- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.061
o gunu degerlendirdik Allahin izniyle. anlamadigim nokta ben o testi yaptigimda bir iki gun icinde ortalama yumurta catlayacak demek degil mi cunku test kutusunun ustunde de erken ovulasyon testi diyor ortalama iki gun once haber verir diyor. o gun pik gorduysem sonraki bir veya iki gun de pik olmaz miTam ortadaki pik görünüyor
26 27 günde bir adet oluyorum bugün adetin 11.günü ben dünü değerlendirdim bugünü de mi değerlendirsem acabaEvet canım bence en koyu kıvama gelmiş cizgi..döngün kaç gün ve 6 yazan adetin 1.gününden itibaren kaçıncı gün? Bende bu ay teste başlayacağım..
Kızlar 6 yazan bugüne ait sizce yumurtlama günü mü
Ama ikisi aynı koyulukta canım acaba dünü değerlendirdim bugünü de değerlendirsem sperm kalitesi düşer miHenüz değil canım ama yinede değerlendir herkeste aynı koyuluk olmuyor çünkü. Yarın tekrar test yap bakalım ne olacak
Aynı 11, 12, 13 ve 14 ü degerlendir canım imkan olursa en garanti. Çift çizgiyi gördügün gün ve sonraki 3 gün ard arda. Ben çok araştırdım en garanti yol buymuş.26 27 günde bir adet oluyorum bugün adetin 11.günü ben dünü değerlendirdim bugünü de mi değerlendirsem acaba
Pik gördüğün andan itibaren 24-48 saat yani 2 gün içinde çatlayacak demek oluyor yumurta. Tahminen 36. saatte çatliyormuş. Yani pik gördüğün gün ve sonraki 3 gün iliski olursa en garantisi bu canım. Bu şekilde hamile kalan tek seferde çok kişi var ben çok araştırdım. Kendim deneyemedim çünkü ben pik göremedim geçen ay..nedenini bilmiyorum..Bu ay da yapacağım ovulasyon testi.o gunu degerlendirdik Allahin izniyle. anlamadigim nokta ben o testi yaptigimda bir iki gun icinde ortalama yumurta catlayacak demek degil mi cunku test kutusunun ustunde de erken ovulasyon testi diyor ortalama iki gun once haber verir diyor. o gun pik gorduysem sonraki bir veya iki gun de pik olmaz mi
Ama ikisi aynı koyulukta canım acaba dünü değerlendirdim bugünü de değerlendirsem sperm kalitesi düşer mi
cok tesekkur ederim cevabiniz icin. o gunu degerlendirdik ikinci gun bos kaldik misafir vardi ucuncu gunu degerlendirdikPik gördüğün andan itibaren 24-48 saat yani 2 gün içinde çatlayacak demek oluyor yumurta. Tahminen 36. saatte çatliyormuş. Yani pik gördüğün gün ve sonraki 3 gün iliski olursa en garantisi bu canım. Bu şekilde hamile kalan tek seferde çok kişi var ben çok araştırdım. Kendim deneyemedim çünkü ben pik göremedim geçen ay..nedenini bilmiyorum..Bu ay da yapacağım ovulasyon testi.
Sende durum ne peki canım bebek var mı bak hatta şimdi ovülasyon yapıp tekrar atayım bence sana bak bi belki daha koyu olmuşturBenim testlerim çok daha koyuydu. Ama dediğim gibi herkeste aynı koyulukta olmuyor. Eşinde her hangi bir sorun yoksa düşmez canım bende 4-5 günü üst üste değerlendirmiştim. Ay içinde haddinden fazla ilişki yaşamıyorsan 4-5 gün ilişki sorun teşkil etmez.
Sende durum ne peki canım bebek var mı bak hatta şimdi ovülasyon yapıp tekrar atayım bence sana bak bi belki daha koyu olmuştur
Sizdemi ovulasyon testi ile hamile kaldiniz bende bu ay ovulasyon testini deniyecegim inşaallahYolda canım 7 aylık Allah nasip kısmet ederse. Olur bi at bakalım
Sizdemi ovulasyon testi ile hamile kaldiniz bende bu ay ovulasyon testini deniyecegim inşaallah
masaAllah inşaallah banada nasip olurEvet kuzum bir yıl korunmasız uygulama ve takvim uygulamalarını takip ederek denedim. Sonuç elde edemeyince araştırmaya başladım ve ovulasyon testiyle 2.ay hamile kaldım çok şükür
masaAllah inşaallah banada nasip olur
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende sekiz aylık bebeğimi kaybettim karnımda yeniden istiyorum RabbimdenYolda canım 7 aylık Allah nasip kısmet ederse. Olur bi at bakalım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende sekiz aylık bebeğimi kaybettim karnımda yeniden istiyorum Rabbimden
Amin inşAllah canımBaşın sağolsun canım. Allah tez zamanda yerini sağlıklısıyla doldursun inşallah
Canım 6 yazan öğlen resimde tek olan şimdi yaptım sanki silikleşmiş demiBaşın sağolsun canım. Allah tez zamanda yerini sağlıklısıyla doldursun inşallah
Başın sağolsun canım. Allah tez zamanda yerini sağlıklısıyla doldursun inşallah
hayirli olsun. yeni basladim ve anlamadigim bir sey var. biz regl bitince iki gunde bir degerlendiriyorduk. bu ay ilk defa ovu. testi aldim. bir gun pik oldu gibi degerlendirdik. anlamdigim su ki ovu testinde gormesem de ben degerlendirecektim iki gunde bir. yani ben yumurtlayip yumurtlamadigimi mi gormus oluyorum. yumurtlasan bile dollenme garantisi de yok? gecen aylarda iki gunde bir degerlendirdik ama belki ben yumurtlamadim mi bu yuzden hamile kalmadim?Evet kuzum bir yıl korunmasız uygulama ve takvim uygulamalarını takip ederek denedim. Sonuç elde edemeyince araştırmaya başladım ve ovulasyon testiyle 2.ay hamile kaldım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?