- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.201
Testi n11 den aldım canım, 40 ovulasyon+5 erken gebelik testi şeklinde. Zaten orada satan 1 mağaza var sadece innovita testi. Innovitayi tavsiye ederim. Fiyatı da baya uygun 35 lira civarı.Bence yumurtlama bu son ki test T çizgisi C ile aynı ve ondan daha koyu olursa yumurtlama..seninkide öyle ...testi nerden aldın canım
Teşekkürler canım .. yumurtlama çatlama aynı şey mi demek ?Testi n11 den aldım canım, 40 ovulasyon+5 erken gebelik testi şeklinde. Zaten orada satan 1 mağaza var sadece innovita testi. Innovitayi tavsiye ederim. Fiyatı da baya uygun 35 lira civarı.
Ben bu geceyi degerlendiremiycem galiba, yarin da test yapip yarin aksami degerlendiricem insallah.. bende yumurtlama (çatlama) 2 gun icerisinde olacak diye yordum testi..
Kaliteli olduğundan uzun sürüyo pik diyolar değerlendirmeye devam cnm.kızlar merhaba,
ben reglden sonra sürekli ovulasyon yaptım. 15. gün pik oldu. 16da t çizgisi silik. 17 de yine pik gibi. Bu Neden olur. birden fazla yumurta olabilirmi. yada yumurta hala çatlamadımı anlamadım? demek istediklerimi fotodan anlıycaksınız zaten.ekliyorum.
bızde de ele alınacak hıc bı sebep yok genetıkte de bısy cıkmadı. ama erkan bey ben de memnundum dr lugundan emındım bıdaha gıtmedım öle kaldıTüp bebek yaptı daha doğrusu miyom ameliyatımı yapti 1 yil sonra laparoskopi yaptı iltihap temizleyip on hazirliklari takibi yapıp izmire yoladı toplama ve transfer orda oldu canım ama dr mu çok seviyorum bana iyi geldi birde bende miyomlar tekrar oluştuğu için tüp bebek önerdi çok büyük bir sorun yoktu şükür Allah ım herkese nasip etsin
Döngün kaç gün sürüyor canmkızlar merhaba,
ben reglden sonra sürekli ovulasyon yaptım. 15. gün pik oldu. 16da t çizgisi silik. 17 de yine pik gibi. Bu Neden olur. birden fazla yumurta olabilirmi. yada yumurta hala çatlamadımı anlamadım? demek istediklerimi fotodan anlıycaksınız zaten.ekliyorum.
Benim piklerimde uzun sürüyor ama olmadı iki aydir bakalm bu ay olacak miKaliteli olduğundan uzun sürüyo pik diyolar değerlendirmeye devam cnm.
Havuç yiyolardı çabuk atsın diyeBenim piklerimde uzun sürüyor ama olmadı iki aydir bakalm bu ay olacak mi⁴
27 günde 1Döngün kaç gün sürüyor canm
Tekrarladın mı testi canım:)Allah razi olsun cok tesekkurler
Rabbim herkese nasip etsin insallah
15 ilişki 16 boş 17(dün akşam) yine ilişki oldu. Artık eşim bunaldı. Bu akşam boş geçer gibi geliyo. yani çift çizgilerde ilişki olmuş oldu.kendimce umut edip, spermin içeride yaşama süresinide hesaba katıyorum.Rabbim nasip etsin cuma hürmetine. sende bebiş bekliyosun bize dua et. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin canımKaliteli olduğundan uzun sürüyo pik diyolar değerlendirmeye devam cnm.
Tamam bugün geçsin o zmn ama yarın da deneyin. Hayır bu adamlara neyse15 ilişki 16 boş 17(dün akşam) yine ilişki oldu. Artık eşim bunaldı. Bu akşam boş geçer gibi geliyo. yani çift çizgilerde ilişki olmuş oldu.
Sorma her akşam her akşam olmazmış öyle diyor beyefendi. onun için 2 gün ara olmalı.yarın olmazsa daha üstelemem ama vakit geçmiş olacak bence. ovulasyon testimde bitti zatenTamam bugün geçsin o zmn ama yarın da deneyin. Hayır bu adamlara neysehamile olunca da onlar dolanıyo
Tekrarladın mı testi canım:)
Bi on gün geçmesi lazım yumurtlamadan ama belli de olmaz bi de bu adama sürpriz mi yapmayı düşünüyosuunn:))Sorma her akşam her akşam olmazmış öyle diyor beyefendi. onun için 2 gün ara olmalı.yarın olmazsa daha üstelemem ama vakit geçmiş olacak bence. ovulasyon testimde bitti zatendünde nasılsa pik oldu diye yapmayacaktım. son bitane kaldı yapayım dedim.şok oldum. 25i eşimin doğum günü ozamana kadar kanda yada idrarda çıkarmı sence
O normal öyle hissetmen oluyor çünkü olacak gibi ağrılar.. tek fark adetin gelmemesi oluyo baya belirgin 300 vardır diyorum bugün mü adet gününHayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar Canım
Bu Sabah ki Testim Bu Şekilde Canım
Fakat Neden Bilmem Hala Adet Olacak Gibi Hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?