- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.861
Canim benim testlerim de tam koyu cikmiyor testlerime hala devam ediyorum sizce yumurtlama olmuş mu bana gore daha olmamiş gibi ama 15 gun baya kasik agrim akintida vardiNasıl oldu? Bi paylaşabilir misin? Ben hiçbi zaman t yi daha koyu göremedim ama yumurtluyordum.
Bugunku cok silik çıktı hem de iki testte birden bugun den önceki iki günü ekliyorumNasıl oldu? Bi paylaşabilir misin? Ben hiçbi zaman t yi daha koyu göremedim ama yumurtluyordum.
15.günde yumurtlamışsın gibi duruyo sonradan bariz silikleşmiş. Ağrın da olmuş. O gün ilişki oldu dimi?Canim benim testlerim de tam koyu cikmiyor testlerime hala devam ediyorum sizce yumurtlama olmuş mu bana gore daha olmamiş gibi ama 15 gun baya kasik agrim akintida vardi Eki Görüntüle 2283645
Acaba testin markasından ötürü mü böyle oluyor.. Benimki labaquick.. İlk çizgi bile kıpkırmızı deil bendeCanim benim testlerim de tam koyu cikmiyor testlerime hala devam ediyorum sizce yumurtlama olmuş mu bana gore daha olmamiş gibi ama 15 gun baya kasik agrim akintida vardi Eki Görüntüle 2283645
C kısmı bile silik senin testlerinde problem mi var acaba son kullanım tarihi ne zamanmış?Bugunku cok silik çıktı hem de iki testte birden bugun den önceki iki günü ekliyorum
Laboquick iyi ben de onu kullandım adetim düzensizdi test sayesinde hamile kaldım :) güvenilir merak etme.Acaba testin markasından ötürü mü böyle oluyor.. Benimki labaquick.. İlk çizgi bile kıpkırmızı deil bende
2020 yazıyor son kullanımda emin olmak için çift çift yapıyorum testleri.. Aslında takvime göre dogru.. Yumurtlamıs gibi görünüyorum adetlerim düzenli 28 günde Bi oluyorum.. En koyu oldugu gün gece sancı da oldu.. Testler kafamı karıştırdı benım..C kısmı bile silik senin testlerinde problem mi var acaba son kullanım tarihi ne zamanmış?
Güvenme canım sen yapmaya devam et belki daha yumurtlamamışsındır.
Benimkide bu testten t kısmı c den koyu cıkmıştıAcaba testin markasından ötürü mü böyle oluyor.. Benimki labaquick.. İlk çizgi bile kıpkırmızı deil bende
Gelecek ay yeniden sipariş vereyim o zaman bu ay olmazsa artık..Laboquick iyi canım ben de onu kullandım adetim düzensizdi test sayesinde hamile kaldım :) güvenilir merak etme.
Walla iyice kafam karıstı benim.. Gün aşırı iliskiye devam ediyorum neysekiBenimkide bu testten t kısmı c den koyu cıkmıştı
O zaman yumurtlama olmuştur,çizgiler silik çıkmş ondan anlaşlmıyor. Siz değerlendirdiyseniz sorun yok :) umarım tutar.2020 yazıyor son kullanımda emin olmak için çift çift yapıyorum testleri.. Aslında takvime göre dogru.. Yumurtlamıs gibi görünüyorum adetlerim düzenli 28 günde Bi oluyorum.. En koyu oldugu gün gece sancı da oldu.. Testler kafamı karıştırdı benım..
İnşallah tutmuşturO zaman yumurtlama olmuştur,çizgiler silik çıkmş ondan anlaşlmıyor. Siz değerlendirdiyseniz sorun yok :) umarım tutar.
Bugunku testim silik cıktı emin olmak için Bi test daha yaptım hemen o da silik cıktı.. Demek ki benim enfazla bu kadar koyulasıyor ıkı gün üst üste koyu oldu cunku..bugun baya baya silik..bu durumda yumurtlamama durumu olur mu ki çunku tam koyu deıldı ikisi de
Evwt canim ama neden tam pik olmuyor ya emin degilim yumurtlamişmiyim diye o yuzden devam ediyorum ovulasyona15.günde yumurtlamışsın gibi duruyo sonradan bariz silikleşmiş. Ağrın da olmuş. O gün ilişki oldu dimi?
Benmkide laboquick ama baskasilarida kullaniyo piki goruyolar bizim şansimiza oyleAcaba testin markasından ötürü mü böyle oluyor.. Benimki labaquick.. İlk çizgi bile kıpkırmızı deil bende
16.günün sabahı çatlamış herhalde. Sen test yaptığında lh hala yüksekmiş. 15 gecesi yada 16sı sabahı ilişki olmuşsa çok güzel olur. Benm silikleşmeden önceki gece ilişki oldu. Senin gibi iki gün koyu kalıyordu,en koyu olduğu gün oldu. O günki ilişkiden olduğundan eminim çünkü sonrasında uzun süre ilişki olmadı.selozy canım sen hangi günleri degerlendirmistin. Hayirli ugurlu olsun bebisin darisi bizlere insallah
Ben 14.gün ve 15.gün degerlendirdim esim egitime gitti bizde baska bir yerdeyiz test yapamiyorum catlamistir degil mi
En koyu 15.gun cikmisti
16.gun sabah yaptim 15.gune gore silikti
Aynen canım 15.gün gece ilişki oldu yani en koyu oldugu günün gecesi baskada olmayacak 1 hafta nasip artık16.günün sabahı çatlamış herhalde. Sen test yaptığında lh hala yüksekmiş. 15 gecesi yada 16sı sabahı ilişki olmuşsa çok güzel olur. Benm silikleşmeden önceki gece ilişki oldu. Senin gibi iki gün koyu kalıyordu,en koyu olduğu gün oldu. O günki ilişkiden olduğundan eminim çünkü sonrasında uzun süre ilişki olmadı.
Çok teşekkür ederim darısı herkesin başına :)
Bence benim testlerde Bi bozukluk vardı ilk çizgi bile kıpkırmızı değildi yeniden sipariş vericem gelecek aya.. İyice kafamı karıstırdı test.. İnşallah gerek kalmaz da tutmus olsun busefer.. Hepimizin bebişleri olsunCanım normalde evet T nin daha koyu olması laızm ama en koyu olduğu günü de baz alabiliyoruz. O yüzden devam et demiştik. Senin hep silikleştiğine göre çatlamış yumurtan. İnşallah bu ay hamile kalırız ama aklında olsun ateşle de teyit edebiliyoruz ovulasyonu
Evet ya herkes ilk aydan hamile kalıyor ovulasyon ile.. Ben de ovulasyon da kızımızı çizgi görme peşindeyim dahaBenmkide laboquick ama baskasilarida kullaniyo piki goruyolar bizim şansimiza oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?