- 12 Haziran 2019
- 202
- 199
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.321
Tüp bebekte farklıdır ama bhcg testinde dediğin mantıklı değer hergün ikiye katlıyor sonuçta. Valla bende adet bitti ertesi gün ilişki oldu sonra iki gün sonra çift çizgi gördüm o gün değerlendirdik bir sonraki gün daha koyu oldu o zaman değerlendirdik silikleştiği günü değerlendirmedik inşallah tutarValla kizlar tup bebekte transfer sonrasi 10 gun de belli olmuyormu en erken? Ben onu baz alarak 10 gunde belli oluyot diye dusundum.
Erken dollediyse bthg nin tavan yapmasi lazimdi normal degerlerde gidiyor?
Tüp bebekte farklıdır ama bhcg testinde dediğin mantıklı değer hergün ikiye katlıyor sonuçta. Valla bende adet bitti ertesi gün ilişki oldu sonra iki gün sonra çift çizgi gördüm o gün değerlendirdik bir sonraki gün daha koyu oldu o zaman değerlendirdik silikleştiği günü değerlendirmedik inşallah tutar
Doğru söylüyorsun canım korunan insan hamile kalıyor nasip olduktan sonraValla öyle bir mucize ki bu olay.
Ne pike bakiyor, ne kiste, ne sprial'e nede baska yöntemlere.
Rabbim Ol Dedikten sonra önüne hic bir engel cikmiyor. Her vücut Farkli bir mucize gelistiriyor. Dilerim İsteyen Herkes Yasasin bu duyguyu.
Doğru söylüyorsun canım korunan insan hamile kalıyor nasip olduktan sonrarabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bana da
Canm benimde 14.gün pik oldu iki gün sürdü o günleri degerlendirdim acaba tutar mı benimkideBen sadece pik gününü degerlendirebildim. Eşimin egitimi vardi. Benimde hic umudum yoktu ama cok sükür Rabbime. Bir kerede hapşurunca sag kasigimda bi acı olmustu. Insallah seninkide tutmustur canim
Ayyy inşallah amin canım allah razı olsunRabbim senin göbüsünü de doldursun bu ay insallahh Aminnnnnnn
Ayyy inşallah amin canım allah razı olsun
Benim testim silikleşti ama hafif sol kasık ağrım devam ediyor oturup kalktığımda farkediyorum normal mi canım sence
İnşallah canımValla canim yumurtlama sonrasi kasik agrim oldu mu hatirlamiyorum ama gebelik belirtisi oldugunu biliyorum. İnsallah senin de oyledir.
İnşallah tutmuştur canım. Benimde 15.gün pikti canim. Çok şükür tuttu.Rabbim nasip etsin insallahCanm benimde 14.gün pik oldu iki gün sürdü o günleri degerlendirdim acaba tutar mı benimkide
Valla bana umut oldun canım ama ben o kadar şanslı bi insan değilimdir. Rabbim senin bebeğine sağlık sıhhat versin. sağlıkla al kucagına.Darısı başıma, BaşımızaBen sadece pik gününü degerlendirebildim. Eşimin egitimi vardi. Benimde hic umudum yoktu ama cok sükür Rabbime. Bir kerede hapşurunca sag kasigimda bi acı olmustu. Insallah seninkide tutmustur canim
En koyusu 10. gün gibi geldi ama o da pozitif değil. Sıvı alımına ve saatlere dikkat ediyor musunuz? Bence biraz daha devam edin. Döngünüz 28 günse 18 veya 19. günde bile yumurtluyor olabilirsiniz. Eğer hiç pik yakalayamazsanız ama akıntınızdan veya kasık ağrısından yumurtladığınızı fark ediyorsanız ve onlar da 10. gün civarına denk geliyorsa bence onu pik sayın çünkü ben de 3 ay laboquick ile test yapıp hiç tam pozitif göremedim ama meğerse o görece koyu olan günler yumurtluyormuşum.Kızlar Selamm,
İlk defa bu ay ovulasyon testi yaptım. Sanırım çatlama olmadı anlayamadım.Yardımcı olabilir misin
Orası hic belli olmaz canım Rabbim ol desin yeterki.Aminnn insallahValla bana umut oldun canım ama ben o kadar şanslı bi insan değilimdir. Rabbim senin bebeğine sağlık sıhhat versin. sağlıkla al kucagına.Darısı başıma, Başımıza
Ayni benim de oyle su anda siliklesti ama hc koyu olammisti ki dikkatte ettim sici alimina akinti da basladi test cok hassas br test ondan mi acabaKızlar Selamm,
İlk defa bu ay ovulasyon testi yaptım. Sanırım çatlama olmadı anlayamadım.Yardımcı olabilir misin
Saate dikkat etmeye çalışıyorum da sıvı alımı tam dikkatli olmuyor ona da dikkat edeyim. Bakalım devam edeceğimEn koyusu 10. gün gibi geldi ama o da pozitif değil. Sıvı alımına ve saatlere dikkat ediyor musunuz? Bence biraz daha devam edin. Döngünüz 28 günse 18 veya 19. günde bile yumurtluyor olabilirsiniz. Eğer hiç pik yakalayamazsanız ama akıntınızdan veya kasık ağrısından yumurtladığınızı fark ediyorsanız ve onlar da 10. gün civarına denk geliyorsa bence onu pik sayın çünkü ben de 3 ay laboquick ile test yapıp hiç tam pozitif göremedim ama meğerse o görece koyu olan günler yumurtluyormuşum.
Herhalde ondan ya ben 22.00 de yapamaya çalıyorum sıvı alımına dikkat edeceğim biraz daha bakalımAyni benim de oyle su anda siliklesti ama hc koyu olammisti ki dikkatte ettim sici alimina akinti da basladi test cok hassas br test ondan mi acaba
Test hassas oldukça daha düşük değerlerde pozitif sonuç vermesi lazım bu testler baya silik. Kaçıncı günündesin bilmiyorum ama sandığından daha erken veya geç yumurtluyor olabilirsin. Bu ilk test denemense regl gelinceye kadar devam etmeni öneririm. Doktor bana regli düzenli olan kadınların %85'i yumurtlar demişti. İnşallah yakalarsın yumurtlamayı ama yakalayamasan da stres yapma, düzenli regl ve ilişki olduktan sonra bu testlerin önemi çok az.2 ve 3 koyu digerleri silikilkdefa yorum yapamiyorum
Cok duzenli oldugu icin sasirdn bekledigm gunde gelmedi ve en hassas testlerdenTest hassas oldukça daha düşük değerlerde pozitif sonuç vermesi lazım bu testler baya silik. Kaçıncı günündesin bilmiyorum ama sandığından daha erken veya geç yumurtluyor olabilirsin. Bu ilk test denemense regl gelinceye kadar devam etmeni öneririm. Doktor bana regli düzenli olan kadınların %85'i yumurtlar demişti. İnşallah yakalarsın yumurtlamayı ama yakalayamasan da stres yapma, düzenli regl ve ilişki olduktan sonra bu testlerin önemi çok az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?