- 28 Kasım 2006
- 3.481
- 748
- 648
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.041
Canim senin asil bundan sonrasi onemli testin bugun pik yapmis. Bu gunu ve 3 gun daha degerlendirmen lazim..Kizlar hepinize tesekkur ederim
Bikmadan yilmadan verdiginiz cevaplar icin.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin insallah.
Benim pik olayi sanirim daha devam ediyor.
Siliklesmesini bekliyorum simdie inadina koyulasiyor
Aksama da kayinvalidem gelicek ızmir den. Insallah degerlendirme firsatimiz olur.
Teşekkür ederimm canım. Hiç stres yapma.Hosgeldin canim ne kadar ince dusunmussun benimki kimyasal degildi bebis gelismedi geriden geldi cok
Melegini saglikla kucagina al insallah canim
Ay ne guzel masallah :) esimde sıkıntı yok canim dr um 7 ay sonraki komtrolumde gebe kalabilirsin dedi insallah bu kez melegim gelir cok sagol canim destegin icinTeşekkür ederimm canım. Hiç stres yapma.
Tüm kontrollerini yaptır. Hormon, kan değerleri ile ilgili. Yumurtan kaliteli mi? Sperm kaliteli mi? Bunlarda gelişmesinde önemliymiş. Ben tüm kontrolleri yaptırmıştım , sıkıntı Yok kalman lazım diyordu doktor. Son ay eşime test yaptırdık. O ay meğersem kalmışım gebe
yumurtlama gorene kadar panikle test yapiyoruz sonra da siliklesene kadar ayni panik :) canim bende hep 3 aydir piklerde degerlemdirdim ama onemli olan 3 gun daha devam etmek galiba elinden geleni yap ve mutlaka degerlendirmeye calisKizlar hepinize tesekkur ederim
Bikmadan yilmadan verdiginiz cevaplar icin.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin insallah.
Benim pik olayi sanirim daha devam ediyor.
Siliklesmesini bekliyorum simdie inadina koyulasiyor
Aksama da kayinvalidem gelicek ızmir den. Insallah degerlendirme firsatimiz olur.
yumurtlama gorene kadar panikle test yapiyoruz sonra da siliklesene kadar ayni panik :) canim bende hep 3 aydir piklerde degerlemdirdim ama onemli olan 3 gun daha devam etmek galiba elinden geleni yap ve mutlaka degerlendirmeye calis
Canim bu testi sabah mi yaptin aksam mi?Kızlar bugün yaptım sizce bugün yumurtlama günü mü?
Bence yarina daha da koyulaşır yarın tekrar deneyinKızlar bugün yaptım sizce bugün yumurtlama günü mü?
Akşam yaptım canımCanim bu testi sabah mi yaptin aksam mi?
Tam ortadaki pik görünüyorbenim de yardima ihtiyacim var durum bu.. cozemedim ilk kullanisim testleri. soldakiler benim degerim (T) sagdakiler referans alinacak (C)
Bata kac gün var yumurtlama olmuş yazmıssında diğer msjlarda ondan sordum yumurtlama değilde başka bişey olması
Bata kac gün var yumurtlama olmuş yazmıssında diğer msjlarda ondan sordum yumurtlama değilde başka bişey olması
Canım ben pco luyum son zamanlar 45 günde bir oluyordum en son 35-36 günde oldum. 19 haziran regli tarihim yani baktığımda daha çok varBata kac gün var
Anladım canım karışık biraz deseneCanım ben pco luyum son zamanlar 45 günde bir oluyordum en son 35-36 günde oldum. 19 haziran regli tarihim yani baktığımda daha çok var
Evet canım bence en koyu kıvama gelmiş cizgi..döngün kaç gün ve 6 yazan adetin 1.gününden itibaren kaçıncı gün? Bende bu ay teste başlayacağım..Kızlar 6 yazan bugüne ait sizce yumurtlama günü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?