- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.601
Yok iğnenin ucu küçük acimiyo ama insallah gerek kalmaz :) ben sadece pik olan günleri degerlendirdim silindikten sonra olmadı iliski . hep bisey çıktı bu ayda negatif bekliyorum bana aşılama yolu göründü yanıAyy gobekden ıgnemıı acır ya ınsallah onlara gerek kalmaz
Senin adete kaç gün kaldı canım benim son 2Ben de bugün erken gebelik testinden yaptım negatif
Sen erken yapmışsın bi daha yap istersen
Benim biraz karışıkSenin adete kaç gün kaldı canım benim son 2
Hayır canım en az 5 aydır istiyorum ben senin yumurtlama ne zamandıBenim biraz karışık
Adet düzensizliği var ama prolaktin yüksekliğinden dolayı adetim erken oluyor. Yani iki üç gün içinde olur diye düşünüyorum
Senin ilk deneme mi?
Yok daha yapmamış ama yapmak üzere akşama yakın tekrarlayın testiArkadaşlar sizce pik yapmış mı
İnşallah canım ❤
hadi gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinnn... darısı bekleyen herkeseMerhaba arkadaşlar uzun süre giremedim. Ovulasyon testini ve deneyimlerimi aktarim istedim. 2 Ağustos çok koyu çıktı 3 Ağustos değerlendirmeye başladık ve 2 günde bir değerlendirdik. Benim tek tüpüm tıkalı bu yüzden piki gordukten sonra bir hafta yı 2 günde bir değerlendirdik 6 Ağustos a kadar test yapmadım (Eşime yumurtlama zamanımı söylemedim sitrese giriyor diye) 10 Ağustos ta erken gebelik testi yaptım negatif ti bu yüzden birdaha test yapmadım bu ayda olmadı diye bıraktım ve hiç düşünmedim. Adetim bir gun gecikti (17 Ağustos) ovulasyon testi yaptım pozitif olunca normal gebelik testi yaptım o da pozitif çıktı.Eki Görüntüle 2300709
Aminn canım henüz çok yeni olduğu için keseyi göremedik. Cumartesi dk gideciz inşallah sağlıklı bir gebelik olur.hadi gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinnn... darısı bekleyen herkese
daha erken tabi inşallahh sağlıklı gebelik olsun canım.Aminn canım henüz çok yeni olduğu için keseyi göremedik. Cumartesi dk gideciz inşallah sağlıklı bir gebelik olur.
Yapmaya ne zaman başlamıştın? Bir de yapmadan önce sıvı alımına dikkat ettin mi? Eğer sıvı alımına dikkat etmediysen yanlış gösterebilir.Adetin 6.günü bu şekilde çıkması. Yumurtlama olabilir mi kafam çok karıştı
Arkadaşlar 2 gündür çok yoğun akıntım ve uzuyor merak ettim eczaneden iki tane ovulasyon testi aldım birini az önce yaptım böyle çıktı son bi tane testim var sizce diğerini akşam mı yapayım yarın mı ne zamana pik olur?
Eki Görüntüle 2301073
Teşekkür ederimHenüz pik olmamış ama olması yakın gözüküyor, yarın dene diğerini. Çünkü 24 saat süresi var. Yarın öğlen gibi tekrarla testini. Keşke internetten çoklu paketlerden alsaydın, eczanelerde pahalı sanırım. 2 tane de yeterli olmayabiliyor.
İnşallah canım, ama olması yakın zaten. Sen günleri şimdiden değerlendir.Teşekkür ederim
Biliyorum Hemde aşırı pahalı internete göre ben daha önce internetten alıp yaptım ama ara verdim strese giriyorum diye yapmayacaktım daha aşırı akıntıyı görünce dayanamayıp aldım İnşaallah yarın pik olur
Çok teşekkür ederimİnşallah canım, ama olması yakın zaten. Sen günleri şimdiden değerlendir. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?