- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.141
Hayırlı olsun bu ayi nasıl degerlendirdin canmBuda dünkü testim canim.Fazlaca belirti yasiyorum zaten. Gecen ay bu cizgilerin golgesi bile cikmamisti.Bat'a 5 Var hala. Hayirlisi olsun insallah.
Naptım canımm❤ aminn inşallah. Ne dicem olumsuz düşündükçe olumsuz olur. İyi düşünmeye çalışıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyor:)
Takipteyim ama pek katılmıyorum canım:)İnsallah canim.
Rabbim tum dileyenlere bu guzel duyguyu nasip etsin.Sanirim bende mart annesi olarak yine dibin de bitecegim.
Hayırlı olsun bu ayi nasıl degerlendirdin canm
Bende sadece aksamlari firsat bulursam katilabilirim insallah.Takipteyim ama pek katılmıyorum canım:)
Amin amin.
Gecen ay 12.gün yumurtlamayı gördüm bu ay 11.günde yumurtladım galiba yarınki testte netleşirBugün devam etmesin din 27-28 gundeyse 13.14.günde Catlar belki bu ay erken yumurtladin
Kuruduktan sonra cıkıypr sa ıtıbad etme canm.. Benim de 2 test kuruduktan sonra cıktı su an adetin 2 günümdeyimBuda dünkü testim canim.Fazlaca belirti yasiyorum zaten. Gecen ay bu cizgilerin golgesi bile cikmamisti.Bat'a 5 Var hala. Hayirlisi olsun insallah.
Günaydın
Günaydın
Ben burdayım diyor iyice maşallaahh :)
Hayırlı olsun canm bu ayi nasıl degerlendirdin söyler misin
Hayırlı olsun canm bu ayi nasıl degerlendirdin söyler misin
Sormuşum ben sana zaten o kadar hamile oldu ki kime neyi sordum unuttumTeşekkürler Canım
bir önceki sayfada soruna cevap vermiştim.
Sormuşum ben sana zaten o kadar hamile oldu ki kime neyi sordum unuttum
Süperr bundan sonra iyi düşünüyorsun inşallah geldi bebiş..Bata birgün kala ilk idrar ile 2 dakika icinde cikti. 1 hafta bekleyip doktora oyle gideceğim. Kimyasal ise bosa gitmeyim.
Ayy hadi insallahInsallah yakin da baskalari da sana sorar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?