Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm fıstıklar yeni hamisler gördüm çok sevindim hayırlı sağlıklı evlatlar gelsin bulantılar bir kayboluyor bir ben burdayım diyor pek tlf almıyorum elime ama dualarım tüm bebiş isteyenlerle bol bol hamiş haberleri gelsin inşallah Pes etmeyin ve stres olmayın inanın o geliyor

Merhaba arkadaşlar uzun süre giremedim. Ovulasyon testini ve deneyimlerimi aktarim istedim. 2 Ağustos çok koyu çıktı 3 Ağustos değerlendirmeye başladık ve 2 günde bir değerlendirdik. Benim tek tüpüm tıkalı bu yüzden piki gordukten sonra bir hafta yı 2 günde bir değerlendirdik 6 Ağustos a kadar test yapmadım (Eşime yumurtlama zamanımı söylemedim sitrese giriyor diye) 10 Ağustos ta erken gebelik testi yaptım negatif ti bu yüzden birdaha test yapmadım bu ayda olmadı diye bıraktım ve hiç düşünmedim. Adetim bir gun gecikti (17 Ağustos) ovulasyon testi yaptım pozitif olunca normal gebelik testi yaptım o da pozitif çıktı.

hadi gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinnn... darısı bekleyen herkese

Adetin 6.günü bu şekilde çıkması. Yumurtlama olabilir mi kafam çok karıştı

Eklentiler

• 1877320-64c0b092068ebde72c33e229e5cd4317.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar 2 gündür çok yoğun akıntım ve uzuyor merak ettim eczaneden iki tane ovulasyon testi aldım birini az önce yaptım böyle çıktı son bi tane testim var sizce diğerini akşam mı yapayım yarın mı ne zamana pik olur?

Henüz pik olmamış ama olması yakın gözüküyor, yarın dene diğerini. Çünkü 24 saat süresi var. Yarın öğlen gibi tekrarla testini. Keşke internetten çoklu paketlerden alsaydın, eczanelerde pahalı sanırım. 2 tane de yeterli olmayabiliyor.

Teşekkür ederim
Biliyorum Hemde aşırı pahalı internete göre ben daha önce internetten alıp yaptım ama ara verdim strese giriyorum diye yapmayacaktım daha aşırı akıntıyı görünce dayanamayıp aldım İnşaallah yarın pik olur

İnşallah canım, ama olması yakın zaten. Sen günleri şimdiden değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…