Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de aldım c life önümüzdeki ay kullanmaya başlıcam bu ay deneme yapamıcaz inşallah faydası olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Kızlar adetime bir gün var bu ovulasyonum peki benim dongum 26 veya 27 hiç şaşmaz peki ben bu günmu yumurtlamışım bu nasıl birsey

Eklentiler

• 20190724_202052.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar birde benim ovülasyon günüm 21 temmuzdu. Ben 21 temmuzu değerlendirdim 22 boş 23 oldu 24 boş yani bi gün var bi gün yok şeklinde. Ama bazı yerlerde okuduğum kadarıyla önemli olan ovülasyon testinde pozitif gördükten sonraki gün silikleştiğinde yani çatladığındaki günmüş ama ben o gün olmadı ondan sonraki gün oldu tutma olasılığı yok mu kaçırdı mı anlamadm zaten adetten beride gün aşırı ilerliyorum

Merhaba kızlar. Bende regl oldum. 45 günde bir oluyordum 35 güne indi. Sanırım yeni kullandığım folikasitin çok etkisi var.

Ben şimdi hamile kalan arkadaşlara ovulasyon testlerini nasıl yaptıklarını sormak istiyorum yani

Kaçta kalktınız ne yediniz içtiniz kaç saat su içmEDİNİZ ve saat kaçta testi yaptınız
Sadece hamile kalanlar cevaplarsa sevinirim

3 cicek annesi selam cnm.bugün ki testime bakarmısın.2 dakika içinde bu koyulaştı daha önceleri 5-10 dakkadan sonra koyulaşıyordu

Eklentiler

• A138A217-AF1C-48C2-B922-ED12D3037F84.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…