Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın da bir dene ya da akşam, gene silik çıkarsa evet pikin o olmuş olur cnm.

Laboquick ile ayni sorunu ben de yasadim. Bence 22sindeki pik.

Kızlar size bir sorun olacak bu ay ovülasyon takip ettim ben ve yumurtlamadan 14 gün geçti adet günüm yarın. Bu sabah 9 gibi akıntı içinde bir minik damla kan gördüm çizgi gibi adetim yarın dün gebelik yaptım negatif acaba adet mi gelecek yoksa yerleşme olabilir mi benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu

Bende beklemedeyim ve clife ballı macun kullanıyorum bu ay normalde pko hastasıyım 2 klomen tedavisi başarısız oldu. Adet günğm belirsizdir adet günümde yumurtladığım bile oluyor ilk defa bu ay macun sayesinde erken yumurtladım çatlama oldu ne zaman acaba test yapsam

Eklentiler

• 5D6012C0-6EA8-4BE9-97B2-992425D9D923.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 74
kızlar bugün aniden bişeye uzandım almak için sol kasığımda batma oldu ah dedim yani kist falan mı var acaba pik geçeli 4 gün oluyor belirti olmaz herhalde

kızlar bugün aniden bişeye uzandım almak için sol kasığımda batma oldu ah dedim yani kist falan mı var acaba pik geçeli 4 gün oluyor belirti olmaz herhalde
İnşallah tutmuşturrr
Benimde 5 ya da 6 gündü yürürken bir ağrı saplandı yürütmemişti cnm

Durum nedir kızlar.henüz olmamış gibi demi?

Eklentiler

• 21B90762-4626-42D6-94F5-396E5428684D.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 65
gerçektenmi çok sık ilişki olmadı .bende bugün çatlar filan düşünüyodum iliişkiyi sıklaştırcaktım.
birgün önce tek ilişki var inşlh tutar
2. çizginin olabildiğince en belirgin olduğu andan sonra silinmeye başladığı anda çatlama oluyor canım, olmuşsa olmuştur, Allah'dan gönlündekinin olmasını dilerim :)

Kızlar regl günüm belli değil 2.5 sene oldu görmeyeli doktor iğneden dedi 3 ağlık iğnemi bırakalı 4 ay oldu hala regl olmadım ama lh test bakayım dedim dün yapmaya başladım düne nazaran bugun silik neden acaba
Çatlamış kaçırmış olabilirmiyim
İlki dün aşagıki bugün

Eklentiler

• IMG_20190723_150356.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20190724_164959.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…