- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.881
İnşallah tutmuştur :) en verimli saatler yumrtlamadan hemen önceki saatler. Güzel zamanlama olmuş bakalım bat ne zaman?Aynen canım 15.gün gece ilişki oldu yani en koyu oldugu günün gecesi baskada olmayacak 1 hafta nasip artık
İnsallahhh seninki gibi tutmustur benimkide
Testlerinizin şiir gibi maşallah..selozy canım sen hangi günleri degerlendirmistin. Hayirli ugurlu olsun bebisin darisi bizlere insallah
Ben 14.gün ve 15.gün degerlendirdim esim egitime gitti bizde baska bir yerdeyiz test yapamiyorum catlamistir degil mi
En koyu 15.gun cikmisti
16.gun sabah yaptim 15.gune gore silikti
Evet sabahina esim gidecekti insallah 12 den vurmusuzdurİnşallah tutmuştur :) en verimli saatler yumrtlamadan hemen önceki saatler. Güzel zamanlama olmuş bakalım bat ne zaman?
NasipEvet ya herkes ilk aydan hamile kalıyor ovulasyon ile.. Ben de ovulasyon da kızımızı çizgi görme peşindeyim daha
Testlerinizin şiir gibi maşallah..Ben de ilk çizgi bile kırmızı deil.. Kesin bozuk test benimkiler.. İnşallah bebeğinize de kavuşursunuz
İnşallahNasip
Insallah hamile kalirizda pozitifi gormesedek olur
İnşallahçörekotu bal tarcin yemistim canım ondanda olabilr. İnsallah canım hayirlisi olsun herkes kavusur insallah. Olmazsa bir daha ki aya yeni gelistirilmis strip testlerden al bence onlar daha net gosteriyor
Insallah canim gerek kalmazİnşallahgerek kalmaz ama olmazsa dediğiniz testlere bakayım
Dr a gebelik düşünüyorum deseydin keşke. Ben ağrı kesici bile içmemeye çalışıyorum ne olur ne olmaz diye ama en iyisini dr lar bilirkizlar ben bi sey sorcam yumurtlamanin uzerinden 6 gun gecti benim ama cok kotu hastayim bagisiklik sistemim coktu heralde burnumda bile yara cikti disim sis dr verdigi bi antibiyotik vardi 20ligim sisiyordu zaman zaman yumurtlama zamaninda ilac icilmemesi gerektigimi biliyorum ama suan sizce bi tehlikesi var midir yani doktora git diyebilirsiniz belki esim evde degil ve inanin ben su icmeye zor gidiyorum o yuzden bi sormak istedim
canim kesin bi sey soylenemez ama ovulasyon testinde o silik cizgi hep cikar zaten cok koyu olmasi lazim hatta benim takip ettigim sayfada nerdeyse siyah dencek kadar koyuydu hamile olan arkadasinKızlar size bişey sorucam adetime 3 gün kaldı ovulasyon testiyle Bi arkadasım gebeliğin ögrenmişti 2 gün önce bende denedim yani ozaman adetime 5 gün vardı bide bu gün yaptım ovulasyonu Bi bakabilirmisiniz bana iki gün önceye göre koyulaşmış geldi acaba varmı yokmu bilemedim silik olanı iki gün önce yaptım Bi tık daha koyu olanı bugun 1.ile 3. Olan bugun yaptıgım
Ozaman bu ayda hayal kırıklığı yasıcaz hayırlısı olsun napalımcanim kesin bi sey soylenemez ama ovulasyon testinde o silik cizgi hep cikar zaten cok koyu olmasi lazim hatta benim takip ettigim sayfada nerdeyse siyah dencek kadar koyuydu hamile olan arkadasin
Merhaba, bende bu laboquick marka test kullandım ama hiç çift koyu çizgi göremedim. İdrarı ne sekilde aliyosunuz? Ne kadsr sure tutup ve ne kadar sure sivi almayip...Kızlar benim testler nasıl bugun 14.gunum pik mi biraz sabirsiz davranip saat 9 da ikinci idrarla yaptim
Merhaba, Laboquick de ben hiç tam koyulukta 2. Cizgi göremedim. Sorun bende mi yoksa testte mi anlamadim. Yine de denemelerimiz oldu bekliyorum şuan. Bende olmazsa başka marka alicam. Hangi marka iyiymiş biliyor musun?Bu sefer fazla geldi sanırım gerçi 3 damla yaptım ama bu ay ki testlerden bişey anlamadım ama bidaha laboquick almayacağım tabi insallah bu ay hamile kalırım da ihtiyacım kalmaz çatladığını düşünüyorum bugün ne dersiniz kızlar
Ben 1 1.5 saat tutuyorum canim hic sıvı almıyorum. İdrari 3 damla damlatiyorum düz bir zeminde 5-10dk bekliyorum canım. Bal çörekotu tarcin karisimi yedimMerhaba, bende bu laboquick marka test kullandım ama hiç çift koyu çizgi göremedim. İdrarı ne sekilde aliyosunuz? Ne kadsr sure tutup ve ne kadar sure sivi almayip...
Bu ay ben de çok iyi sonuç alamadım laboquick ile ama inovita dan memnun herkes sanırım.Merhaba, Laboquick de ben hiç tam koyulukta 2. Cizgi göremedim. Sorun bende mi yoksa testte mi anlamadim. Yine de denemelerimiz oldu bekliyorum şuan. Bende olmazsa başka marka alicam. Hangi marka iyiymiş biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?