Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm iki günde bir değerlendiriyorum bu cumartesi tekrar dr a gidicem. Bu ayda olmazsa zaten tedaviye dr takibine başlıcam. Sen ne durumdasın
Adete 3 4gunum var beklıyorum sadece gogus ucunda dokununca acı var baska hıc bısıcık yok buayda olmadı heralde bende nasıl bır tedavı ye baslasam dıye dusunuyorum ılk yumurta takıbıne gıdıp bıkac ay sınra olmadı asılama dusunurum nabalkm

Aynen canım zaten ilk yumurta takibi yapıyorlar bir sorun yoksa bakalım hakkımızda hayırlısı sen 3-4 gün sonra bi test yap bakalım inşallah güzel haber alırız

Aynen canım zaten ilk yumurta takibi yapıyorlar bir sorun yoksa bakalım hakkımızda hayırlısı sen 3-4 gün sonra bi test yap bakalım inşallah güzel haber alırız
Beyaz yapıskan bı akıntı geldı bakalım bucut neler yapcak evet ılk takıp ıcın dr bulmam lazım sonra olmazsa asılama dusunuruz

10.gün doktor sağ tarafta iyi ve büyük bir yumurtan var, 13 ve 14. günleri değerlendir demesine rağmen canım ben ne uzayan akıntı hissettim ne de yumurtlamaya dair herhangi bişey..Laboquick ovülasyon testinde de hiç aynı koyuluğu göremedim, sonra akışına bırakayım dedim düşünmedim artık üstünde. Gerçi benim korunmadan geçirdiğim ilk ay henüz. Doktor da sakın 1 ay olmadı, 2 ay olmadı diye gelme dedi, oladabilir ama 6 ay da da olabilir, 6 ay düzenli deneyeceksiniz dedi işte..bakalım..inşallah..sen ne kadardır istiyorsun bebiş?
2. için 1 sene falan kesin korunmak lazım, doğumdan sonra edet olunmayan dönemde hamile kalan bir sürü kişi tanıyorum, o da kötü yani ilk bebeğin 5-6 aylıkken hamile kalmak..
Her şey vaktini zamanını buluyor bir şekilde işte..

Sizin çok yeniymiş daha ben 2 bucuk yıllık evliyim ve yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz hatta bugun sperm testi de yaptırdık eşimde de sıkıntı yokmus ama olmadı daha

Sizin çok yeniymiş daha ben 2 bucuk yıllık evliyim ve yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz hatta bugun sperm testi de yaptırdık eşimde de sıkıntı yokmus ama olmadı daha
Bende 3 senelik evliyim aslında ama hep korunduk. Bu arada ben bu ay doktora toksoplazma testi için evimde kedi olduğu için, o nedenle muayene de olmuş oldum. Doktor 1 sene içinde olması normal dedi, siz de kafanıza takmayın olur elbet eşinizde de yokmuş bir sorun. Doktorun tavsiyesi, sakın bu işe odaklanma, akışına bırak, her türlü dış müdahaleyi devre dışı bırak dedi. Umarım sağlıcakla alırsınız güzel haberi en kısa zamanda..

Keşke ama düşünmeden yapamıyorum öyle ki bazen hiç anne olamıcagımı bile düşünüyorum.. Psikolojimi kendi kendime bozdum.. İnşallah en kısa zaman da kavusuruz artık

Canım nasılsın durumlar nasıl seninle aynıydı yumurtlama takibimiz benim bata 10 gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…