Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar takıp ederken 12.gun koyulastı ovu ama tam pıknolmadı 13.gunde bıanda tamamen sulıklestı yumurta akı gıbı akıntım geldı alaalla ben ılacla 16 da ılacsız 20 de yumurtlayan ınsan nasıl olur yumurtladımmı ıkı gunu degerlendırdım bugun dr yumurtlamıssın dedı bal polen propolıs yaptım buay

Kızlar bugün daha koyulaştı dün değerlendirdik ama ilişkide kasıklarım ağrıdı afedersiniz penis dürtüyor sanki bu normal mi yoksa bi sorun mu var bugün değerlendirelim diyorum ama yine ağrı olacak gibi

Bence asil pik günü bugün olmus.
Sık ilişki yaşadığın icin olabilir o batma hissi.imkanin varsa gece iliskiden sonra banyo yapmadan uyumani tavsiye ediyorum.keza ben en koyu gün oyle yapmistim.

Tamam canım teşekkür ederim

Rica ederim canim.
Ha birde iliskiden sonra mutlaka ayaklarını en az 20 dakika havada tut.
Sonra wc ye cikmadan uyumaya çalış canim. Son bir tavsiye esin hemen kalkmasin (yani tipa misali spermlerin hemen disari cikmasini engellemiş olsun.)
Rabbim gönlüne göre versin insallah.

Yumurtlamadan sonra en geç kaçıncı gün kanda ya da idrarda çıkar gebelik? Yumurtlama sonrası 11. Gün negatifse umudu keseyim mi?
Adetin 14.günü pik oldu 16.günü silik oldu o günden sonra değerlendiremedik bakalm tutacak mi hic umudum yok ama

Eklentiler

• Screenshot_20190720-202329_Flo.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 32
Amin canım inşallah ya çok sağol

Wuuuu süpersin Canim.
Dünden itibaren 10 gün sayip,test yapip bebisi öğrenmeye geldi insallah sıra.

Insallah senin de ilk ovulasyon denemen de tutar bebisin. Benim tahminimden 4 gun sonra yumurtladim mesela. Hergün kizlara sora sora bir hal oldum. Pik mi diye
Hepsi sagolsun büyük destek oldular.
İnşallah teşekkür ediyorum ilk denemeyi kızımda tuttu bakalım bunda ne olacak hayırlısıyla bunda da ilkinde tutar umarım... Bugun 14.günümdü yine silik bakalım pik ne zamana... Takvimin uygulamasına göre 27sini gösteriyor yani 22.günü ama benim seffaf akıntım dün başladı... Bakalım ne olacak sen pik i bildiğin koyu olarak yakaladın değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…