Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O normal öyle hissetmen oluyor çünkü olacak gibi ağrılar.. tek fark adetin gelmemesi oluyo baya belirgin 300 vardır diyorum bugün mü adet günün
Canım siz gebesiniz galiba acaba ovülasyon testi ile gebe olduğunuz ne zaman belli oldu pik yapıyor ya gebelik testi yanında ovülasyon testi yaptınız mı acaba

O normal öyle hissetmen oluyor çünkü olacak gibi ağrılar.. tek fark adetin gelmemesi oluyo baya belirgin 300 vardır diyorum bugün mü adet günün

Biliyorum Aslında Belirtilerin Adet Belirtisi İle Çok Benzediğini Ama İnsan Kendi Başına Gelince Nedense Hep En Kötüsünü Düşünüyor. Bat Dündü Canım. İzin Alabilirsem Öğleden Sonra Doktora Gideceğim. Gerçi Kan Sonuçları Ertesi Gün Çıkıyor Burada Ama Olsun Bekleriz.

Canım siz gebesiniz galiba acaba ovülasyon testi ile gebe olduğunuz ne zaman belli oldu pik yapıyor ya gebelik testi yanında ovülasyon testi yaptınız mı acaba
Ben 4 5 ay yaptım bıraktım ovu testini ağrımdan anlıyodum yumu. Teyit etmiş oldum canım. Elinde gebelik testi bol bulunsun hiç uğraşma ovu ile öğrencem diye bence. 4 5 kala başlarsın duramıyorsan:) 2 kala öğrenmiştim ben daha önce yapsam çıkardı bence. Öyle bi koyuluktu.

E bugün cuma pazartesiye mi kaşır o zmn sonuçlar. Artık kötü düşünme canım. İyi düşünelim iyi olsun.❤

E bugün cuma pazartesiye mi kaşır o zmn sonuçlar. Artık kötü düşünme canım. İyi düşünelim iyi olsun.❤

Normalde Evet Pazartesiye Kalır Ama E Nabıza Yüklerler İse Görürüm
Pztesi Tekrar Gitmeyi Düşünüyorum En Azından Artış Belli Olur

Canım gebelik testindeki negatif beni etkiliyor gebe olunca ovülasyon pik yapıyormuş ya ondan ovülasyon yapıyorum adete 5 var ve ovülasyon böyle nasıl

Eklentiler

• image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 26
Normalde Evet Pazartesiye Kalır Ama E Nabıza Yüklerler İse Görürüm
Pztesi Tekrar Gitmeyi Düşünüyorum En Azından Artış Belli Olur
Bir defa verdim adetten 2 gün önce o da.. doktora gittiğimde bir daha bakma gereği duymadı. battan bir hafta sonraydı gittiğim keseyi gördük. Yine sen bilirsin tabi için rahat edecekse.

Canım gebelik testindeki negatif beni etkiliyor gebe olunca ovülasyon pik yapıyormuş ya ondan ovülasyon yapıyorum adete 5 var ve ovülasyon böyle nasıl
Valla bi koyuluk yok ama hamile değilsin de diyemeyiz ki. Lh de yanıltıcı. Hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin.

slm kızlar,bugün adet döngümün 15.günü tlfnumdaki program yumurtlama günün diyo,hergun ovulasyon yapıyorum henuz pik değil,kafam allk bullak oldu artık,takip etmekten yoruldum..

Bir defa verdim adetten 2 gün önce o da.. doktora gittiğimde bir daha bakma gereği duymadı. battan bir hafta sonraydı gittiğim keseyi gördük. Yine sen bilirsin tabi için rahat edecekse.

Aslında 1 Hafta beklemeyi bende düşündüm.
ama biran önce folik asite de başlamak istiyordum.
o yüzden kanı vermişken folik asitimide aldım. (çok da pahalıymış )
bir umut c.tesi e nabıza yüklenirse bakarım sonucuma
Hayırlısı olsun inşallah.

A verdin mi kanı hadi hayırlı olsun:) öğrenince yaz oldu mu? Folik hangisini aldın kaç lira?

slm kızlar,bugün adet döngümün 15.günü tlfnumdaki program yumurtlama günün diyo,hergun ovulasyon yapıyorum henuz pik değil,kafam allk bullak oldu artık,takip etmekten yoruldum..

Selam
Bende hep telefondan takip ediyordum, ama telefonda ki günden 4 gün sonra yumurtladım.
yüzüp yüzüp kuyruğa gelmişsin devam et bence

Bir ovünün daha başlangıcına geldik acaba diyorum bugün mü ilişki olsa yoksa yarın daha koyulaşacak o zaman mı ne diyorsunuz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…