- 28 Kasım 2006
- 3.481
- 748
- 648
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.021
Bugün olsun yarın da olsun.. sonra dinlen öbürgün tekrar canım:)
Leke yok lakin ilişki yasak bi süre doktordan geliyorum kesemizi gördükTmm canim tskr ederim.
Bu arada sen ne yaptin?
Kanama devam ediyor mu?
Doktora gittin mi ?
Leke yok lakin ilişki yasak bi süre doktordan geliyorum kesemizi gördükinşallah sağlıkla devam edeeerr
Darısı başınaaa canımm❤
Yok kızım 10 yaşında canım:) amiinn... 2. OluyorKesesini severim onun
Rabbim bagislasin insallah.
İlk bebek degilmi senin?
Yok kızım 10 yaşında canım:) amiinn... 2. Oluyor
Aminn canım.Masallah canim
Rabbim ömur versin insallah evlatlarimiza
Gunaydin tatlimGunaydinlar
Sabahin 6 si ovuGunaydin tatlim
Dünkiler bugünü de götürür. Yarın akşamı değerlendirin. Sperm kalitesi yönünden 2 günde 1 deniliyor. Zaten o test çift çizgi baskın olduğunda çatlama işlemi başlamış oluyor. Sen önden göndermiş oluyorsun spermi. 1 ya da 2 gün sonra kabule başlıyor. Test bize önceden haber veriyor. Bana geç döllenme olmuş olabilir demişti doktor.can09e
Canim bisey sorcam
Biz simdi dunu değerlendirdik
Sanirim bugün pik olduuu.!!!
Bugünü de degerlendirmeliyim?
Yoksa yarini mi degerlendirmeliyim?
Hani spermler bilmem kac saat canli kaliyormus ya? Bir de birgün durup birgün yapmayı tavsiye ediyorlar.
Kafam yine karisti.
Kimyasal düşük mü?Yine dusuk
Hosgeldin canim ne kadar ince dusunmussun benimki kimyasal degildi bebis gelismedi geriden geldi cokKimyasal düşük mü?
Benim de olmuştu. Ekim ayında düşürdüm. İlk Reglinden sonra dene dedi. Bu testlerde denedim. Kasım'da gebe kaldım. Ben de inanamadım. Bozma moralini. Böyle Lap diye dahil oldum konuya ama ben de buradaki yazıları okuyarak moral bulmuştum hep. Sizlere de moral vermek için tekrar geldim
Dünkiler bugünü de götürür. Yarın akşamı değerlendirin. Sperm kalitesi yönünden 2 günde 1 deniliyor. Zaten o test çift çizgi baskın olduğunda çatlama işlemi başlamış oluyor. Sen önden göndermiş oluyorsun spermi. 1 ya da 2 gün sonra kabule başlıyor. Test bize önceden haber veriyor. Bana geç döllenme olmuş olabilir demişti doktor.
Sperm 48 saat canlı kalıyor.
Ovu yaptim
Sabahin 6 si ovu
Oo cok iyi :)bende yaptım sabah dün akşamdan daha koyu çıktı.!
anam bıktım banyoya girmekten.!
İşte buna pik denirbende yaptım sabah dün akşamdan daha koyu çıktı.!
bende yaptım sabah dün akşamdan daha koyu çıktı.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?