- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.561
Evet orası öyle nasip kısmetboşuna diyemeyiz ki. bilemezsin ki hangisi tutucak.. belki önce yaptığın belki gününde yaptığın belki de sonrasında yaptığın tutacak..:)
bugun yuregim agzimda bekliyorumBat ne zaman canım kaç gün kaldı adetine
ben de iki gun c ve t ayni koyulukta oldu ikinci gun bir tik t daha koyuydu ama c hic siliklesmedi.Pik günü de öyle oluyor t koyulastikca c siliniyor . C nın bir önemi yok canım t önemli. T paylaşıyorsa inşallah hamilesindir.
bir kac gun once yaptim sabah 11 gibi sivi almadan cikmadi.karbonat testi kopurmedi. canim sikildi benimde..Canım t adate yakın t koyulaşınca gebelik var deniliyor.
Sen direk gebelik testi al yap istersen
Benimkine de bir baksan sence neden öyle oluyor LH testler?Görunmuyor sankı canım
Yeme içmeyi azaltıp dikkat ederek bir daha test yap canm ve bugünü değerlendirmen iyi olurBanada yardım edermısnz bende bugun test yaptım yorumlrmısnz
zaten oyle yapıyorum calıstıgım ıcın bıraz zor oluyor ama tutuyorm kendımı dunu degerlendırdım bugun tekrar yaptım cıft cıktıYeme içmeyi azaltıp dikkat ederek bir daha test yap canm ve bugünü değerlendirmen iyi olur
Benim de adete 7 gun var ovulasyon boyle cikiyor sastim kaldim yine mi yumurtlama olacak Eki Görüntüle 2298649
Buradakilerde yumurtlama görünüyormuBazen cift yumurtlama olabılıyormus canım testlerı adet olana kadar yap derım en son kacıncı gununde cıftı yakaladın?
Hayır canım gorunmuyor silik cıkmıs ne zaman yumurtladın?Buradakilerde yumurtlama görünüyormu
8'indeHayır canım gorunmuyor silik cıkmıs ne zaman yumurtladın?
Merhaba. Bu test satışa kapanmış bulamadım. Başka hangi marka iyidirMerhaba ben 2 aydır bundan kullanıyorum
Ben gıttıgıdıyordan laboquıck aldım ındırımlı ama ıclerınde bozukda cıkabılıyo bırkac tanesı yınede gosterıyorMerhaba. Bu test satışa kapanmış bulamadım. Başka hangi marka iyidir
Adet gunun ne zaman? 2. Yumurtlama olabılır 15ınde bıraz koyungorunuyor devam et teste8'inde
22'sinde. Bence 14'ü koyu ama ince yine de bilemiyorum. Her ihtimale karşı dün değerlendirdik.Adet gunun ne zaman? 2. Yumurtlama olabılır 15ınde bıraz koyungorunuyor devam et teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?