Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seffaf akinti basladiysa birkac güne kalmaz piki yakalarsin insallah.
Evet canim gördüm ben piki
Hatta her kirmiziyi pik sandim.
Ben 21.gün yumurtladim ekliyorum pik resmini

Eklentiler

• 20190706_071419.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 42
Seffaf akinti basladiysa birkac güne kalmaz piki yakalarsin insallah.
Evet canim gördüm ben piki
Hatta her kirmiziyi pik sandim.
Ben 21.gün yumurtladim ekliyorum pik resmini
Kaç günde adet oluyorsun canım benimde o civar olacak yumurta sanırım 33gündr Bi oluyorum ben

Canım sildimm hepsini çooktaann.. belki sayfanın başlarında bulunabilir ama görülecek testler değil yani:) çok koyu görmedim hiç.
Çok koyu degildir ama yine de degerlendrdin mi canı. Çok silince

Çok koyu degildir ama yine de degerlendrdin mi canı. Çok silince
Ona göre birlikte olmadım ben ayda 3 4 defa olurdu bizim. Ben ovuyu denemek için kullanmıştım teyit için. Ama şunu söyleyebilirim. Öncesi pik günü ve sonrası mümkünse silindi diye bırakmamam lazım☺

Evet asıl silinince yumurta var olmus oluyor o zaman daha önemli

Kızlar bi yorumlar mısınız sizce yumurtlamam ne zaman oldu? Adetimin 11,12,13,14,15,16 nci günü testlerim. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum..

Eklentiler

• 20190720_133206.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 45
Pik olduğu gece mi degerlendirdin sadece benim pik iki gün sürdü o zaman degerlendirdim bakalım 5 gün var bata ama belirtim yok hic belirtin varmiydi senin

Hayır pik sandigim her gunü değerlendirdim. Yani bir gun sonra hep daha kirmizi cikti testim.en son cok kirmizi cikti o gunu de degerlendirdim. Ertesi sabah silikleşince pik den daha emin oldum. belirti Göğüs ucu acımasi + bel agrisi + kasik batmasi + ve agzimda ki aci tat oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…