Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol kuzum amin Allah razı olsun.. bak düzene de koymuşsun.. gelir bebişin yakındır.

Normalde pik diyemeyiz ama baya koyu. Dün bahsettiğim gibi belki senin pikin bu yarın da yapıp takip edicez o zmn
Notlarına güldüümm☺

Vallahi hastalik bu yaa
Tövbeler olsun bitsin testler alirsam eger.
Bana gorede pik degil ama esime gore en kral pik
Bencede en iyisi yarini beklemek
Saol canim zaman ayırdığın icin

Canlar eşim ultrasona girdi varikosel tespit edilmemiştir diyor sonucunda. Kist varmış Pazartesi yine gidicez başka doktora bugün gittiğimiz doktor sigara içmeyin bi ilaç vericem 2 ay çocuk olmazsa gelin dedi hatta bu zamana kadar senin hamile kalman lazımdı dediği bana

Bende hiç aynı renkte koyuluk yakalayamadım hatta üzüldüm heralde yumurtam çatlamadı diye. Ama adetin 10.gunu doktora gitmiştim ve doktor sağ tarafta iyi bir yumurta var bak diye göstermişti..dedim demekki testte hata var sonra.

Bunun yüzünden her sancıyı yumurtlama sancısı sandım bu ay.. Acaba şimdi mi yumurtluyorum şimdi mi çatlıyor diye.. En kısa zamanda döllenir de bizde kavuşuruz bebeğimize artık.. Zaten 1.olsun 2. için hiç korunmıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…