Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adete yakın yeniden bir yumurtlama sureci başlıyormuş adetin bitimi ile atılıyormuş haberiniz olsun..Heralde erken yumurtluyorsunuz değerlendirsenize ben olsam kaçırmazdım..Ben aylardır göremiyorum o akıntımi eskiden görüyordum niye acaba

Kızlar merhaba uzun zamandır foruma girmiyorum. Ama test sonuclarım bir garip geldi size de sormak istedim adete yakında hep koyu gitmişti 3 gün arayla yine yumurtlama veriyor

Eklentiler

• IMG_20190729_123231.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 46
sıvıya dikkat etmemiş olabilirsin ya da hala yumurtluyorsuun inşallahh son aydıır:)

Yok canım her şeye dikkat ettm Valla silindi en son 16. Gün bidaha yapmadım bugün bi bakayım dedim yine koyu anlamadım bişey. Geçen ay da 2 kere pik yaptı adete yakın hep koyuydu adetim de 2.5 gün sürdü ve az geldi zaten. Ama 3 günde tekrar pik olur mu bilemedim ay inşallah son olur

bi ultrasona girsen baksalar mümkün mü?

bi ultrasona girsen baksalar mümkün mü?
Ayın 13 ünde gittim doktora alttan baktı adetimin son günüydü işte her şey çok normal dedi yakında Hamile kalacağını düşünüyorum sadece biraz kilo versen iyi olur dedi bi 5 kilo falan hiçbir sorun kist falan yok çok şükür ama bilmiyorum niye böyle oluyor yarın yine randevum var zaten sorarım bi doktora da

he gittin iyi bari.. takip açısından iyi olurdu, yumurtladıysan onu görürdü.. yarın bakar artık dediğin gibi.

Kızlar kafam karıştı adetime 1 hafta var normal gebelik testi yaptım normal fotoğrafta birşey görünmüyor rengiyle oynadığım zaman çizgi görüyorum evham mı yapıyorum bilemedim sol kasığımda batmalar oldu bugün de sizce görünüyor mu

Eklentiler

• 38C0CA86-8933-4A03-9896-9106EA95AFAE.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 40
görünüyor lakin bu albi güvenilmiyor kuzu bu testeee başkaa vaaarr mııı inşallahh vardıııır:)
yoksa da bugün al yarın sabah tekrar yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…