- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.161
Yok canim pik degil. T cizgisinin cok koyu olmasi lazimSelam arkadaşlarreglim bitti hemen yapmaya başladım 2 gündür aynı koyulukta çıkıyo bu pik mi?erken değil mi pik için
tşkler cnmYok canim pik degil. T cizgisinin cok koyu olmasi lazim
Süperr bundan sonra iyi düşünüyorsun inşallah geldi bebiş..
Amin amiinn ❤İnşallah canım benim.
Rabbim olmayanların da yüzünü güldürsün.
Hayır pik değil pikte aynı koyulukta ya da daha koyu oluyor bu şekilde yaniSelam arkadaşlarreglim bitti hemen yapmaya başladım 2 gündür aynı koyulukta çıkıyo bu pik mi?erken değil mi pik için
Evet her sabah devam.tşkler cnm
o zmn her sabah yapmaya devam demi?
peki birşey sorcam bu silik çizgi ne oluyor?
tşkler cnmHayır pik değil pikte aynı koyulukta ya da daha koyu oluyor bu şekilde yani
son bir soru :) sabah mı yapmalıyız testi akşam mı ?Evet her sabah devam.
Vucudumuzda her zaman LH hormonu oldugu icin cikiyo o cizgi. Yumurtlama zamani cok cok koyu oluyo
Canim ben sabah ilk idrari yapip bir bardak su icip saat 11 gibi test yapiyorum. Ama oglenedn sonra da yapabilirsinson bir soru :) sabah mı yapmalıyız testi akşam mı ?
Canim ben sabah ilk idrari yapip bir bardak su icip saat 11 gibi test yapiyorum. Ama oglenedn sonra da yapabilirsin
MERHABALAR.. adet döngümün 13. günnüdeyim,ovulasyon testine devam ediyorum henuz ne koyulaşma ne pik oldu.. aynı durumdayız..Merhabalar, ben de geçen ay ovülasyona başladım. Hiç pik olmadı ve regl oldum. Bu ay ovülasyon testi markasını değiştirdim, yeni aldım. Bırakın piki hala koyulaşma bile olmadı. Gerçi adet döngümün 12. Günündeyim ve yapmaya devam edeceğim ama hiç ovü testi böyle olan varmıydı?
Merhaba canım bende geçen ay hiç pik göremedim ilişkiler oldu ama regl oldum gününde. o testin markası laboquick ti. Şuan bende innovita aldım ve aynı koyuluğu yakaladım, takip ediyorum şuan. Seninki ne marka?Merhabalar, ben de geçen ay ovülasyona başladım. Hiç pik olmadı ve regl oldum. Bu ay ovülasyon testi markasını değiştirdim, yeni aldım. Bırakın piki hala koyulaşma bile olmadı. Gerçi adet döngümün 12. Günündeyim ve yapmaya devam edeceğim ama hiç ovü testi böyle olan varmıydı?
Canım 13 üncü gün çok erken yapmaya devam et yakalarsın inşallahMERHABALAR.. adet döngümün 13. günnüdeyim,ovulasyon testine devam ediyorum henuz ne koyulaşma ne pik oldu.. aynı durumdayız..
bende bu laboquick markasını kullanıyorum ama bir daha ki denemde değiştireceğim..Merhaba canım bende geçen ay hiç pik göremedim ilişkiler oldu ama regl oldum gününde. o testin markası laboquick ti. Şuan bende innovita aldım ve aynı koyuluğu yakaladım, takip ediyorum şuan. Seninki ne marka?
Canım 13 üncü gün çok erken yapmaya devam et yakalarsın inşallah
evet pes etmeden devam ediyoruz,elimiz mahkum.. :)Canım 13 üncü gün çok erken yapmaya devam et yakalarsın inşallah
Ben de geçen ay laboquickle yaptım. Reglimin bitiminden diğer reglimin bqşlangıcına kadar pik olmadı. Sadece 2 gün ikinci çizgi biraz belirginleşti. O yüzden ben de bu ay innovita aldım. Bugün döngümin 12. Günü. En ufak koyulaşma yok. Acaba benim vücudumda lh hormonu mu yok diye düşünmüyor değilimMerhaba canım bende geçen ay hiç pik göremedim ilişkiler oldu ama regl oldum gününde. o testin markası laboquick ti. Şuan bende innovita aldım ve aynı koyuluğu yakaladım, takip ediyorum şuan. Seninki ne marka?
Canım bende öyle düşünüyordum inan, bazı aylar sağlıklı kadınlarda da yumurtlama olmuyormuş, ama bu bir rahatsızlık belirtisi değil içini rahat tut ve innovita testi tüm döngün boyunca yap, aynı koyuluğu yakalamasan bile senin için en koyu olan zamandan sonra sivilleşmeye başladığı zamanları degerlendir..Ben de geçen ay laboquickle yaptım. Reglimin bitiminden diğer reglimin bqşlangıcına kadar pik olmadı. Sadece 2 gün ikinci çizgi biraz belirginleşti. O yüzden ben de bu ay innovita aldım. Bugün döngümin 12. Günü. En ufak koyulaşma yok. Acaba benim vücudumda lh hormonu mu yok diye düşünmüyor değilim
16si hangi güne denk geldi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?