Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son pikten kaç gün sonra öğrendin canım sen gebeliği

Bende 2 defa pik gördüm ve değerlendirdim. Ama sadece çift çizgileri değerlendirdim. Saat 15:00 da Pik gördüm. Gece 00 yada 22:30 civarı değerlendirdim. Şu spermin içeride yaşama olayını ümit ederek ertesi günler olmadı. umarım tutar.

benım regl belirtilerim 10 gün önceden başlar. şimdiden sanki ara ara kıramp giriyor kasıgıma. hapsırında sancı oluyor ,sanki çok hafif midem tuahf oluyomuş gibi geliyo. ama psıkolojıktir diye düşünüyorum. ilişki sadece pik görünce oldugu için umudum yok niyeyse.

En son pikten kaç gün sonra öğrendin canım sen gebeliği

BEN 6. Gün çok çok silik çizgi ile gördüm canım
daha sonra koyulaşmasını takip etmek için hergün test yaptım.

Her Bünye Farklı Tepkiler Veriyor
İnşallah Tutunmuştur Bebeğiniz. :)

BEN 6. Gün çok çok silik çizgi ile gördüm canım
daha sonra koyulaşmasını takip etmek için hergün test yaptım.

Her Bünye Farklı Tepkiler Veriyor
İnşallah Tutunmuştur Bebeğiniz. :)
inaşşalaah.. eğer tutmaz ise hastaneye gidip bütün hormon vs testlerini yaptırıcam ve tekrar ovulasyon testi alıcam. her anlamda önerebileceğiniz bişeyler varmı?

Ben pik gününden itibaren saydım yani o meşhur c.tesi gecesinden :)
eğer daha önce tuttu ise bilmem valla :)
bak buda ilk testimin resmi :)
kimse inanmadı bu test bozuk dediler.
(ama ondan önceki hiç bir ay çıkmadı gölgesinin gölgesi bile çıkmadı
telefonun feneri ile bakıyordum bir umut :) )
saatler sonra çıktı 2. çizgim . adet gününe kadar saatler sonra çıkmaya da devam etti.

Eklentiler

• 3c0baaf6-7a4c-4f02-9f02-4201cede0e97.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 56
Farkediliyor ama herkesin farkedeceği koyulukta değil paranoyak derler yani bazılarının ki erken farkediliyor sende onlardansın şanslısın

buda son testim daha da yapmam
Farkediliyor ama herkesin farkedeceği koyulukta değil paranoyak derler yani bazılarının ki erken farkediliyor sende onlardansın şanslısın

geçen ay 30 test yapınca insan anlıyor hemencik :)
bak buda son testim.

Dahada Test Yapmam

Eklentiler

• 2e220bac-a29b-4307-9888-4e5eb5d4af1b.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar benım 12.gun test koyuydu 13.gun tamamen sılıktı 14.gun dr ultrasonda yumurtlamıssın dedı ben sımdı gebelık testını nezaman yapmam lazım

Aynen ben de öyle düşünüyorum öncekileri dçllenmis ÇÜ k0 12 gün sonra en erken çıkıyor.. _DeReN_

Kızlar benım 12.gun test koyuydu 13.gun tamamen sılıktı 14.gun dr ultrasonda yumurtlamıssın dedı ben sımdı gebelık testını nezaman yapmam lazım
14.gün filan dwğwrledmdridm değil mi? 15.gün üzerine 12 koy canım en erken o zaman çıkar

Aynen ben de öyle düşünüyorum öncekileri dçllenmis ÇÜ k0 12 gün sonra en erken çıkıyor.. _DeReN_
Valla kizlar tup bebekte transfer sonrasi 10 gun de belli olmuyormu en erken? Ben onu baz alarak 10 gunde belli oluyot diye dusundum.
Erken dollediyse bthg nin tavan yapmasi lazimdi normal degerlerde gidiyor?

Valla kizlar tup bebekte transfer sonrasi 10 gun de belli olmuyormu en erken? Ben onu baz alarak 10 gunde belli oluyot diye dusundum.
Erken dollediyse bthg nin tavan yapmasi lazimdi normal degerlerde gidiyor?
Yok canım benim pik günü yumurta sonrasında çatlıyor ya o gune baz alıp baktım 6.günü diyordun ya ondan dedim ben... Tüp bebek de zaten yumurtlamış yumurta döllenmiş oluyor ve rahimde yerleşmiş oluyor zaten direk rahmin iç duvarına yerleştiriliyor yani yumurta spermi dölleyecel rahme inecek hepsi 5 6güm sürüyor sonraaımda bhcg salgısıyla en erken 12.gün görünüyor

Ben sadece pik gününü degerlendirebildim. Eşimin egitimi vardi. Benimde hic umudum yoktu ama cok sükür Rabbime. Bir kerede hapşurunca sag kasigimda bi acı olmustu. Insallah seninkide tutmustur canim

Anladim dogrudur canim.
Valla ben 10 u 9 u bilmem
Bi pik günümü biliyorum birde ilk test te gördüğüm günümü.
Gerisini Rabbim biliyor artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…