- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.081
hayirli olsun. yeni basladim ve anlamadigim bir sey var. biz regl bitince iki gunde bir degerlendiriyorduk. bu ay ilk defa ovu. testi aldim. bir gun pik oldu gibi degerlendirdik. anlamdigim su ki ovu testinde gormesem de ben degerlendirecektim iki gunde bir. yani ben yumurtlayip yumurtlamadigimi mi gormus oluyorum. yumurtlasan bile dollenme garantisi de yok? gecen aylarda iki gunde bir degerlendirdik ama belki ben yumurtlamadim mi bu yuzden hamile kalmadim?
misafirim geldi ust uste degerlendiremedikCanım bende 1 yıl boyunca aynı senin gibi denedim ama olmadı. Demekki önemli günleri üst üste değerlendirmek daha etkiliymiş. Evet yumurtlasan bile döllenme garantisi yok sonuçta sperm kaliteside döllenmede en büyük etken
Canım dünü ve bugünü değerlendirdim bugün Çatladı demek yarın ve diğer günü de mi değerlendirmek lazım sen bu şekilde yapınca mı olduEvet canım çatlamış bugün yarın ve sonraki günü değerlendirmeye çalış
Canım dünü ve bugünü değerlendirdim bugün Çatladı demek yarın ve diğer günü de mi değerlendirmek lazım sen bu şekilde yapınca mı oldu
misafirim geldi ust uste degerlendiremedikbir gun bosluk verdik arada
oyle Allah ol desin olur.. Rabbim benle beraber isteyen herkese versin bu ay artik rahat olmaya calisiyorum kac aydir stres yaptimCanım kısmetinde varsa tek ilişkiyle bile olur. Üst üste ilişki gebelik şansını arttırıyor sadece
Kızlar benim testlerime bakarmısınız yumurtlama olmuş mu sizce
Evet canım bugün aitTek olan bugünün mü . Çatlamış gözüküyor
dr bey tup bebek mı mıkroenjeksıyon yontemımı yaptıSağol canım Inşallah dr Denizlide erkan alatas yumurta takibimi miyom ameliyatımı o yaptı izmir smyrna da toplama ve transfer oldu yol masrafı falan 20bin
dr bey tup bebek mı mıkroenjeksıyon yontemımı yaptı
bızde ona gıtmıstıkdr bey tup bebek mı mıkroenjeksıyon yontemımı yaptı
Tüp bebek yaptı daha doğrusu miyom ameliyatımı yapti 1 yil sonra laparoskopi yaptı iltihap temizleyip on hazirliklari takibi yapıp izmire yoladı toplama ve transfer orda oldu canım ama dr mu çok seviyorum bana iyi geldi birde bende miyomlar tekrar oluştuğu için tüp bebek önerdi çok büyük bir sorun yoktu şükür Allah ım herkese nasip etsindr bey tup bebek mı mıkroenjeksıyon yontemımı yaptı
Belirtiyi boşver neden belirti olmak zorunda olsun ki. Kaç gün kaldı? Sen bence eğer adet olack olursan sonraki ay markayı değiştir. Ben de laboquick kullandım çok da memnundum ama innovita için hassasiyeti biraz daha yüksek diyolar. Pcodan kaynaklı lh artışıyla piki daha rahat ayırt edersin belki?Eki Görüntüle 2286878 Eki Görüntüle 2286879
Çoook sıkıldım kızlar artık ya niye koyulaştı şimdi bu. Gebelik belirtiside hiç yok zaten
İlk ay olduğu için gecikmiş olabilir bi de 1inden beri lekelenme varmış. Belki bu aya mahsus tahmin ettiğinden erken yumurtlarsın. Yarınki testle anlaşılır :)Merhaba hanimlar
Fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim
Ben dogum kontrol hapini biraktim ayin 1 inden itibaren lekeler gelmeye basladi ve ayin 6 sinda tam sokulme oldu suanda adetim bitmek uzere kisa surer benim.normalde
Ovulasyon testi yapiyorum mantiken adetin 4. Gunundeyim
Ve boyle cikiyor neden acep
4. Gun boyle koyu olurmu
Ben de cok merak icindeyim yarinki test pik olursa erken yumurtlicam demektir belkide haklisin sagol canim cevabin icin :)İlk ay olduğu için gecikmiş olabilir bi de 1inden beri lekelenme varmış. Belki bu aya mahsus tahmin ettiğinden erken yumurtlarsın. Yarınki testle anlaşılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?