- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.121
Maşallah var o zaman hayırlı olsun canm sağlıkla ilerlesin insallahKızlarrr dpo 14 teyim. İkindin test yaptım ve cıkti. Sabahı bekleyemedim.
Kızlarrr dpo 14 teyim. İkindin test yaptım ve cıkti. Sabahı bekleyemedim.
Cok sagol canım. Adetimin 2.gununden 12.gunune kadar bal tarçın çörekotu yedim canim. Ovulasyon testinde en koyu gördügüm günü degerlendirdim sadece. Başka fırsatımız olmadı. Yumurtlamanın 10. günü anlık sag kasıgımda batma oldu. Bide arada belim ağrıyordu canım.adet gelecegindede agrır zatenGözğ
Gözün aydın canım sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.
Nasıl değerlendirdin ve gebelik belirtileri nasıldı anlatabilir misin
Kuzuumm yeni gördüm kusura bakma... evett bebişş hem de bugün gördük inşallahh sağlıkla kucaklarımıza alalımm canım.. darısı isteyen herkesin başınaaa...Anam bebiş hemde aramızda bikac hafta var nasıl sevindim ya hoplicam hamiş olmasam
Oy oy teyzesi yesin onu çok mutlu oldum ya evet sezeryan olcak canım Allah ım o günler e getirsin sağ salim İsteyen herkeste biran önce kavuşsun bebislerineKuzuumm yeni gördüm kusura bakma... evett bebişş hem de bugün gördük inşallahh sağlıkla kucaklarımıza alalımm canım.. darısı isteyen herkesin başınaaa...
evet benim de şubat sonu olur galiba senin de sezaryen olur sanırsam demi?
Kaç günde bi4 adet oluyorsun 11.gün koyu da çok net değil niye öyle çıkmış kiPik olmuşmu kızlar
Canım benim çok sağool.. aminnn❤Oy oy teyzesi yesin onu çok mutlu oldum ya evet sezeryan olcak canım Allah ım o günler e getirsin sağ salim İsteyen herkeste biran önce kavuşsun bebislerine
Özlendinn tabii.. tekrarladın mıı testi?
Bugün devam etmesin din 27-28 gundeyse 13.14.günde Catlar belki bu ay erken yumurtladin27_28 günde bir adet oluyorum 11.günün biri sabah biride aksam üzeri yaptım
Özlendinn tabii.. tekrarladın mıı testi?
Aa ama bu olaylı test markası kuzu başka var mıı baya baya var ama bu teste güvenmiyoruum :)Evet canim hergüne bir test olayim devam ediyor. Ovulasyonu biraktim bthcg ye başladim.
Silik cizgilerim hergün biraz daha koyulasarak devam ediyor.Çok şükür. Bu sabah ki testim.
Aa ama bu olaylı test markası kuzu başka var mıı baya baya var ama bu teste güvenmiyoruum :)
Yine albi miydi kuzu. ama test yok canım:)Buda dünkü testim canim.Fazlaca belirti yasiyorum zaten. Gecen ay bu cizgilerin golgesi bile cikmamisti.Bat'a 5 Var hala. Hayirlisi olsun insallah.
Albi degil canim ekledim üsteYine albi miydi kuzu. ama test yok canım:)
Tamamdır bence olmuş bu inşallahhh:) daha da 5 var diyorsun zaten..☺Albi degil canim ekledim üste
Tamamdır bence olmuş bu inşallahhh:) daha da 5 var diyorsun zaten..☺
Benim de son 10 testim frelydi:)
Naptım canımm❤ aminn inşallah. Ne dicem olumsuz düşündükçe olumsuz olur. İyi düşünmeye çalışıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyor:)Allah razi olsun canim.
Emekleriniz büyük üzerimde.
Beni tek korkutan kimyasal gebelik. 2 ay önce yasadim. O yüzden bthc tavan yapana kadar emin olamayacagim galiba.
Rabbim tüm dileyen herkese nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?