- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #10.981
urologa gitmen gerekiyor canimSperm testi için hangi bölüme gitmek gerekiyo
Üroloji labaratuaronda yaptırdık bizSperm testi için hangi bölüme gitmek gerekiyo
Canım sen böyle tek tek yapıp atıyorsun ama bir sonraki gün yaptığın bir önceki gün yaptığından silik çıkmadığı sürece olup olmadığını kimse anlayamaz. Ovulasyon testinde en koyu çıktığı günden sonraki gün silik çıkarsa anlaki çatlama olmuş senin hergün testi yaptıktan 5 dkka sonra fotosunu çekip sonra fotoları birleştirip bakman lazım. Ben oyle yapıyorum çünkü c cizgisine göre benimki çok koyu olmuyor.Kizlar budami gol deyil yav
Benimde 24 tü hadi inşallahHe tö cnm hatırladım 25 ı pıktı bakalım kac gune batlar gelcek beklemedeyım
Sabah test yaptım negatıf bıkac gun daha beklıcem olmazsa ıkı gune adet olırum cnm bakalımBenimde 24 tü hadi inşallah
İnşallah tutmuştur canım ya ben bu ay çok stresliydim acilde çalışıyorum bir de, bu ay tutmamıştır benim deSabah test yaptım negatıf bıkac gun daha beklıcem olmazsa ıkı gune adet olırum cnm bakalım
Senın adet nezaman cnm ben sabah test yaptm ıste negatıf bıkacgın daha beklıcem 2 gun var adetınime goguslerde bınsısıyo bı ınıyo hatta bazen acıyo bazen normal anlamadm valla cok garıp oldular ama hamıle degılım heralde acılde hemsıremısın cnm ben olsam kan verırdımİnşallah tutmuştur canım ya ben bu ay çok stresliydim acilde çalışıyorum bir de, bu ay tutmamıştır benim de
14ü adetim canım belirtilere takılma onlar bizi yanıltmayı iyi biliyorSenın adet nezaman cnm ben sabah test yaptm ıste negatıf bıkacgın daha beklıcem 2 gun var adetınime goguslerde bınsısıyo bı ınıyo hatta bazen acıyo bazen normal anlamadm valla cok garıp oldular ama hamıle degılım heralde acılde hemsıremısın cnm ben olsam kan verırdım
Aa kuzumm sen hamile değil miydinnn yaa ne olduuMerhaba kizlar
Birsey soracagim
5. Gunde ovu testim fazla koyu cikti
Dogum kontrol hapi kullanıyordum 29 unda biraktim korunmadik sonra
Ayin 1. Den beri leke geliyor daha adet olamadim
Leke gelmeye baslayan gunu adetin ilk gunu saysam bugun 5. Gun testim boyle
bende tibbi sekreter atamasi bekleyen bi madurum gorunce simdi ozendim staj donemlerini bile o kadar ozledim ki evde oturup bebek belirtisi takup etmek cok daha zor canim Allah kolaylik versin sanada14ü adetim canım belirtilere takılma onlar bizi yanıltmayı iyi biliyorhemşire değilim canım tıbbi sekreterim sonuç kesinleşmeden öyle biley yapamıyorum yoksa hemen yaptırırım da milletin diline düşerim evhamlı diye
benimde goguslerim cok kucuktur normlade 75 beden ama simdi balon gibiler baskada hic bi belirti yok ☺Senın adet nezaman cnm ben sabah test yaptm ıste negatıf bıkacgın daha beklıcem 2 gun var adetınime goguslerde bınsısıyo bı ınıyo hatta bazen acıyo bazen normal anlamadm valla cok garıp oldular ama hamıle degılım heralde acılde hemsıremısın cnm ben olsam kan verırdım
Ay sorma hemen dedıkodu baslar dımı senın baya varmıs valla beklıyorum adete kadar cnm14ü adetim canım belirtilere takılma onlar bizi yanıltmayı iyi biliyorhemşire değilim canım tıbbi sekreterim sonuç kesinleşmeden öyle biley yapamıyorum yoksa hemen yaptırırım da milletin diline düşerim evhamlı diye
Benım zten kocamanlar adet zamanı buyuyo bı acıyolar bı normaller ıstebenimde goguslerim cok kucuktur normlade 75 beden ama simdi balon gibiler baskada hic bi belirti yok ☺
sana 2 var heralde demi adete ?Benım zten kocamanlar adet zamanı buyuyo bı acıyolar bı normaller ıste
Evet cnm 2 gun kaldı yok sanırımmama genede bekleyelımsana 2 var heralde demi adete ?
Amin canım inşallah sende atanırsın ben evde durunca kafayı yiyorum düşünmekten bi yerim ağrıdı mı yoksa hamile miyim diyordum sende mesleğini yaparsın inşallah ben 5 sene sonra başlayabildimbende tibbi sekreter atamasi bekleyen bi madurum gorunce simdi ozendim staj donemlerini bile o kadar ozledim ki evde oturup bebek belirtisi takup etmek cok daha zor canim Allah kolaylik versin sanada
insallah aynen dedigin gibi insan kendini dinliyor evde heleki yalniz kalinca. hayirlisi insallahAmin canım inşallah sende atanırsın ben evde durunca kafayı yiyorum düşünmekten bi yerim ağrıdı mı yoksa hamile miyim diyordum sende mesleğini yaparsın inşallah ben 5 sene sonra başlayabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?