- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.581
Yumurta catladıgı gun ve ard arda 3 gun ılıskıye gırılmesı onerılıyor gerı kalan gunler 2 gunde 1 deneyın benmde bugunler yumurtlama gunlerımYa kızlar Bugun yumurtam çatlamış ama biz 3 gündür aralıksız iliskiye girdik bugunde girmemiz lazım ama sperm kalitesi azalmfmismidir yada 1 gün ara mi versem of ya
Bencede degerlendır her ıhtımale karsı22'sinde. Bence 14'ü koyu ama ince yine de bilemiyorum. Her ihtimale karşı dün değerlendirdik.
Ovulasyon testleri için kaç saat su almamak ve idrar yapmamak gerekiyor acabaBencede degerlendır her ıhtımale karsı
3 saat sıvı almamak gerekıyor sabah 10 oglen 13.00 arası yapabılırsınOvulasyon testleri için kaç saat su almamak ve idrar yapmamak gerekiyor acaba
Farklı saatlerde olsa olmaz mı mesela 12-15 gibi ilk idrar haricinde3 saat sıvı almamak gerekıyor sabah 10 oglen 13.00 arası yapabılırsın
Bugun köye gidiyoruz eşimle orda iliski çokta mümkün olmuyo artık ya tutarsa dicez bu ayda ümitler sudaYumurta catladıgı gun ve ard arda 3 gun ılıskıye gırılmesı onerılıyor gerı kalan gunler 2 gunde 1 deneyın benmde bugunler yumurtlama gunlerım
Merhaba. Bu test satışa kapanmış bulamadım. Başka hangi marka iyidir
Merhaba. Size attığım linkden inceleyebilirsiniz yorumlarda var hangisi uygunsa onu alırsınızMerhaba. Bu test satışa kapanmış bulamadım. Başka hangi marka iyidir
Olur tabıkı nıye olmasın ılk ıdarar dısında her saat olablr ama aynı saatlerde yapmaya ozen gosterınFarklı saatlerde olsa olmaz mı mesela 12-15 gibi ilk idrar haricinde
Eger nasıpde varsa olur zaten bende bırkac gundr test yapıyorum dun cok koyuydu aksam c siliklesip t cok koyuydu bugunde ıkısı hafıf sılınmıstı bgunlerı degerlenırıcem kısmetseBugun köye gidiyoruz eşimle orda iliski çokta mümkün olmuyo artık ya tutarsa dicez bu ayda ümitler suda
Bugun 17. Günüm hiç bu kadar sürmezdi en geç 14. Gün yumurtlama olurdu . 14-15-16 iliski oldu zaten bide şimdiden sonra 3 gün iliski olursa çokta kaliteli sperm olucani sanmıyorum sayısı 27 milyon . Rabbim ol dedikten sonra olurda iste . Siz hangi günleri degerlendirdiniz
İnsallah olur hakkımızda hayırlısı olsunEger nasıpde varsa olur zaten bende bırkac gundr test yapıyorum dun cok koyuydu aksam c siliklesip t cok koyuydu bugunde ıkısı hafıf sılınmıstı bgunlerı degerlenırıcem kısmetse
Amın ınsallah e gıtmeden yapsanıza en garantısı. Aa asılama nasıl oluyoİnsallah olur hakkımızda hayırlısı olsunbenimde 2 gün kopkoyu oldu Bugun silindi eşimle konuştum gitmeyelim köye dedim köyde yapmicaz diye kanun mu var dedi o stresle nasıl olucaksa . Olmazsada aşılama yaptiricam zaten Eylül’de
Ovulasyon olmus teste göre. Bugünü de değerlendirmen iyi olurCanım
zaten oyle yapıyorum calıstıgım ıcın bıraz zor oluyor ama tutuyorm kendımı dunu degerlendırdım bugun tekrar yaptım cıft cıktı
Tesekkur ederım oncelıkle:)) aynen bugunu yarını öbur gunu degerlendırıcem kısmetse canım gerısı rabbıme kalmıs ınsallah bebegımızı nasıp eder ısteyen herkeseOvulasyon olmus teste göre. Bugünü de değerlendirmen iyi olurbildiğim kadariyla
Gece geç saatte iliski oldu 12 saat geçmiş oluyo üstünden az daha zaman geçsin dedikAmın ınsallah e gıtmeden yapsanıza en garantısı. Aa asılama nasıl oluyo
Ben de bugün erken gebelik testinden yaptım negatifMerhaba canım benim de yumurtlama 4 Ağustos geçen Pazar yani test yaptım negatif sen peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?