- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.001
insallah supriz olur bende akinti yada baska bi sey yok o yuzden umutsuzum ama bize bakarsin bize supriz olurEvet cnm 2 gun kaldı yok sanırımmama genede bekleyelım
Ben beta hcg girsemde onların ekranına da düşecek idrarda pozitif çıkmadan yaptırmamAy sorma hemen dedıkodu baslar dımı senın baya varmıs valla beklıyorum adete kadar cnm
Sen daha bekle cnm var cok bende aynen cozgo gormeden gıtmem kana bılmıuorum ama kendımı alıstırdımBen beta hcg girsemde onların ekranına da düşecek idrarda pozitif çıkmadan yaptırmambenim 9 gün var ya erken yani inşallah güzel sonuç alırız senden de
Ay allah verdımmı olmazmı kuzum ya ıns vardır dıyelıminsallah supriz olur bende akinti yada baska bi sey yok o yuzden umutsuzum ama bize bakarsin bize supriz olur
Canın sağolsun yine olur kuzumm. Testlerini yaptırdın mı?Yine dusuk
Evet canim suan normal gorunuyor hersey eger bir sorun varsa gebelikle basliyor yine gebe kalirsam kontrol altinda tutacak drCanın sağolsun yine olur kuzumm. Testlerini yaptırdın mı?
İnşallah sağlıkla gebe kalırsınEvet canim suan normal gorunuyor hersey eger bir sorun varsa gebelikle basliyor yine gebe kalirsam kontrol altinda tutacak dr
Amin canim sagolasin senin bebiste saglikla gelsin kollarinaİnşallah sağlıkla gebe kalırsın
Amin sağool❤Amin canim sagolasin senin bebiste saglikla gelsin kollarina
Piki bugun gordunse tazelerini gonder bence :can09e
Canim bisey sorcam
Biz simdi dunu değerlendirdik
Sanirim bugün pik olduuu.!!!
Bugünü de degerlendirmeliyim?
Yoksa yarini mi degerlendirmeliyim?
Hani spermler bilmem kac saat canli kaliyormus ya? Bir de birgün durup birgün yapmayı tavsiye ediyorlar.
Kafam yine karisti.
Guzel pik :) hadi tutsun insallahhIste kizlar resimlerim
Ilkdefa piki gördüm cok heycanlandim
Piki bugun gordunse tazelerini gonder bence :
Evet canim muhtemelen bu gece catlar senin yumuş :)Bu pik olayi zaman zaman 3 gun sürüyor dediler. Yarinda kirmizi cikarsa diye düşünmüştüm. Tabi cikmayadabilir. Haklisin degerlendirmek lazim.
Ayy insallahhh hepimizin bebisleri tutsun insallah .Guzel pik :) hadi tutsun insallahh
Vay anasini o catlayana kadar ben binkere catladim.Evet canim muhtemelen bu gece catlar senin yumuş :)
Vay anasini o catlayana kadar ben binkere catladim.
Ne kadar gec yumurtluyormusum meğer
Ben kacirmayim en iyisiOvulasyon testleri bu nedenle iyi canim
Kimisi erken kimisi gec catliyor mesela sen gec yumurtladigini bilmeyip standarta uysan kacacak canim yumuş :)
Bugün olsun yarın da olsun.. sonra dinlen öbürgün tekrar canım:)can09e
Canim bisey sorcam
Biz simdi dunu değerlendirdik
Sanirim bugün pik olduuu.!!!
Bugünü de degerlendirmeliyim?
Yoksa yarini mi degerlendirmeliyim?
Hani spermler bilmem kac saat canli kaliyormus ya? Bir de birgün durup birgün yapmayı tavsiye ediyorlar.
Kafam yine karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?