Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar Bugun yumurtam çatlamış ama biz 3 gündür aralıksız iliskiye girdik bugunde girmemiz lazım ama sperm kalitesi azalmfmismidir yada 1 gün ara mi versem of ya

Ya kızlar Bugun yumurtam çatlamış ama biz 3 gündür aralıksız iliskiye girdik bugunde girmemiz lazım ama sperm kalitesi azalmfmismidir yada 1 gün ara mi versem of ya
Yumurta catladıgı gun ve ard arda 3 gun ılıskıye gırılmesı onerılıyor gerı kalan gunler 2 gunde 1 deneyın benmde bugunler yumurtlama gunlerım

Yumurta catladıgı gun ve ard arda 3 gun ılıskıye gırılmesı onerılıyor gerı kalan gunler 2 gunde 1 deneyın benmde bugunler yumurtlama gunlerım
Bugun köye gidiyoruz eşimle orda iliski çokta mümkün olmuyo artık ya tutarsa dicez bu ayda ümitler suda
Bugun 17. Günüm hiç bu kadar sürmezdi en geç 14. Gün yumurtlama olurdu . 14-15-16 iliski oldu zaten bide şimdiden sonra 3 gün iliski olursa çokta kaliteli sperm olucani sanmıyorum sayısı 27 milyon . Rabbim ol dedikten sonra olurda iste . Siz hangi günleri degerlendirdiniz

Eger nasıpde varsa olur zaten bende bırkac gundr test yapıyorum dun cok koyuydu aksam c siliklesip t cok koyuydu bugunde ıkısı hafıf sılınmıstı bgunlerı degerlenırıcem kısmetse

Eger nasıpde varsa olur zaten bende bırkac gundr test yapıyorum dun cok koyuydu aksam c siliklesip t cok koyuydu bugunde ıkısı hafıf sılınmıstı bgunlerı degerlenırıcem kısmetse
İnsallah olur hakkımızda hayırlısı olsun benimde 2 gün kopkoyu oldu Bugun silindi eşimle konuştum gitmeyelim köye dedim köyde yapmicaz diye kanun mu var dedi o stresle nasıl olucaksa . Olmazsada aşılama yaptiricam zaten Eylül’de

Amın ınsallah e gıtmeden yapsanıza en garantısı. Aa asılama nasıl oluyo

Merhaba resimlere bakar mısınız acaba ben mi yanlış görüyorum yoksa bu ay iki kez mi yumurtlama olmuş ve çift köyü çizgide mi yumurta çatlamış oluyor yoksa nasıl anlatacağım bu testte yumurtanın catladigini

Eklentiler

• IMG-20190815-WA0007.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 67
Amın ınsallah e gıtmeden yapsanıza en garantısı. Aa asılama nasıl oluyo
Gece geç saatte iliski oldu 12 saat geçmiş oluyo üstünden az daha zaman geçsin dedik
Aşılama söyle . Yumurta büyütmek icin klomen adlı ilaç kullaniyosun adetin 5. Günü basliyosun içmeye sonra çatlatma iğnesi yapiliyosun göbekten sonra eşin sperm veriyo hastahaneye onu sana asiliyolar. Bi nevi garanti is yanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…