Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun bu ayi nasıl degerlendirdin canm

Cok tesekkurler canim. Darisi basiniza insallah.Vallahi acemi şansi desem yalan olmaz. Hayatim da ilkdefa bu ay ovulasyon testi yaptim. Adet bitiminden sonra 9 gün basladim.Gördugum her kirmiziyi pik sanip degerlendirdim. ama asil pik gunlerini hic bos gecmedim. İliski sonrasi En az yarim saat bacaklar havada bekledim.
Tabi işin özü Rabbim Ol dedi ve Oldu İnsallah.

Buda dünkü testim canim.Fazlaca belirti yasiyorum zaten. Gecen ay bu cizgilerin golgesi bile cikmamisti.Bat'a 5 Var hala. Hayirlisi olsun insallah.
Kuruduktan sonra cıkıypr sa ıtıbad etme canm.. Benim de 2 test kuruduktan sonra cıktı su an adetin 2 günümdeyim tabi direk çıkıyorsa hayırlı olsun

KIzlar nasılsınız maşallah hamile kaynıyor burası bızede ugurlu gelırsınız inşallah benım 8.gunum ovuya daha baslamadım varmı benım gıbı

Merhabalar, ben de geçen ay ovülasyona başladım. Hiç pik olmadı ve regl oldum. Bu ay ovülasyon testi markasını değiştirdim, yeni aldım. Bırakın piki hala koyulaşma bile olmadı. Gerçi adet döngümün 12. Günündeyim ve yapmaya devam edeceğim ama hiç ovü testi böyle olan varmıydı?

Selam arkadaşlar reglim bitti hemen yapmaya başladım 2 gündür aynı koyulukta çıkıyo bu pik mi?erken değil mi pik için

Eklentiler

• 2EB18B42-6C3E-47BB-A86F-0C07F9456A6B.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…