Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar budami gol deyil yav
Canım sen böyle tek tek yapıp atıyorsun ama bir sonraki gün yaptığın bir önceki gün yaptığından silik çıkmadığı sürece olup olmadığını kimse anlayamaz. Ovulasyon testinde en koyu çıktığı günden sonraki gün silik çıkarsa anlaki çatlama olmuş senin hergün testi yaptıktan 5 dkka sonra fotosunu çekip sonra fotoları birleştirip bakman lazım. Ben oyle yapıyorum çünkü c cizgisine göre benimki çok koyu olmuyor.
Koyu çıkan günleride değerlendirmek gerekiyor işte

Kızlar ilk zamandan beri yaptığım ovulasyon testlerime bakıyorum hepsi ayrı bir dünya. Pcos olunca ne zaman yumurtluyorsun belli değil tabi.

Bu hamile kaldığım fakat kimyasalla sonuçlanan testim

Bunlsr bir sonraki ay. Sonuç negatif

Bu bir sonraki ay. Burda çok güzel yumurta olgunlaştı dr gittim 22 mm dedi fakat çatlama geç olduğu için tutmadı diye düşünüyorum

Buda şimdiki durum. Yarın dr a gittiğimde yumurta varmı yok mu belli olur heralde

Sizlere yardımcı olması amacı ile bu testleri paylaşıyorum.

İnşallah tutmuştur canım ya ben bu ay çok stresliydim acilde çalışıyorum bir de, bu ay tutmamıştır benim de
Senın adet nezaman cnm ben sabah test yaptm ıste negatıf bıkacgın daha beklıcem 2 gun var adetınime goguslerde bınsısıyo bı ınıyo hatta bazen acıyo bazen normal anlamadm valla cok garıp oldular ama hamıle degılım heralde acılde hemsıremısın cnm ben olsam kan verırdım

14ü adetim canım belirtilere takılma onlar bizi yanıltmayı iyi biliyor hemşire değilim canım tıbbi sekreterim sonuç kesinleşmeden öyle biley yapamıyorum yoksa hemen yaptırırım da milletin diline düşerim evhamlı diye

Merhaba kizlar
Birsey soracagim
5. Gunde ovu testim fazla koyu cikti
Dogum kontrol hapi kullanıyordum 29 unda biraktim korunmadik sonra
Ayin 1. Den beri leke geliyor daha adet olamadim
Leke gelmeye baslayan gunu adetin ilk gunu saysam bugun 5. Gun testim boyle

Eklentiler

• IMG-20190705-WA0013.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 33
Aa kuzumm sen hamile değil miydinnn yaa ne olduu

bende tibbi sekreter atamasi bekleyen bi madurum gorunce simdi ozendim staj donemlerini bile o kadar ozledim ki evde oturup bebek belirtisi takup etmek cok daha zor canim Allah kolaylik versin sanada

benimde goguslerim cok kucuktur normlade 75 beden ama simdi balon gibiler baskada hic bi belirti yok ☺

Ay sorma hemen dedıkodu baslar dımı senın baya varmıs valla beklıyorum adete kadar cnm

bende tibbi sekreter atamasi bekleyen bi madurum gorunce simdi ozendim staj donemlerini bile o kadar ozledim ki evde oturup bebek belirtisi takup etmek cok daha zor canim Allah kolaylik versin sanada
Amin canım inşallah sende atanırsın ben evde durunca kafayı yiyorum düşünmekten bi yerim ağrıdı mı yoksa hamile miyim diyordum sende mesleğini yaparsın inşallah ben 5 sene sonra başlayabildim

Amin canım inşallah sende atanırsın ben evde durunca kafayı yiyorum düşünmekten bi yerim ağrıdı mı yoksa hamile miyim diyordum sende mesleğini yaparsın inşallah ben 5 sene sonra başlayabildim
insallah aynen dedigin gibi insan kendini dinliyor evde heleki yalniz kalinca. hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…