Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözğ

Gözün aydın canım sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.
Nasıl değerlendirdin ve gebelik belirtileri nasıldı anlatabilir misin
Cok sagol canım. Adetimin 2.gununden 12.gunune kadar bal tarçın çörekotu yedim canim. Ovulasyon testinde en koyu gördügüm günü degerlendirdim sadece. Başka fırsatımız olmadı. Yumurtlamanın 10. günü anlık sag kasıgımda batma oldu. Bide arada belim ağrıyordu canım.adet gelecegindede agrır zaten

Anam bebiş hemde aramızda bikac hafta var nasıl sevindim ya hoplicam hamiş olmasam
Kuzuumm yeni gördüm kusura bakma... evett bebişş hem de bugün gördük inşallahh sağlıkla kucaklarımıza alalımm canım.. darısı isteyen herkesin başınaaa...
evet benim de şubat sonu olur galiba senin de sezaryen olur sanırsam demi?

Oy oy teyzesi yesin onu çok mutlu oldum ya evet sezeryan olcak canım Allah ım o günler e getirsin sağ salim İsteyen herkeste biran önce kavuşsun bebislerine

Özlendinn tabii.. tekrarladın mıı testi?

Evet canim hergüne bir test olayim devam ediyor. Ovulasyonu biraktim bthcg ye başladim.
Silik cizgilerim hergün biraz daha koyulasarak devam ediyor.Çok şükür. Bu sabah ki testim.

Eklentiler

• 20190713_182430.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 59
Evet canim hergüne bir test olayim devam ediyor. Ovulasyonu biraktim bthcg ye başladim.
Silik cizgilerim hergün biraz daha koyulasarak devam ediyor.Çok şükür. Bu sabah ki testim.
Aa ama bu olaylı test markası kuzu başka var mıı baya baya var ama bu teste güvenmiyoruum :)

Aa ama bu olaylı test markası kuzu başka var mıı baya baya var ama bu teste güvenmiyoruum :)

Buda dünkü testim canim.Fazlaca belirti yasiyorum zaten. Gecen ay bu cizgilerin golgesi bile cikmamisti.Bat'a 5 Var hala. Hayirlisi olsun insallah.

Eklentiler

• 20190713_224823.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 66
Tamamdır bence olmuş bu inşallahhh:) daha da 5 var diyorsun zaten..☺
Benim de son 10 testim frelydi:)

Allah razi olsun canim.
Emekleriniz büyük üzerimde.
Beni tek korkutan kimyasal gebelik. 2 ay önce yasadim. O yüzden bthc tavan yapana kadar emin olamayacagim galiba.
Rabbim tüm dileyen herkese nasip etsin insallah.

Allah razi olsun canim.
Emekleriniz büyük üzerimde.
Beni tek korkutan kimyasal gebelik. 2 ay önce yasadim. O yüzden bthc tavan yapana kadar emin olamayacagim galiba.
Rabbim tüm dileyen herkese nasip etsin insallah.
Naptım canımm❤ aminn inşallah. Ne dicem olumsuz düşündükçe olumsuz olur. İyi düşünmeye çalışıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…