- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.121
Insallah pozitif olur yaa banada haber verir misin sonucuPeki suan gebesin ovu testi varsa yaparmisin nasil cikiyo suan merak ettim
Tmm canim insallahInsallah pozitif olur yaa banada haber verir misin sonucu
Bbende 11 ocak ins.hamile kalirizBenimde canım 11 ocak aynıyızzz :))
Benim döngü kısa ya o yüzden aynı denk geliyoruz. 26 gün benim
Erken yapmissin bence canim. Erken gebelik testi bile herkeste 5 6 gunde gostermiyor normal gebelik testi de 2 kala negatif gosterebiliyor.. insallah vardir bakalim..olmadi diger aya tabi :)
Canim sen yeni dusuk mu yaptin gecen profiline denk geldim bi konuda gebeydin galibaInşallah canım
Benim 3 düşük bir kimyasal ve birde ellerinsen öper kizim var
Her seferinde bata bir hafta kala testle öğrendim
Canim sen yeni dusuk mu yaptin gecen profiline denk geldim bi konuda gebeydin galiba
Ayyy k.bakma canim yaa büyük gecmis olsun16 ekimde yaptım canim
Kalp durmuş kanama baslamisti zaten
Sonrasında agrili bir düşük oldu malesef
Bunlarda hayatın gerçekleri canim ne kusuru estafurullahAyyy k.bakma canim yaa büyük gecmis olsun
Korundunuz mu hic spiral ilacBunlarda hayatın gerçekleri canim ne kusuru estafurullah
Bakalım bu defa neler olucak Allahın izniyle olur birgün insallah
Aynn canim benimde bir dusuk oldu kader kismet rabbimizin sinaviBunlarda hayatın gerçekleri canim ne kusuru estafurullah
Bakalım bu defa neler olucak Allahın izniyle olur birgün insallah
Allah bagislasin canim. Insallah Rabbim hayirlisiyla saglikli bebisler nasip etsin tez zamanda...Inşallah canım
Benim 3 düşük bir kimyasal ve birde ellerinsen öper kizim var
Her seferinde bata bir hafta kala testle öğrendim
Canim testin hangi marka?Şimdi dahil benim de tuhaf bir ay bu
Labo canınCanim testin hangi marka?
Bende onu kullandim canim guzel bir urun aslinda hic sikinti yasamadimLabo canın
Bilmiyorum ki canım bakalım Çarşamba randevu aldımBende onu kullandim canim guzel bir urun aslinda hic sikinti yasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?