Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım bende 1 yıl boyunca aynı senin gibi denedim ama olmadı. Demekki önemli günleri üst üste değerlendirmek daha etkiliymiş. Evet yumurtlasan bile döllenme garantisi yok sonuçta sperm kaliteside döllenmede en büyük etken

misafirim geldi ust uste degerlendiremedik bir gun bosluk verdik arada

Canım dünü ve bugünü değerlendirdim bugün Çatladı demek yarın ve diğer günü de mi değerlendirmek lazım sen bu şekilde yapınca mı oldu

Benim yumurtlama 2 gün sürdü bu iki günü ve yumurtlamadan sonraki 3 günü değerlendirdim canım. Yumurtlamam 1 gün sürseydi 4 gün değerlendirecektim ama 2 gün sürdüğü için toplamda 5 günü değerlendirdim

Çoook sıkıldım kızlar artık ya niye koyulaştı şimdi bu. Gebelik belirtiside hiç yok zaten

Kızlar benim testlerime bakarmısınız yumurtlama olmuş mu sizce

Eklentiler

• C50E7DB3-396A-47BA-8448-42C3C2628527.webp
    87,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 5455B39B-AF64-4FE0-A2C8-B8A2CE05308F.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 23
dr bey tup bebek mı mıkroenjeksıyon yontemımı yaptı
Tüp bebek yaptı daha doğrusu miyom ameliyatımı yapti 1 yil sonra laparoskopi yaptı iltihap temizleyip on hazirliklari takibi yapıp izmire yoladı toplama ve transfer orda oldu canım ama dr mu çok seviyorum bana iyi geldi birde bende miyomlar tekrar oluştuğu için tüp bebek önerdi çok büyük bir sorun yoktu şükür Allah ım herkese nasip etsin

Arkadaşlar selam ben bir paylaşımda bulunacağım uzun zaman hamile kalmak isteyenler herşey normal ama kalamıyorum diyenler bunu denesinler bu formülle bir çok kişi bebek sahibi olmuş Allahım izni ile formül şu Günlük yumurta yani tavuk yumurtladığı an alınacak altından o yumurtanın sarısına bir çay kaşığı karabiber ekleyip macun gibi olacak o macun 3 e bölünecek 3 yuvarlak küçük beze haline getireceksiniz bu 3 bezeyi gazlı bez hani pansuman bezi eczanede satılıyor ona küçük bezeleri koyup bağlayın ucunda ip kalsın şimdi adet 7 gün sürüyor ise son 3 gün yanı regl son 3 günü bu hazırladığınız fitili alttan içeri verin yatın sabah çıkarın 3 fitil 3 güne kadar yatmadan içeri verilip sabah çıkacak adet bitti duş alıp o gün ilişkiye girin denenmiş çok eski bir kocakarı ilacıdır

Merhaba hanimlar
Fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim
Ben dogum kontrol hapini biraktim ayin 1 inden itibaren lekeler gelmeye basladi ve ayin 6 sinda tam sokulme oldu suanda adetim bitmek uzere kisa surer benim.normalde
Ovulasyon testi yapiyorum mantiken adetin 4. Gunundeyim
Ve boyle cikiyor neden acep
4. Gun boyle koyu olurmu

Eklentiler

• IMG-20190709-WA0019.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 39
Eki Görüntüle 2286878 Eki Görüntüle 2286879

Çoook sıkıldım kızlar artık ya niye koyulaştı şimdi bu. Gebelik belirtiside hiç yok zaten
Belirtiyi boşver neden belirti olmak zorunda olsun ki. Kaç gün kaldı? Sen bence eğer adet olack olursan sonraki ay markayı değiştir. Ben de laboquick kullandım çok da memnundum ama innovita için hassasiyeti biraz daha yüksek diyolar. Pcodan kaynaklı lh artışıyla piki daha rahat ayırt edersin belki?

İlk ay olduğu için gecikmiş olabilir bi de 1inden beri lekelenme varmış. Belki bu aya mahsus tahmin ettiğinden erken yumurtlarsın. Yarınki testle anlaşılır :)

İlk ay olduğu için gecikmiş olabilir bi de 1inden beri lekelenme varmış. Belki bu aya mahsus tahmin ettiğinden erken yumurtlarsın. Yarınki testle anlaşılır :)
Ben de cok merak icindeyim yarinki test pik olursa erken yumurtlicam demektir belkide haklisin sagol canim cevabin icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…