Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MERHABALAR.. adet döngümün 13. günnüdeyim,ovulasyon testine devam ediyorum henuz ne koyulaşma ne pik oldu.. aynı durumdayız..

Merhaba canım bende geçen ay hiç pik göremedim ilişkiler oldu ama regl oldum gününde. o testin markası laboquick ti. Şuan bende innovita aldım ve aynı koyuluğu yakaladım, takip ediyorum şuan. Seninki ne marka?

bende bu laboquick markasını kullanıyorum ama bir daha ki denemde değiştireceğim..

Ben de geçen ay laboquickle yaptım. Reglimin bitiminden diğer reglimin bqşlangıcına kadar pik olmadı. Sadece 2 gün ikinci çizgi biraz belirginleşti. O yüzden ben de bu ay innovita aldım. Bugün döngümin 12. Günü. En ufak koyulaşma yok. Acaba benim vücudumda lh hormonu mu yok diye düşünmüyor değilim

Slm kizlar ya bu ovulasyon isi beni allak bullak ediyor.testlerim bu sekilde 16si sabah pik aksam silik cikti. Ama iliski bugün gündüz 11 gibi oldu yani yumurtlamayi yakalamis oluyormuyuz.

Canım bende öyle düşünüyordum inan, bazı aylar sağlıklı kadınlarda da yumurtlama olmuyormuş, ama bu bir rahatsızlık belirtisi değil içini rahat tut ve innovita testi tüm döngün boyunca yap, aynı koyuluğu yakalamasan bile senin için en koyu olan zamandan sonra sivilleşmeye başladığı zamanları degerlendir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…