Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovülasyon testlerim yorumlar mısınız? En alttaki bugüne ait
Sizce koyulaşma var mı

Eklentiler

• 70CC2F6B-8B9A-42E8-9392-74699C3F0586.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 17
  • 5BEBBFAE-F925-43AC-9259-28F01C918C77.webp
    24 KB · Görüntüleme: 21

Merhaba arkadaşlar,
Laboquick de de görebildim şükür ikinci çizgileri demek ki test bozuk değilmiş Yalnız bu ay kendimi yormadım, spor yapmadım ve bol bol kuru incir yedim, siyah çayı da çok içiyordum çay ve kahveyi azalttım. Innovita yla da takip ediyorum. Geçen ay 2. Çizgiyi neredeyse hiç görememiştim ve şuan mutlu oldum buna. Sizce pik olmuş mu? Yarın, ertesi gün ve ertesi günü değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah. Hemen altına da şimdi innovita testi yükleyeceğim.

Bu da innovita test yalnız 11 yazdığım 12.gün, 12 yazdığım 13.gün yanlış yazmışım..döngüm 27 gün. Yarın 14. Gün olacak sizce T yarın C den koyu mu cikacak?
Ay hiç yumurtlayamiyorum sanmistim çok mutluyum kızlar..

Kızlar bu aynı anda yaptığım innovita ve laboquick test. Gördüğünüz gibi aynı cikti hemen hemen. Ikisi de güvenilirmis demek..yalnız hep silik çıkıyorsa idrarınızı 4-5 saat tutup bu süreçte 1 bardaktan fazla sıvı almadan yapın ve öyle deneyin. Ben ilk defa sonuç alabildim çok tuttum valla bu sefer.

Canm bence t çizgisi yarın arkaya koyu olur sen yine degelendir

Canm bence t çizgisi yarın arkaya koyu olur sen yine degelendir
Yarın gene test yapıp buraya koycam kızlar hamile kalabildigimde de inşallah herkese yardımcı olmak istiyorum ovulasyon testi konusunda. Bakalım yarın koyulaşma olacak mi..
Şuan kocuş uyuyor valla bu gece zor da yarın balcan bu işe

Bence yumurtlama bu son ki test T çizgisi C ile aynı ve ondan daha koyu olursa yumurtlama..seninkide öyle ...testi nerden aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…