- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.101
İnnovita aldım canım onunla bakıcam artık. Dr eylül de tedavi dedi şimdi tatile fln gidicez gelince daha iyi dedi bakalım.Belirtiyi boşver neden belirti olmak zorunda olsun ki. Kaç gün kaldı? Sen bence eğer adet olack olursan sonraki ay markayı değiştir. Ben de laboquick kullandım çok da memnundum ama innovita için hassasiyeti biraz daha yüksek diyolar. Pcodan kaynaklı lh artışıyla piki daha rahat ayırt edersin belki?
Bende belirti olmadı ama ilk, belki sonrakilerde fark ediyodur insan :)İnnovita aldım canım onunla bakıcam artık. Dr eylül de tedavi dedi şimdi tatile fln gidicez gelince daha iyi dedi bakalım.
Daha öncekinde belirtileri yaşayınca bundada aynılarını bekliyorsun işte.
İnşallahBende belirti olmadı ama ilk, belki sonrakilerde fark ediyodur insan :)
Hayırlısı olsun umarım eylüle kalmadan güzel haberler verirsin
Burdayım canım.
Yok o ne demek bu test hatalı gibi kuzum başka varsa onu dene kaç gün var bata
Yok o ne demek bu test hatalı gibi kuzum başka varsa onu dene kaç gün var bata
Test bozuk ya da fazla idrar damlatmissin canimBu test bozuk mu bu ne?
Test bozuk ya da fazla idrar damlatmissin canim
Bu test aynısını bana da yaptı sakın güvenmeyin iki Damladan fazla damlatınca bozuluyor hatta iki damla bile damlatsanız kurudukça çizgi çıkıyor mümkünse bu markayı almayın
Bu üç oldu eşim fazla almıştı evde var diye yaptım haklısın sanırım bu marka kesinleşti bozukBu test aynısını bana da yaptı sakın güvenmeyin iki Damladan fazla damlatınca bozuluyor hatta iki damla bile damlatsanız kurudukça çizgi çıkıyor mümkünse bu markayı almayın
Anam bebiş hemde aramızda bikac hafta var nasıl sevindim ya hoplicam hamiş olmasamBurdayım canım.
Hamilelik testi mi bu ovü mü yoksa?Kızlarrr dpo 14 teyim. İkindin test yaptım ve cıkti. Sabahı bekleyemedim.
Hamilelik canımHamilelik testi mi bu ovü mü yoksa?
Ay hayırlı olsun inşKızlarrr dpo 14 teyim. İkindin test yaptım ve cıkti. Sabahı bekleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?