- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.261
Eki Görüntüle 2290774
Kızlar bugün daha koyulaştı dün değerlendirdik ama ilişkide kasıklarım ağrıdı afedersiniz penis dürtüyor sanki bu normal mi yoksa bi sorun mu varbugün değerlendirelim diyorum ama yine ağrı olacak gibi
Tamam canım teşekkür ederimBence asil pik günü bugün olmus.
Sık ilişki yaşadığın icin olabilir o batma hissi.imkanin varsa gece iliskiden sonra banyo yapmadan uyumani tavsiye ediyorum.keza ben en koyu gün oyle yapmistim.
Tamam canım teşekkür ederim
Bunu bende merak ediyorum benim bugün yumurtlamadan sonra 8.günüm sende belirti var mi pekiYumurtlamadan sonra en geç kaçıncı gün kanda ya da idrarda çıkar gebelik? Yumurtlama sonrası 11. Gün negatifse umudu keseyim mi?
Adetin 14.günü pik oldu 16.günü silik oldu o günden sonra değerlendiremedik bakalm tutacak mi hic umudum yok amaYumurtlamadan sonra en geç kaçıncı gün kanda ya da idrarda çıkar gebelik? Yumurtlama sonrası 11. Gün negatifse umudu keseyim mi?
Amin canım inşallah ya çok sağolRica ederim canim.
Ha birde iliskiden sonra mutlaka ayaklarını en az 20 dakika havada tut.
Sonra wc ye cikmadan uyumaya çalış canim. Son bir tavsiye esin hemen kalkmasin (yani tipa misali spermlerin hemen disari cikmasini engellemiş olsun.)
Rabbim gönlüne göre versin insallah.
Bunu bende merak ediyorum benim bugün yumurtlamadan sonra 8.günüm sende belirti var mi peki
Adetin 14.günü pik oldu 16.günü silik oldu o günden sonra değerlendiremedik bakalm tutacak mi hic umudum yok ama
Ahahah tamam canımAğrı da yum. Zamanı olduğundandır muhtemelen, söyle fazla abanmasın bi zahmet
Günaydıınn eveet süper maşallahh❤
Eki Görüntüle 2291010
Kızlaaar sanırım yumurta çatladı dünkü kadar ağrım yok hatta çok hafif var sadece_DeReN_ dediğin gibi duş almadım wcye gitmedim ilişkiden sonra ayaklarımı havada tuttum sonra kalkmadan uyudum canım
İnşallah teşekkür ediyorumInsallah senin de ilk ovulasyon denemen de tutar bebisin. Benim tahminimden 4 gun sonra yumurtladim mesela. Hergün kizlara sora sora bir hal oldum. Pik mi diye
Hepsi sagolsun büyük destek oldular.
İşlem tamamEki Görüntüle 2291010
Kızlaaar sanırım yumurta çatladı dünkü kadar ağrım yok hatta çok hafif var sadece_DeReN_ dediğin gibi duş almadım wcye gitmedim ilişkiden sonra ayaklarımı havada tuttum sonra kalkmadan uyudum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?