- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.381
Bende öyle düşündüm aslında ama akıntım gelmedi silikleşmeye başlayınca kafam karıştıAma en ustteki iki taneden suphelendim. Belki onlarda yapmis olabilir. Ama test yaptiktan 10 dk sonra resim cek o resmi paylas bu sekilde saglikli sonuc olmuyo kuruyo cunku
Akintin yoksa vardir o zaman daha. Benimde surekli koyu cikiyo. Ama akinti geldikten 3 gun sonra bordo oluyo resmen.Bende öyle düşündüm aslında ama akıntım gelmedi silikleşmeye başlayınca kafam karıştı
Canim bide pik oldugu gun ilk once t cizgisi koyulasiyoBende öyle düşündüm aslında ama akıntım gelmedi silikleşmeye başlayınca kafam karıştı
Evet canim canim koyulasmis. Akintin ne durumda kasik agrin var mi3 cicek annesi cnm 6 da yaptım tekrar daha koyulaşmış sanki ne dersin
Bakalım normalde yarın günüm ama bilemiyorum böyle koyu çıkınca erken yumurtladım diye düşünmüştüm ama silikleşmeyince anladım ki henüz yokCanim bide pik oldugu gun ilk once t cizgisi koyulasiyo
Var cnm akşamı değerlendiriyim dimiEvet canim canim koyulasmis. Akintin ne durumda kasik agrin var mi
Degerlendir canim bi zarari yok. Ama yarin yine test yapVar cnm akşamı değerlendiriyim dimi
Canim sters cok etkiliyo. Ben gecen 16. Gun pik oldu. Bu ay stresten 21 22 .gun oldu. Fazla dusunmemeye calis. Gorursun ins pik iBakalım normalde yarın günüm ama bilemiyorum böyle koyu çıkınca erken yumurtladım diye düşünmüştüm ama silikleşmeyince anladım ki henüz yok
hayırlısı artık beklicezCanim sters cok etkiliyo. Ben gecen 16. Gun pik oldu. Bu ay stresten 21 22 .gun oldu. Fazla dusunmemeye calis. Gorursun ins pik i
Sence bu pik mi Canım bide mutlaka akıntı mı gelmesi gerek bilgin var mıCanim sters cok etkiliyo. Ben gecen 16. Gun pik oldu. Bu ay stresten 21 22 .gun oldu. Fazla dusunmemeye calis. Gorursun ins pik i
Canim akinti gelmeden pik gorenlerde var evet ama genelde geliyo.Sence bu pik mi Canım bide mutlaka akıntı mı gelmesi gerek bilgin var mı
Eki Görüntüle 2286252
Bak canim bu benim gecen ay ki testim pik yapinca genelde boyle oluyo. Ama esit koyulukta kalanda var.
Yukarda paylastigim eki goruntule canimSence bu pik mi Canım bide mutlaka akıntı mı gelmesi gerek bilgin var mı
Gec yumurtlama olabilir. Testlerini hergun yap. Beni etiketlersen yardimci olmaya calisirimBenm daha ilk ay denemem Canım hiç bilmiyorum şeklimi ama akıntı üzerine 14. Gün adet oluyorum bu ay akıntım daha yok
Pikten önceki ilişki kac gün önce olmuştuBen sadece pik gününü degerlendirebildim. Eşimin egitimi vardi. Benimde hic umudum yoktu ama cok sükür Rabbime. Bir kerede hapşurunca sag kasigimda bi acı olmustu. Insallah seninkide tutmustur canim
Adetin 15.gunu pik olmustu. 14 ve 15.gununu degerlendirebildik sadecePikten önceki ilişki kac gün önce olmuştu
Bende pik gününü ve pik gününden sonraki 2. Günü değerlendirebildim. Yani 21 temmuz pik değrrlendirdim 22 boş geçti 23 değerlendirdim. Ama pikten önceki 19 temmuzu da değerlendirmiştim acaba tutar mı. Pik ertesi değerlendirmek lazım diyolar en önemlisi oymuş ama kaçırdımBen sadece pik gününü degerlendirebildim. Eşimin egitimi vardi. Benimde hic umudum yoktu ama cok sükür Rabbime. Bir kerede hapşurunca sag kasigimda bi acı olmustu. Insallah seninkide tutmustur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?