Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken yapmissin bence canim. Erken gebelik testi bile herkeste 5 6 gunde gostermiyor normal gebelik testi de 2 kala negatif gosterebiliyor.. insallah vardir bakalim..olmadi diger aya tabi :)

Inşallah canım
Benim 3 düşük bir kimyasal ve birde ellerinsen öper kizim var
Her seferinde bata bir hafta kala testle öğrendim

Inşallah canım
Benim 3 düşük bir kimyasal ve birde ellerinsen öper kizim var
Her seferinde bata bir hafta kala testle öğrendim
Allah bagislasin canim. Insallah Rabbim hayirlisiyla saglikli bebisler nasip etsin tez zamanda...
Erknden ogreniyormussun benim hic oyle erkenden ogrendigim olmadi en son kurtajla sonuclanan gebeligimi bat gunu ogrenmistim sadece.

Bugün de dayanamadım test yaptım ağrım var çünkü bu ay tuhaf geçen aylar yapmasam hata yapıyorum dicem

Eklentiler

• 20181223_113702.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 56
Şimdi dahil benim de tuhaf bir ay bu

Eklentiler

• Screenshot_20181223-114445.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 54
Bencede çok tuhaf bende bugün yaptim. 13 Kasım'da olmuştum hala olmadim 26 Aralık olurum diye düşünüyorum. Ama 30 günde bir duzenli adet olsaydim 26 aralik yumurtlama gunum olacakti çok karışık yaaa

Eklentiler

• IMG_20181223_121539.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 54
Ben yumurtlamayı gördümde bir koyu bir silik devam ediyor kasık ağrım geçmiyor beyaz akıntı var ama çok değil şu çok içiyorum bu ay ondan olurmu suya doymuyorum sürekli boğazım kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…