- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.341
Yarın da bir dene ya da akşam, gene silik çıkarsa evet pikin o olmuş olur cnm.Merhabalar, bu ay ilk defa telefonun gösterdiği yumurtlama döngüme yakın dün ve bugün ovülasyon testi yaptım. Ancak pek anlamadım. Şimdi dünkü test pik miydi? Değilse neden bugün silik? Rica etsem bir bakar mısınız?Eki Görüntüle 2291749
Tamam canım çok sağol.Yarın da bir dene ya da akşam, gene silik çıkarsa evet pikin o olmuş olur cnm.
Laboquick ile ayni sorunu ben de yasadim. Bence 22sindeki pik.Merhabalar, bu ay ilk defa telefonun gösterdiği yumurtlama döngüme yakın dün ve bugün ovülasyon testi yaptım. Ancak pek anlamadım. Şimdi dünkü test pik miydi? Değilse neden bugün silik? Rica etsem bir bakar mısınız?Eki Görüntüle 2291749
Ben belki geç kalmışımdır diye düşündüm acaba 21'i mi pikti diye. Neyse zaten 20'ni ve 22'ni değerlendirmiştim. Artık nasip.Laboquick ile ayni sorunu ben de yasadim. Bence 22sindeki pik.
İnşallah tutmuşturrrkızlar bugün aniden bişeye uzandım almak için sol kasığımda batma oldu ah dedim yani kist falan mı var acaba pik geçeli 4 gün oluyor belirti olmaz herhalde
Pikten sonra mı olmuştu canım seninİnşallah tutmuşturrr
Benimde 5 ya da 6 gündü yürürken bir ağrı saplandı yürütmemişti cnm
Evet canımPikten sonra mı olmuştu canım senin
inşallah inşallah..Allah gönlüne göre versin cnmAy inşallah tutmuştur
Bence 13.gün çatlamış canım.Durum nedir kızlar.henüz olmamış gibi demi?
gerçektenmiBence 13.gün çatlamış canım.
2. çizginin olabildiğince en belirgin olduğu andan sonra silinmeye başladığı anda çatlama oluyor canım, olmuşsa olmuştur, Allah'dan gönlündekinin olmasını dilerim :)gerçektenmiçok sık ilişki olmadı .bende bugün çatlar filan düşünüyodum iliişkiyi sıklaştırcaktım.
birgün önce tek ilişki var inşlh tutar
amin cnm hayırlısıysa sağlıklıysa olsun .çok tşkler2. çizginin olabildiğince en belirgin olduğu andan sonra silinmeye başladığı anda çatlama oluyor canım, olmuşsa olmuştur, Allah'dan gönlündekinin olmasını dilerim :)
Yok canim devam et testlere daha olmamis.Durum nedir kızlar.henüz olmamış gibi demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?