- 12 Ağustos 2013
- 1.028
- 2.028
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.361
tamam cnm edicem .anki bu aralar olcak gibi hissediyorum .gögüslerim dolgunlaştı ve az kasık ağrım var.yumurtlayınca öyle oluyormuş galiba?Yok canim devam et testlere daha olmamis.
Evet en belirgin diger bi ozelligi de seffaf yogun yapiskan akinti.tamam cnm edicem .anki bu aralar olcak gibi hissediyorum .gögüslerim dolgunlaştı ve az kasık ağrım var.yumurtlayınca öyle oluyormuş galiba?
evet cnm o da var .du bakalım yarın nasıl çıkcakEvet en belirgin diger bi ozelligi de seffaf yogun yapiskan akinti.
Kacirmazsin ins. Zaten yumurtlama olunca net belli oluyo suphede kalmazsinevet cnm o da var .du bakalım yarın nasıl çıkcakyumurtlamayı kaçırmak istemiyorum ya
sağol cnm bilgiler içinKacirmazsin ins. Zaten yumurtlama olunca net belli oluyo suphede kalmazsin
Canim testin ustunde yazdigin sekilde ki saatlerde yapma. Sabah erken kalkip idrarini yap. 1 bardak kadar su ic saat 11 gibi test yap hergun duzenli ayni sekilde yapman lazim.evet cnm o da var .du bakalım yarın nasıl çıkcakyumurtlamayı kaçırmak istemiyorum ya
Ne demek.sağol cnm bilgiler için
Ben de aldım c life önümüzdeki ay kullanmaya başlıcam bu ay deneme yapamıcaz inşallah faydası olurBende beklemedeyim ve clife ballı macun kullanıyorum bu ay normalde pko hastasıyım 2 klomen tedavisi başarısız oldu. Adet günğm belirsizdir adet günümde yumurtladığım bile oluyor ilk defa bu ay macun sayesinde erken yumurtladım çatlama oldu ne zaman acaba test yapsam
Canim az kalmis. Testin bolsa bitane akşam 18.00 gibi bir daha yap. Yoksa yarin sabah yap3 cicek annesi selam cnm.bugün ki testime bakarmısın.2 dakika içinde bu koyulaştı daha önceleri 5-10 dakkadan sonra koyulaşıyordu
var cnm akşam da yapayım.10 dakka sonra baya bir koyulaştı attığım resim 2 dakka sonraki haliydi.Canim az kalmis. Testin bolsa bitane akşam 18.00 gibi bir daha yap. Yoksa yarin sabah yap
Aksam yaptigini 10 dk sonra cek at. en iyi sonuc 10 dk sonra sonuc veriyovar cnm akşam da yapayım.10 dakka sonra baya bir koyulaştı attığım resim 2 dakka sonraki haliydi.
dur onuda atıyım
anlasam cevap vericem cnm ama bende öğrenmeye çalışıyorumKızlar ya pil yapmış mı sizde
Yok canim daha pik olmamis devam et testlere. Hergun ayni saatte yapmaya calis. Ustlerine kacinci gun testi oldugunu ve saatini yaz.Kızlar ya pil yapmış mı sizde
Ama en ustteki iki taneden suphelendim. Belki onlarda yapmis olabilir. Ama test yaptiktan 10 dk sonra resim cek o resmi paylas bu sekilde saglikli sonuc olmuyo kuruyo cunkuKızlar ya pil yapmış mı sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?