- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.101
Hayirlisi canim rabbim gonlumuzdeki kaderimize yazsin insallahBen senden umutluyum canım kendimden umudu kestim en kısa sürede doktora gidicem
Resim atsana canimÇokta silik çıkmamış aslında benimki daha da silik
Benim hep 26 hiç şaşmaz saatli bir de mübarek .. inşallah bu son regl lerimizdir canım yaaBak benim de boyle canimEki Görüntüle 2217938
Canım aenin acaba yumurta çatlayamadı da kiste falan mı dönüştü, inşallah değildir de inşallah bebiş vardır ama yaÇok çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eylesiniki gün kala ovulasyon testin çokta koyu çıkmamış aslında demekki illa çok koyu olması gerekmiyor benim kafamı karıştıran benim testlerim bi çok koyu çıkıyor bi koyuya yakın bi düzensiz yani anlam veremiyorum gebelik olsa git gide koyulaşmaz mıydı merak ettiğim bu hiç hissetmiyorum ama gebe olabileceğimi ne umudum ne de heyecanım kalmadı artık
Canim okudugum kadariyla sen battan once test yapmistin. Ne gibi belirtilerin vardi da test yapmak istedin acaba biraz bilgi verir misinTabi Can'ım seve seve yardımcı olabilirim inş
Hayirlisi canim rabbim gonlumuzdeki kaderimize yazsin insallah
AminResim atsana canim
İnşaallah öyle birşey değildir ya hafta içi gidince öğrenirim inşaallahCanım aenin acaba yumurta çatlayamadı da kiste falan mı dönüştü, inşallah değildir de inşallah bebiş vardır ama ya
Valla kuzum hiç belirtim yoktu dersem yeridir..ovulayondan 3.4 gün sonra göğüslerim ciddi anlamda acımaya başladı..bide gereksiz Zaman'larda sürekli acıkıyordum özellikle akşama doğru yemek yiyorum iki saat olmadan bişey yememiş gibi midem kazınıyordu hala da öyle..bunların dışında bi belirtim olmadı..hatta ben adet sancım başladı sandım kasıklarımda ağrı vardı..bu ayda olmadı diyordum..ovu takip yaptığımdan elimde de yeterince test vardı zaten çıkmaz ama gene de bi yapayım dedim sadece meraktan yani..ilk yaptığım adete 4 yada 5 gün kala yapmıştım erken gebelik testi çok silik çıkmıştı..sonrası nı gördün zaten resimde biri iki gün kala biri 5 gün geçe..belirtiler aslında regl belirtisiyle aynı diğer gebeliklerimde de bi fark olmadı bendeCanim okudugum kadariyla sen battan once test yapmistin. Ne gibi belirtilerin vardi da test yapmak istedin acaba biraz bilgi verir misin
Resim atsana canim
Senin günün ne zamandı canım baya geçmişti sanki..kan testi vermemiştin demi senEvet benimki galiba biraz daha koyu bakalim yaa sen ne zaman hasteneye gidicen benim kasiklarda batmalr cok oluyo birde belim 2ye bolunmus gibi agriyo bunlar belirtimi sence
Yok canim bat 27aralik canimSenin günün ne zamandı canım baya geçmişti sanki..kan testi vermemiştin demi sen
Pardon kuzum diğer arkadaş yerine sana yazmışım..seninde pek bişey kalmamış hayırlı haber verirsin inşYok canim bat 27aralik canim
Bilgi verdigin icin cok sagol canim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini. Hamilesin hepimize dua et lutfenValla kuzum hiç belirtim yoktu dersem yeridir..ovulayondan 3.4 gün sonra göğüslerim ciddi anlamda acımaya başladı..bide gereksiz Zaman'larda sürekli acıkıyordum özellikle akşama doğru yemek yiyorum iki saat olmadan bişey yememiş gibi midem kazınıyordu hala da öyle..bunların dışında bi belirtim olmadı..hatta ben adet sancım başladı sandım kasıklarımda ağrı vardı..bu ayda olmadı diyordum..ovu takip yaptığımdan elimde de yeterince test vardı zaten çıkmaz ama gene de bi yapayım dedim sadece meraktan yani..ilk yaptığım adete 4 yada 5 gün kala yapmıştım erken gebelik testi çok silik çıkmıştı..sonrası nı gördün zaten resimde biri iki gün kala biri 5 gün geçe..belirtiler aslında regl belirtisiyle aynı diğer gebeliklerimde de bi fark olmadı bende
Insaallh canim sen ovuda mi öğrendin gebeligini saglikla gelsin insaallhPardon kuzum diğer arkadaş yerine sana yazmışım..seninde pek bişey kalmamış hayırlı haber verirsin inş
Canim sen test yapmistin ne oldu tekrar yaptin miInsaallh canim sen ovuda mi öğrendin gebeligini saglikla gelsin insaallh
Yok cnm ben meraktan erken gebelik testi yapmıştım ilk sonra nedense ona güvenmedim yanlış olduğunu düşündüm çok erken yaptığımdan..sonra iki gün kala normal test yaptım silik çıkınca ovu testiyle kanıtlamakta istedim..birde ben ağustos ayında kimyasal geçirdim.o Zaman'da her ikisini yaptığımda gebelik testi gibi ovu testi de silik çıkıyordu..sanırım sağlıksız olduğunda koyulaşma tam olmuyor her ikisin dede.Insaallh canim sen ovuda mi öğrendin gebeligini saglikla gelsin insaallh
Bak bi arkdsın da öleymiş hamile cıktı canım belki seninde öleÇok çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eylesiniki gün kala ovulasyon testin çokta koyu çıkmamış aslında demekki illa çok koyu olması gerekmiyor benim kafamı karıştıran benim testlerim bi çok koyu çıkıyor bi koyuya yakın bi düzensiz yani anlam veremiyorum gebelik olsa git gide koyulaşmaz mıydı merak ettiğim bu hiç hissetmiyorum ama gebe olabileceğimi ne umudum ne de heyecanım kalmadı artık
Canim bugun yine yaptim negatif ama obu testleri koyu yarin sabah yine yapicam bakalimCanim sen test yapmistin ne oldu tekrar yaptin mi
Peki suan gebesin ovu testi varsa yaparmisin nasil cikiyo suan merak ettimYok cnm ben meraktan erken gebelik testi yapmıştım ilk sonra nedense ona güvenmedim yanlış olduğunu düşündüm çok erken yaptığımdan..sonra iki gün kala normal test yaptım silik çıkınca ovu testiyle kanıtlamakta istedim..birde ben ağustos ayında kimyasal geçirdim.o Zaman'da her ikisini yaptığımda gebelik testi gibi ovu testi de silik çıkıyordu..sanırım sağlıksız olduğunda koyulaşma tam olmuyor her ikisin dede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?