- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.181
16si hangi güne denk geldi canm
Yok kaçmamıştır tam zamanında olmuşDün sabah canim.dun sabah pik aksam silik oldu. Ama biz bugun öglene dogruyu degerlendirdik .acaba kacirdikmi
Yok kaçmamıştır tam zamanında olmuş
Evet koyulaşma var ama pik olmadi en az 4-5 gün sürer kaçıncı günde basladinKızlar ovülasyon testlerim yorumlar mısınız? En alttaki bugüne ait
Sizce koyulaşma var mı
Canm bence t çizgisi yarın arkaya koyu olur sen yine degelendirEki Görüntüle 2289994
Merhaba arkadaşlar,
Laboquick de de görebildim şükür ikinci çizgileri demek ki test bozuk değilmişYalnız bu ay kendimi yormadım, spor yapmadım ve bol bol kuru incir yedim, siyah çayı da çok içiyordum çay ve kahveyi azalttım. Innovita yla da takip ediyorum. Geçen ay 2. Çizgiyi neredeyse hiç görememiştim ve şuan mutlu oldum buna. Sizce pik olmuş mu? Yarın, ertesi gün ve ertesi günü değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah. Hemen altına da şimdi innovita testi yükleyeceğim.
Canım adetime 6 gün varEvet koyulaşma var ama pik olmadi en az 4-5 gün sürer kaçıncı günde basladin
Niye yapiyosun ovü testi anlamadimCanım adetime 6 gün var
Yarın gene test yapıp buraya koycam kızlar hamile kalabildigimde de inşallah herkese yardımcı olmak istiyorum ovulasyon testi konusunda. Bakalım yarın koyulaşma olacak mi..Canm bence t çizgisi yarın arkaya koyu olur sen yine degelendir
Niye yapiyosun ovü testi anlamadim
İkinci yumurtlama olur belki dedim
Belki ikinci yumurtlama olur canım sence koyulaşma var mıNiye yapiyosun ovü testi anlamadim
Benim daha yeni bitti pik süresi siliklesti dün yapmam artik testim çok az kaldiBelki ikinci yumurtlama olur canım sence koyulaşma var mı
Aminnnnn canimAmiin sağol canım sen de inşallahh hepimiz. Rabbim her isteyene sağlıkla nasip etsin
Benim yarın adetin 21.günü yarında yapacağım bakalım koyulaşma olacak mıBenim daha yeni bitti pik süresi siliklesti dün yapmam artik testim çok az kaldiaslında test yapmayıp değerlendirebilirsin günaşırı ikinci yumurtlama ihtimali yüzde kaç acaba
Bence yumurtlama bu son ki test T çizgisi C ile aynı ve ondan daha koyu olursa yumurtlama..seninkide öyle ...testi nerden aldın canımEki Görüntüle 2289998
Bu da innovita test yalnız 11 yazdığım 12.gün, 12 yazdığım 13.gün yanlış yazmışım..döngüm 27 gün. Yarın 14. Gün olacak sizce T yarın C den koyu mu cikacak?
Ay hiç yumurtlayamiyorum sanmistim çok mutluyum kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?