettiğim gibi belki senin pikin bu yarın da yapıp takip edicez o zmnOrda biraz silik cikmis
Aslinda daha koyu
Normalde pik diyemeyiz ama baya koyu. Dün bahsettiğim gibi belki senin pikin bu yarın da yapıp takip edicez o zmn
Notlarına güldüümm☺
Rica ederim ne zmn dersen etiketleyip sorman yeter❤Vallahi hastalik bu yaa
Tövbeler olsun bitsin testler alirsam eger.
Bana gorede pik degil ama esime gore en kral pik
Bencede en iyisi yarini beklemek
Saol canim zaman ayırdığın icin
Yarın belli olur.. bence yarın pik olacak :)Vallahi hastalik bu yaa
Tövbeler olsun bitsin testler alirsam eger.
Bana gorede pik degil ama esime gore en kral pik
Bencede en iyisi yarini beklemek
Saol canim zaman ayırdığın icin
Yarın belli olur.. bence yarın pik olacak :)
Bende hiç aynı renkte koyuluk yakalayamadım hatta üzüldüm heralde yumurtam çatlamadı diye. Ama adetin 10.gunu doktora gitmiştim ve doktor sağ tarafta iyi bir yumurta var bak diye göstermişti..dedim demekki testte hata var sonra.İçim rahatladı benim de tam kırmızı olmayınca acaba yumurtlama olmuyor mu diye içime şüphe düşmüştü. Çunku paylasıla. Testlere bakıyorum simsiyah çıkna bile var.. Neden bizimki az koyu çıkıyor acaba
Bunun yüzünden her sancıyı yumurtlama sancısı sandım bu ay.. Acaba şimdi mi yumurtluyorum şimdi mi çatlıyor diye.. En kısa zamanda döllenir de bizde kavuşuruz bebeğimize artık.. Zaten 1.olsun 2. için hiç korunmıcam..Bende hiç aynı renkte koyuluk yakalayamadım hatta üzüldüm heralde yumurtam çatlamadı diye. Ama adetin 10.gunu doktora gitmiştim ve doktor sağ tarafta iyi bir yumurta var bak diye göstermişti..dedim demekki testte hata var sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?