Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim hayırlısıyla kucağınıza bebeğinizi almanız dileğiyle
İnsallah canim benim sagol saat 4 gibi tekrarladım testi daha koyu çıktı . Eşimin sperm sayısı 27 milyon ileri hız %75 . Her gün denemek icin uygun mu sence . Dün bu kadar koyu değildi ovulasyon , iliski oldu . Bugunde olsun mu yoksa yarin mi karar veremedim ya

Eklentiler

• 7728C273-478E-43FB-8FD0-83564E52FC31.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 56
Canim testim pik yapmis. Bu gece ve ardindan 3 gun daha degerlendir

Canım yanlış bilgi vermek istemiyorum yanlış hatırlamıyorsam ileri hareketli en az yüzde 45 sprem sayısı en az yüzde 39 isteniyor. Sen yine denir araştır. Birer gün arayla değerlendirin. Test silikleşene kadar tekrarla. Test silikleştiği gün çatlama oluyor o günü de değerlendirin

Benim bu ay ki ovulasyon testim 9 da yumurtlama 10 çatlama olmuş. Ona göre değerlendirdik

Eklentiler

• IMG_20190810_221235.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 46
bu sayfa aktif oldugu icin burada paylasmak istedim arkadaslar. ovu testiyle hamilelik gorebilme konusuyla ilgili sorum var. yardimci olursaniz cok sevinirim. pik olan fotograf ovu gunume ait. Allahin izniyle degerlendirdik. ay boyunca belirtiler yasadigim icin ve merak ettigim icin ikinci yumurtlama olabilir mi diye teste devam ettim. bildigimiz gibi c koyu t yok gibi veya cok silik cikiyordu.. batim yaklasti ve iki gundur sanki t koyulasiyor c siliklesiyor. sorum su ki hamilelik varsa c nin siliklesmesi mantikli mi her durumda koyu degil mi o? dun daha koyuydu bugun daha silik t daha koyu sanki.. bir umut araniyoruz iste. simididen tesekkurler.

Eklentiler

• IMG-5462.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_6471.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 54
Bat ne zaman canım kaç gün kaldı adetine

Pik günü de öyle oluyor t koyulastikca c siliniyor . C nın bir önemi yok canım t önemli. T paylaşıyorsa inşallah hamilesindir.

Canım t adate yakın t koyulaşınca gebelik var deniliyor.
Sen direk gebelik testi al yap istersen

Ben dun geçeyide degerlendirdim ya
Simdi test yapicam insallah silinmiştir

CAtlamamis kızlar dün boşuna iliski oldu

Eklentiler

• 8B20B659-8644-4F88-823B-AF6557354CEF.webp
    88,9 KB · Görüntüleme: 47

Kızlar sol en üst ilk yaptığım test, sağ en alt ise son yaptığım... Tarihleri de yazıyor.. Şimdi bu sonuçlara göre 13 ağustos yumurtlama 14 ağustosta çatlama mı oluyor, bilgi verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…