Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dünkiler bugünü de götürür. Yarın akşamı değerlendirin. Sperm kalitesi yönünden 2 günde 1 deniliyor. Zaten o test çift çizgi baskın olduğunda çatlama işlemi başlamış oluyor. Sen önden göndermiş oluyorsun spermi. 1 ya da 2 gün sonra kabule başlıyor. Test bize önceden haber veriyor. Bana geç döllenme olmuş olabilir demişti doktor.
Sperm 48 saat canlı kalıyor.

Kimyasal düşük mü?
Benim de olmuştu. Ekim ayında düşürdüm. İlk Reglinden sonra dene dedi. Bu testlerde denedim. Kasım'da gebe kaldım. Ben de inanamadım. Bozma moralini. Böyle Lap diye dahil oldum konuya ama ben de buradaki yazıları okuyarak moral bulmuştum hep. Sizlere de moral vermek için tekrar geldim

Hosgeldin canim ne kadar ince dusunmussun benimki kimyasal degildi bebis gelismedi geriden geldi cok
Melegini saglikla kucagina al insallah canim

Anladım canım çok teşekkürler bilgilendirme için
ama değerlendirdik bile

Bu arada bende dr a gittim yumurtlamışsın dedi şuan yumurta yok inşallah tutmuştur. Yumurtladıysam geçen hafta yumurtlamışımdır 29-30 haziran dan şüpheleniyorum Allahımmm isteyen herkese nasip etsinnn inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…