Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama en ustteki iki taneden suphelendim. Belki onlarda yapmis olabilir. Ama test yaptiktan 10 dk sonra resim cek o resmi paylas bu sekilde saglikli sonuc olmuyo kuruyo cunku
Bende öyle düşündüm aslında ama akıntım gelmedi silikleşmeye başlayınca kafam karıştı

Bakalım normalde yarın günüm ama bilemiyorum böyle koyu çıkınca erken yumurtladım diye düşünmüştüm ama silikleşmeyince anladım ki henüz yok
Canim sters cok etkiliyo. Ben gecen 16. Gun pik oldu. Bu ay stresten 21 22 .gun oldu. Fazla dusunmemeye calis. Gorursun ins pik i

Canim sters cok etkiliyo. Ben gecen 16. Gun pik oldu. Bu ay stresten 21 22 .gun oldu. Fazla dusunmemeye calis. Gorursun ins pik i
Sence bu pik mi Canım bide mutlaka akıntı mı gelmesi gerek bilgin var mı

Eklentiler

• 214E0763-0C59-476F-B9F8-6A5CD4301D73.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 28
Sence bu pik mi Canım bide mutlaka akıntı mı gelmesi gerek bilgin var mı
Canim akinti gelmeden pik gorenlerde var evet ama genelde geliyo.
Ben buna pik diyebilmem icin diger aylarda ki testini de gormus olmam lazim. Kiminin esit koyulukta kaliyo pik i kiminde bordo oluyo.

Benm daha ilk ay denemem Canım hiç bilmiyorum şeklimi ama akıntı üzerine 14. Gün adet oluyorum bu ay akıntım daha yok

Kızlar yumurtlama gününü değerlendirdim ama ertesi günü çatlama gününü değerlendiremedim ondan sonraki günü değerlendirdim hamile kalma ihtimalim yokmu

Ben sadece pik gününü degerlendirebildim. Eşimin egitimi vardi. Benimde hic umudum yoktu ama cok sükür Rabbime. Bir kerede hapşurunca sag kasigimda bi acı olmustu. Insallah seninkide tutmustur canim
Bende pik gününü ve pik gününden sonraki 2. Günü değerlendirebildim. Yani 21 temmuz pik değrrlendirdim 22 boş geçti 23 değerlendirdim. Ama pikten önceki 19 temmuzu da değerlendirmiştim acaba tutar mı. Pik ertesi değerlendirmek lazım diyolar en önemlisi oymuş ama kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…