Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
can09e Canım Günaydın

Benim Kan testim hala çıkmadı malum.
Moralim çok bozuluyor. aynı marka test ile sabah yaptığım test düne göre daha silik çıktı
Ayrıca kasıklarım çok fena ağrıyor adet olacakmışım gibi. Bu Belirsizlik Beni Öldürecek.

Eklentiler

• 20-07-2019 09-42-17.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 24
Evet az silik çıkmış gibi ilk idrarla mı yaptın? İnşallah sağlıklı bir gebeliktir canım.. şimdi yapman gereken beklemek❤

can09e Canım Acile gidip rica minnet kan verdim is dönüşü baska bir hastane de. Sonucum Bu Sekilde Cikti. Bat Geceli 2 Gün Oldu Bugün.
Normal degil mi Sence Bu Değer?
Dün verdigim sonucu aldigim da daha netlik kazanacak hersey aslinda.

Eklentiler

• PicsArt_07-20-03.26.05.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 60
Aslında iyi tabi inşallahh test yanıltmıştır canımm. E Nabıza baktın mı?

Aslında iyi tabi inşallahh test yanıltmıştır canımm. E Nabıza baktın mı?

Bakiyorum canim online tahlil sitesinden de bakiyorum sürekli.
Cikmadi daha.Muhtemelen pazartesiden once de cikmayacak. Zaten pzrtesi randevu aldım kadin dogumdan orda da baktiracagim.o zamana kadar netlesmis olur insallah.

Hoşbuldum bende 2.bebisş için bu ay ilk denemelerdeyim ovu ya basladm bugun 13 günüm bakalım ne zaman yumurtlama olacak akıntım dünden beridir baslado sanırım yakı in

Insallah senin de ilk ovulasyon denemen de tutar bebisin. Benim tahminimden 4 gun sonra yumurtladim mesela. Hergün kizlara sora sora bir hal oldum. Pik mi diye
Hepsi sagolsun büyük destek oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…