Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hepinize tesekkur ederim
Bikmadan yilmadan verdiginiz cevaplar icin.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin insallah.
Benim pik olayi sanirim daha devam ediyor.
Siliklesmesini bekliyorum simdie inadina koyulasiyor
Aksama da kayinvalidem gelicek ızmir den. Insallah degerlendirme firsatimiz olur.

Eklentiler

• 20190706_184235.webp
    22 KB · Görüntüleme: 38
Canim senin asil bundan sonrasi onemli testin bugun pik yapmis. Bu gunu ve 3 gun daha degerlendirmen lazim..

Hosgeldin canim ne kadar ince dusunmussun benimki kimyasal degildi bebis gelismedi geriden geldi cok
Melegini saglikla kucagina al insallah canim
Teşekkür ederimm canım. Hiç stres yapma.
Tüm kontrollerini yaptır. Hormon, kan değerleri ile ilgili. Yumurtan kaliteli mi? Sperm kaliteli mi? Bunlarda gelişmesinde önemliymiş. Ben tüm kontrolleri yaptırmıştım , sıkıntı Yok kalman lazım diyordu doktor. Son ay eşime test yaptırdık. O ay meğersem kalmışım gebe

Ay ne guzel masallah :) esimde sıkıntı yok canim dr um 7 ay sonraki komtrolumde gebe kalabilirsin dedi insallah bu kez melegim gelir cok sagol canim destegin icin

yumurtlama gorene kadar panikle test yapiyoruz sonra da siliklesene kadar ayni panik :) canim bende hep 3 aydir piklerde degerlemdirdim ama onemli olan 3 gun daha devam etmek galiba elinden geleni yap ve mutlaka degerlendirmeye calis

yumurtlama gorene kadar panikle test yapiyoruz sonra da siliklesene kadar ayni panik :) canim bende hep 3 aydir piklerde degerlemdirdim ama onemli olan 3 gun daha devam etmek galiba elinden geleni yap ve mutlaka degerlendirmeye calis

Anladim canim insallah degerlendirmeye caliscam.
Su kuşu olduk alistik nasil olsa

Kızlar bugün yaptım sizce bugün yumurtlama günü mü?

Eklentiler

• 702437A7-485C-46A6-BAEA-9EB225B52160.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 36
benim de yardima ihtiyacim var durum bu.. cozemedim ilk kullanisim testleri. soldakiler benim degerim (T) sagdakiler referans alinacak (C)

Eklentiler

• IMG_4818.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…