- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.541
Pik gibi duruyor. Sen testi tekrarla.Kızlar merhaba pik oldu dimi .
Bugun 15. Günüm .
Birde dün gece iliski oldu bugunde olucakmi
TeşekkürlerPik gibi duruyor. Sen testi tekrarla.
Eşinin sperm kalitesinde bir sıkıntı yoksa bugün ve yarın da değerlendirin. Eğer sıkıntı varsa birer gün arayla yap. Bir boş bir dolu
Rica ederim hayırlısıyla kucağınıza bebeğinizi almanız dileğiyleTeşekkürler
Senin yumurtlama ne zamandı canım test mi yaptınMerhaba ben 2 aydır bundan kullanıyorum
Evet canım test yaptım 9 Ağustos da yumurtlamayı gördüm. 10 Ağustos da çatladı.Senin yumurtlama ne zamandı canım test mi yaptın
Daha yeni o zaman benim de 4 Ağustos da çatladıEvet canım test yaptım 9 Ağustos da yumurtlamayı gördüm. 10 Ağustos da çatladı.
Merhaba canım benim de yumurtlama 4 Ağustos geçen Pazar yani test yaptım negatif sen pekiEvet aynen öyle değerlendirdik ama sanırım olmadı
Test yaptım negatif belirti de yok
İnsallah canim benim sagol saat 4 gibi tekrarladım testi daha koyu çıktı . Eşimin sperm sayısı 27 milyon ileri hız %75 . Her gün denemek icin uygun mu sence . Dün bu kadar koyu değildi ovulasyon , iliski oldu . Bugunde olsun mu yoksa yarin mi karar veremedim yaRica ederim hayırlısıyla kucağınıza bebeğinizi almanız dileğiyle
Canim testim pik yapmis. Bu gece ve ardindan 3 gun daha degerlendirİnsallah canim benim sagol saat 4 gibi tekrarladım testi daha koyu çıktı . Eşimin sperm sayısı 27 milyon ileri hız %75 . Her gün denemek icin uygun mu sence . Dün bu kadar koyu değildi ovulasyon , iliski oldu . Bugunde olsun mu yoksa yarin mi karar veremedim ya
Tamam canim teşekkürlerCanim testim pik yapmis. Bu gece ve ardindan 3 gun daha degerlendir
Canım yanlış bilgi vermek istemiyorum yanlış hatırlamıyorsam ileri hareketli en az yüzde 45 sprem sayısı en az yüzde 39 isteniyor. Sen yine denir araştır. Birer gün arayla değerlendirin. Test silikleşene kadar tekrarla. Test silikleştiği gün çatlama oluyor o günü de değerlendirinİnsallah canim benim sagol saat 4 gibi tekrarladım testi daha koyu çıktı . Eşimin sperm sayısı 27 milyon ileri hız %75 . Her gün denemek icin uygun mu sence . Dün bu kadar koyu değildi ovulasyon , iliski oldu . Bugunde olsun mu yoksa yarin mi karar veremedim ya
Benim bu ay ki ovulasyon testim 9 da yumurtlama 10 çatlama olmuş. Ona göre değerlendirdikİnsallah canim benim sagol saat 4 gibi tekrarladım testi daha koyu çıktı . Eşimin sperm sayısı 27 milyon ileri hız %75 . Her gün denemek icin uygun mu sence . Dün bu kadar koyu değildi ovulasyon , iliski oldu . Bugunde olsun mu yoksa yarin mi karar veremedim ya
Bat ne zaman canım kaç gün kaldı adetinebu sayfa aktif oldugu icin burada paylasmak istedim arkadaslar. ovu testiyle hamilelik gorebilme konusuyla ilgili sorum var. yardimci olursaniz cok sevinirim. pik olan fotograf ovu gunume ait. Allahin izniyle degerlendirdik. ay boyunca belirtiler yasadigim icin ve merak ettigim icin ikinci yumurtlama olabilir mi diye teste devam ettim. bildigimiz gibi c koyu t yok gibi veya cok silik cikiyordu.. batim yaklasti ve iki gundur sanki t koyulasiyor c siliklesiyor. sorum su ki hamilelik varsa c nin siliklesmesi mantikli mi her durumda koyu degil mi o? dun daha koyuydu bugun daha silik t daha koyu sanki.. bir umut araniyoruz iste. simididen tesekkurler.
Pik günü de öyle oluyor t koyulastikca c siliniyor . C nın bir önemi yok canım t önemli. T paylaşıyorsa inşallah hamilesindir.bu sayfa aktif oldugu icin burada paylasmak istedim arkadaslar. ovu testiyle hamilelik gorebilme konusuyla ilgili sorum var. yardimci olursaniz cok sevinirim. pik olan fotograf ovu gunume ait. Allahin izniyle degerlendirdik. ay boyunca belirtiler yasadigim icin ve merak ettigim icin ikinci yumurtlama olabilir mi diye teste devam ettim. bildigimiz gibi c koyu t yok gibi veya cok silik cikiyordu.. batim yaklasti ve iki gundur sanki t koyulasiyor c siliklesiyor. sorum su ki hamilelik varsa c nin siliklesmesi mantikli mi her durumda koyu degil mi o? dun daha koyuydu bugun daha silik t daha koyu sanki.. bir umut araniyoruz iste. simididen tesekkurler.
Canım t adate yakın t koyulaşınca gebelik var deniliyor.bu sayfa aktif oldugu icin burada paylasmak istedim arkadaslar. ovu testiyle hamilelik gorebilme konusuyla ilgili sorum var. yardimci olursaniz cok sevinirim. pik olan fotograf ovu gunume ait. Allahin izniyle degerlendirdik. ay boyunca belirtiler yasadigim icin ve merak ettigim icin ikinci yumurtlama olabilir mi diye teste devam ettim. bildigimiz gibi c koyu t yok gibi veya cok silik cikiyordu.. batim yaklasti ve iki gundur sanki t koyulasiyor c siliklesiyor. sorum su ki hamilelik varsa c nin siliklesmesi mantikli mi her durumda koyu degil mi o? dun daha koyuydu bugun daha silik t daha koyu sanki.. bir umut araniyoruz iste. simididen tesekkurler.
Ben dun geçeyide degerlendirdim yaCanım yanlış bilgi vermek istemiyorum yanlış hatırlamıyorsam ileri hareketli en az yüzde 45 sprem sayısı en az yüzde 39 isteniyor. Sen yine denir araştır. Birer gün arayla değerlendirin. Test silikleşene kadar tekrarla. Test silikleştiği gün çatlama oluyor o günü de değerlendirin
boşuna diyemeyiz ki. bilemezsin ki hangisi tutucak.. belki önce yaptığın belki gününde yaptığın belki de sonrasında yaptığın tutacak..:)CAtlamamis kızlar dün boşuna iliski oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?