- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.281
Testlerinizi payşasabilir misinizEvet cnm.. ama en koyudan 14 gün sonra adet geliyordu demek çok koyu olmuyor dedim..
Canım sildimm hepsini çooktaann.. belki sayfanın başlarında bulunabilir ama görülecek testler değil yani:) çok koyu görmedim hiç.Testlerinizi payşasabilir misiniz
İnşallah teşekkür ediyorumilk denemeyi kızımda tuttu bakalım bunda ne olacak hayırlısıyla bunda da ilkinde tutar umarım... Bugun 14.günümdü yine silik bakalım pik ne zamana... Takvimin uygulamasına göre 27sini gösteriyor yani 22.günü ama benim seffaf akıntım dün başladı... Bakalım ne olacak sen pik i bildiğin koyu olarak yakaladın değil mi
Ay inşallahWuuuu süpersin Canim.
Dünden itibaren 10 gün sayip,test yapip bebisi öğrenmeye geldi insallah sıra.
Ay inşallahbugün ilişki olmalı mı sence canım zira pek isteğim yok
Kaç günde adet oluyorsun canım benimde o civar olacak yumurta sanırımSeffaf akinti basladiysa birkac güne kalmaz piki yakalarsin insallah.
Evet canim gördüm ben piki
Hatta her kirmiziyi pik sandim.
Ben 21.gün yumurtladim ekliyorum pik resmini
Çok koyu degildir ama yine de degerlendrdin mi canı. Çok silinceCanım sildimm hepsini çooktaann.. belki sayfanın başlarında bulunabilir ama görülecek testler değil yani:) çok koyu görmedim hiç.
Ona göre birlikte olmadım ben ayda 3 4 defa olurdu bizim. Ben ovuyu denemek için kullanmıştım teyit için. Ama şunu söyleyebilirim. Öncesi pik günü ve sonrası mümkünse silindi diye bırakmamam lazım☺Çok koyu degildir ama yine de degerlendrdin mi canı. Çok silince
Evet asıl silinince yumurta var olmus oluyor o zaman daha önemliOna göre birlikte olmadım ben ayda 3 4 defa olurdu bizim. Ben ovuyu denemek için kullanmıştım teyit için. Ama şunu söyleyebilirim. Öncesi pik günü ve sonrası mümkünse silindi diye bırakmamam lazım☺
Evet ya bi yerden sonra öyle oluyorBende en son ctesi gecesi son iliskimi yasadim. spermlerin 72 saat canli kalma olayi kafama cok yatmisti.
Keza bikmiştim artik.
Evet ya bi yerden sonra öyle oluyorsen silikleştiği günü değerlendirmiş miydin?
Kaç günde adet oluyorsun canım benimde o civar olacak yumurta sanırım33gündr Bi oluyorum ben
Çok teşekkür ederimCanim ben de ortalama 33/gunde oluyorum.
Bahtin acik olsun insallah.
Pik olduğu gece mi degerlendirdin sadece benim pik iki gün sürdü o zaman degerlendirdim bakalım 5 gün var bata ama belirtim yok hic belirtin varmiydi seninYok canim ben pik gunun gecesini degerlendirdim en son. Ertesi sabah yani pazar gunu sabah 10/gibi siliklesmisti zaten.
Ben testi geç yaptım ya çalıştığım için inşallah tutmuşturYok canim ben pik gunun gecesini degerlendirdim en son. Ertesi sabah yani pazar gunu sabah 10/gibi siliklesmisti zaten.
Pik olduğu gece mi degerlendirdin sadece benim pik iki gün sürdü o zaman degerlendirdim bakalım 5 gün var bata ama belirtim yok hic belirtin varmiydi senin
Insallah tutmustur canimBen testi geç yaptım ya çalıştığım için inşallah tutmuştur
İnşallah canım ya regl ya da hamileyim diycem inşallah ikincisi olur hayırlısı ileInsallah tutmustur canim
Hayirli haber ber bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?