- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.141
Canim ben gebelik testi yaptim negatif dun aksamki ovu testim bu digeride sabah yaptigim gebelik testiEki Görüntüle 2218028
Az önce yaptım canım damlatır damlatmaz böyle çıktı 3.4 saniyede
Gebelik testinde sanki çok silik bir çizgi varmı bana mı öyle geliyor resimdenCanim ben gebelik testi yaptim negatif dun aksamki ovu testim bu digeride sabah yaptigim gebelik testiEki Görüntüle 2218062 Eki Görüntüle 2218063 Eki Görüntüle 2218062
Allah bagislasin canim. Insallah Rabbim hayirlisiyla saglikli bebisler nasip etsin tez zamanda...
Erknden ogreniyormussun benim hic oyle erkenden ogrendigim olmadi en son kurtajla sonuclanan gebeligimi bat gunu ogrenmistim sadece.
Aynn canim benimde bir dusuk oldu kader kismet rabbimizin sinavi
Bilmiyom canim evirdim cevirdim goremedim bakalim 4gun var belki erkendir yapıyorumdurGebelik testinde sanki çok silik bir çizgi varmı bana mı öyle geliyor resimden
Insallah canim benimÖyle kuzum
Hayirlisi olsun hakkimizda
AminnnRabbim bizlere bir an evvel sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah canim
Erken gebelik testi yaptin mi ?Canim ben gebelik testi yaptim negatif dun aksamki ovu testim bu digeride sabah yaptigim gebelik testiEki Görüntüle 2218062 Eki Görüntüle 2218063 Eki Görüntüle 2218062
Yok canim yarin alicam dun alip almamkts kararsiz kaldim keske alsaydimErken gebelik testi yaptin mi ?
Gebeliğe çok idrar damlatmışsınız sanki bozulmuş. Varsa bence az idrarla yine yapınCanim ben gebelik testi yaptim negatif dun aksamki ovu testim bu digeride sabah yaptigim gebelik testiEki Görüntüle 2218062 Eki Görüntüle 2218063 Eki Görüntüle 2218062
3damla damlatiyorum ama sonradan oyle sarariyorGebeliğe çok idrar damlatmışsınız sanki bozulmuş. Varsa bence az idrarla yine yapın
hamilelik belirtisinde süt kesiği gibi diyorlardı ama emin değilimYa kizlar benim akinti haslanmis yumurta beyazi gibi sizce neden
Evst. Canim bel agrisi kasik batmasi inanilmaz derecedehamilelik belirtisinde süt kesiği gibi diyorlardı ama emin değilim
Adetinize kaç gün varEvst. Canim bel agrisi kasik batmasi inanilmaz derecede
27 aralık canim 4gunAdetinize kaç gün var
Benimde 30 aralık benzer belirtiler bende de var ama erken gebelik yaptım bu sabah dayanamadım . Tek çizgi27 aralık canim 4gun
Hayirlisi canim insallah gebeyizdirBenimde 30 aralık benzer belirtiler bende de var ama erken gebelik yaptım bu sabah dayanamadım . Tek çizgiyani erken olabilir bazısının adet geçmeden idrarda çıkmıyormuş
Yumurtlama oluyor benceYa kizlar benim akinti haslanmis yumurta beyazi gibi sizce neden
Merhaba, ben de önceki aylar labo. marka ovulasyon testi ile 12. ve 13. günler pozitif görüp sonrasında da silikleşmeyi ve yumurta akı kıvamında akıntıyı yaşıyordum ancak bu ay bende de olmadı, belki bazı aylar yumurtlama olmadığı içindir bilemiyorum.Bilmiyorum ki canım bakalım Çarşamba randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?